KAVIn kirjasto

Aukioloaikoja ei löytynyt

Aukioloajat tällä viikolla


ma-pe 10–16 (+ ma 10–18 loka-huhtikuussa)'

Sörnäisten rantatie 25 A, 00500 Helsinki (Isompi kartta)

Saapumisohjeet (Matka.fi)

Saapumisohjeet: Metro: Sörnäinen ja Kalasatama. Bussit 16, 55,

Puhelinnumerot
Phone icon (09) 6154 0213 / Asiakaspalvelu
Postiosoite
PL 16
00501 Helsinki
Sähköposti
kirjasto@kavi.fi
 
Aineistohaku, varaukset, omat lainat, uusiminen
http://kirjasto.kava.fi/FIN/
Verkkosivut
https://kavi.fi/fi/kirjasto

Palvelut
Kirjaston kokoelma ja käyttöoikeus kokoelma
  • Kirjasto on maan suurin elokuvan tietokeskus, joka on vapaasti kaikkien käytettävissä. Kokoelmassa yhdistyvät historiall
    Kirjasto on maan suurin elokuvan tietokeskus, joka on vapaasti kaikkien käytettävissä. Kokoelmassa yhdistyvät historiallinen kattavuus ja monitieteinen uusimman tutkimustiedon seuranta. Kirjoja, äänitteitä, aikakauslehtiä ja artikkeleita voi etsiä itse. Lehtileikekansiot ja pienpainatteet noudetaan pyynnöstä. Käytettävissa on arkiston kokoelmatietokanta ja mahdollisuus tutkia elokuvien oheismateriaaleja, kuten käsikirjoituksia ja valokuvia. Käsikirjoitukset tulee tilata ennakolta etävarastosta. Kirjastossa ovat katsottavissa myös radio- ja televisioarkiston ohjelmat, kotimaisen filmikokoelman digitoidut elokuvat ja muut digitoidut aineistot, kuten valokuvat sekä Kansalliskirjaston digitaaliset aineistot. Kirjasto palvelee asiakkaitaan myös kaukolainoin, toimittaa pyynnöstä artikkelikopioita sekä harjoittaa tietopalvelua. Kirjastossa voi ottaa kopioita (0,30 € / valotus, värikopiot 0,50 € / valotus). Maksu kortilla tai käteisellä. Oman digikameran käyttö on mahdollista. Asiakkaiden käytössä on kirjaskanneri (oma muistitikku mukaan).
  • Lainattavissa
Lisätietoja

Kirjasto on maan suurin elokuvan tietokeskus, joka on vapaasti kaikkien käytettävissä. Kokoelmassa yhdistyvät historiallinen kattavuus ja monitieteinen uusimman tutkimustiedon seuranta.

muokattu viimeksi: 2017-10-17T00:03:35