Alajärven pääkirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Kokoelma 5 palvelua

 • Celia-kirjaston tuottamia äänikirjoja lainattavissa ja Celia-asiakkaaksi rekisteröityminen.

  Celia-kirjaston tuottamia äänikirjoja on lainattavissa Alajärven pääkirjaston aikuistenosastolta. Kokoelmaa täydennetään koko ajan. Äänikirjoja voi kuunnella mp3-ominaisuudella varustetuilla cd-soittimilla tai tietokoneilla. Kirjastossa voi rekisteröityä Celia -verkkoasiakkaaksi.

  kirjasto@alajarvi.fi

  Ilmainen

 • E-kirjapalvelut - kotona ja kirjastossa.

  Eepoksen e-kirjapalvelu on käytettävissä osoitteessa http://www.ellibslibrary.com/eepos E-kirjoja ja e-äänikirjoja voivat lainata ja varata kaikki, joilla on kirjastokortti johonkin Eepos-kirjastoon. E-kirjat palautuvat automaattisesti, joten niistä ei voi kertyä sakkoa. Halutessaan lainan voi kuitenkin palauttaa jo ennen eräpäivää. E-kirjoja ei voi uusia, mutta jos varauksia ei ole, e-kirjan voi lainata uudestaan. E-kirjojen tekstin kokoa voi muuttaa. Niihin voi tehdä omia kirjanmerkkejä ja kirjan sisällä voi tehdä hakuja haluamillaan sanoilla. Kirjoja pääsee selaamaan e-kirjapalvelussa. E-kirjoja voi lukea suoraan selaimessa, ladata kirjan omalle laitteelle tai käyttää mobiililaitteille suunniteltua sovellusta. E-äänikirjoja voi tällä hetkellä kuunnella vain selaimessa, mutta tuki niiden lainaukselle mobiilisovelluksessa on tulossa alkuvuonna 2017. Lisätietoa löydät osoitteesta: https://kirjasto.seinajoki.fi/kokoelmat/e-aineistot/e-kirjojen-lainaaminen/ .

  kirjasto@alajarvi.fi

  Ilmainen

 • Helppokäyttöinen palvelu, jossa voi lukea kotimaisia sanoma- ja aikakauslehtiä digitaalisina näköislehtinä heti niiden ilmestyttyä. Lehdet ilmestyvät palveluun heti tuoreeltaan ja säilyvät vuoden. 

  kirjasto@alajarvi.fi

  Ilmainen

 • Naxos -palvelut - kotona ja kirjastossa.

  Musiikkitietokannat Naxos Music Library ja Naxos Music Library Jazz käytössä suoratoistona Internet selaimella tai Naxoksen omalla ilmaiseksi ladattavalla mobiiliohjelmalla. Naxos sisältää 1 500 000 klassista kappaletta ja Jazz versiosta löytyy 130 000 kappaleen Jazz kokoelma. Molempiin palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla (tunnuslukua ei tarvita). Palvelut löytyvät osoitteista: http://eepos.naxosmusiclibrary.com ja http://eepos.naxosmusiclibrary.com/jazz . Musiikin saa soimaan, kun ensin valitsee mitä kappaleita haluaa omalle soittolistalle ja sen jälkeen painaa vasemman laidan valikosta Play selections. Yhtäaikaisen kirjautumisen lisenssejä on rajallinen määrä, joten muistakaa kirjautua palvelusta ulos käytön jälkeen! Lisää Naxoksesta löytyy mm. täältä https://kirjasto.seinajoki.fi/asiointi/musiikkipalvelut/nml/

  kirjasto@alajarvi.fi

  Ilmainen

 • Verkkokurssilla voi opetella laulua ja soittoa.

  Opettele laulua ja soittoa verkkokurssilla. Kursseja pääsee käyttämään kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla.

  kirjasto@alajarvi.fi

  Ilmainen

Laitteisto 7 palvelua

Tila 3 palvelua

 • kirjasto@alajarvi.fi

 • Alajärven kirjaston lukusalia voi varata esim. kokouksiin tai luentoihin. Tilaa käytetään myös näyttelytilana.

  Alajärven kirjaston lukusalia voi varata esim. kokouksiin tai luentoihin. Tilaa käytetään myös näyttelytilana. Tilojen käyttö on maksutonta. Varauksen voit tehdä kirjastosta tai puh. numerosta (06) 2412 2410.

  kirjasto@alajarvi.fi

  Ilmainen

 • Kirjaston ATK -luokka vuokrattavissa. Tilassa on 18 tietokonetta, videotykki ja pieni keittiö.

  Alajärven kirjaston ATK -luokassa on 18 tietokonetta, videotykki ja pieni keittiö. Tilat sopivat koulutukseen, luentoihin ja kokouksiin. Tilaan mahtuu noin 20 henkeä. Tilan vuokra on 40 euroa/käyttökerta ja lisäksi laitevuokra, joka on 10,10 euroa/tunti/tila. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero, joka on tällä hetkellä 24%. Varauksen voi tehdä kirjastosta tai puh. numerosta (06) 2412 2410.

  kirjasto@alajarvi.fi

  Tilan vuokra 40 euroa/käyttökerta+laitevuokra 10,10 euroa/tunti/tila. Hintoihin lisätään alv 24%.

Palvelu 13 palvelua