Lehtimäen lähikirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Kokoelma 5 palvelua

 • Celia-kirjaston tuottamia äänikirjoja lainattavissa ja Celia-asiakkaaksi rekisteröityminen.

  Celia-kirjaston tuottamia äänikirjoja on lainattavissa Alajärven pääkirjaston aikuistenosastolta. Kokoelmaa täydennetään koko ajan. Äänikirjoja voi kuunnella mp3-ominaisuudella varustetuilla cd-soittimilla tai tietokoneilla. Kirjastossa voit rekisteröityä myös Celia-asiakkaaksi.

  lehtimaen.kirjasto@alajarvi.fi

  Olmainen

 • E-kirjapalvelut - kotona ja kirjastossa.

  Eepoksen e-kirjapalvelu on käytettävissä osoitteessa http://www.ellibslibrary.com/eepos E-kirjoja ja e-äänikirjoja voivat lainata ja varata kaikki, joilla on kirjastokortti johonkin Eepos-kirjastoon. E-kirjat palautuvat automaattisesti, joten niistä ei voi kertyä sakkoa. Halutessaan lainan voi kuitenkin palauttaa jo ennen eräpäivää. E-kirjoja ei voi uusia, mutta jos varauksia ei ole, e-kirjan voi lainata uudestaan. E-kirjojen tekstin kokoa voi muuttaa. Niihin voi tehdä omia kirjanmerkkejä ja kirjan sisällä voi tehdä hakuja haluamillaan sanoilla. Kirjoja pääsee selaamaan e-kirjapalvelussa. E-kirjoja voi lukea suoraan selaimessa, ladata kirjan omalle laitteelle tai käyttää mobiililaitteille suunniteltua sovellusta. E-äänikirjoja voi tällä hetkellä kuunnella vain selaimessa, mutta tuki niiden lainaukselle mobiilisovelluksessa on tulossa alkuvuonna 2017. Lisätietoa löydät osoitteesta: https://kirjasto.seinajoki.fi/kokoelmat/e-aineistot/e-kirjojen-lainaaminen/ .

  lehtimaen.kirjasto@alajarvi.fi

 • Helppokäyttöinen palvelu, jossa voi lukea satoja kotimaista sanoma- ja aikakauslehtiä digitaalisina näköislehtinä heti niiden ilmestyttyä. Lehdet ilmestyvät palveluun heti tuoreeltaan ja säilyvät vuoden. Lehtilista. Palvelu on käytössä kirjaston tietokoneilla.

  lehtimaen.kirjasto@alajarvi.fi

  Ilmainen

 • Naxos -palvelut - kotona ja kirjastossa.

  Musiikkitietokannat Naxos Music Library ja Naxos Music Library Jazz käytössä suoratoistona Internet selaimella tai Naxoksen omalla ilmaiseksi ladattavalla mobiiliohjelmalla. Naxos sisältää 1 500 000 klassista kappaletta ja Jazz versiosta löytyy 130 000 kappaleen Jazz kokoelma. Molempiin palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla (tunnuslukua ei tarvita). Palvelut löytyvät osoitteista: http://eepos.naxosmusiclibrary.com ja http://eepos.naxosmusiclibrary.com/jazz . Musiikin saa soimaan, kun ensin valitsee mitä kappaleita haluaa omalle soittolistalle ja sen jälkeen painaa vasemman laidan valikosta Play selections. Yhtäaikaisen kirjautumisen lisenssejä on rajallinen määrä, joten muistakaa kirjautua palvelusta ulos käytön jälkeen! Lisää Naxoksesta löytyy mm. täältä https://kirjasto.seinajoki.fi/asiointi/musiikkipalvelut/nml/

  lehtimaen.kirjasto@alajarvi.fi

  Ilmainen

 • Rockway-musiikkikursseilla voit opetella laulua ja soittoa verkkokurssilla.

  Opettele laulua ja soittoa verkkokurssilla. Kursseja pääsee käyttämään kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla.

  lehtimaen.kirjasto@alajarvi.fi

  Ilmainen

Laitteisto 2 palvelua

Tila 1 palvelu

Palvelu 4 palvelua

 • Käytössä itsepalvelu-/palautusautomaatti.

  lehtimaen.kirjasto@alajarvi.fi

  Ilmainen

 • Asiakkaiden käytössä langaton Wlan/Wifi verkko.

  lehtimaen.kirjasto@alajarvi.fi

  Ilmainen

 • Omatoimikirjasto palvelee asiakkaita joka päivä klo 7 - 21.

  lehtimaen.kirjasto@alajarvi.fi

  Ilmainen

 • Virikevarasto on tarkoitettu virkistys- ja virikekäyttöön lähinnä vanhustyöhön.

  Virikevarasto on tarkoitettu virkistys- ja virikekäyttöön lähinnä vanhustyöhön. Virikevaraston ovat koonneet Lehtimäen alueella vanhusten parissa toimivat vapaaehtoisjärjestöt: SPR, Eläkeliitto, Kappeliseurakunta, Silmu, sekä Lions club. Hanketta ovat olleet taloudellisesti mahdollistamassa: Kuortaneen Säästöpankki, Alajärven kaupunki, Lehtimäen Osuuspankki sekä Alajärven Seurakunta. Virikevatastosta voi lainata välineitä, pelejä sekä pyörätuolin lyhytaikaiseen käyttöön omalla kirjastokortilla. Laina-aika on yksi viikko. Pyörätuolin laina-aika on kaksi päivää. Lainatessa tavaroita tulee huomioida, että ne tulee puhdistaa käytön jälkeen varaston ohessa olevalla puhdistusaineella.

  lehtimaen.kirjasto@alajarvi.fi

  Ilmainen