Asikkalan kunnankirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 7 palvelua

Palvelu 4 palvelua

  • Tarkista ensin, löytyykö haluamaasi aineistoa Päijät-Hämeen yleisistä kirjastoista. Kaukolainaksi tilataan ainoastaan aineistoa, jota ei niissä ole. Kaukolainapyynnöt voit tehdä kirjastossa tai kaukolainan tilauslomakkeella. Kaukolainojen laina-ajan määrittelee lähettäjäkirjasto. Kaukolainat eivät näy verkkokirjastossa etkä voi uusia niitä itse. Jos haluat kaukolainoillesi lisää laina-aikaa tai perua pyyntösi, ota yhteys siihen kirjastoon, joka lainan sinulle toimitti.

    5 euroa

  • Langaton verkko
  • Näyttelyvitriini
  • Kaikki Asikkalan kirjaston asiakkaat voivat ilmoittautua omatoimikirjaston asiakkaiksi. Tarvitset kulkemista vasten kulkukortin, josta kirjasto perii 10 euron panttimaksun.

Verkkopalvelu 2 palvelua

  • ePress-lehtipalvelu
  • PressReader –lehtikokoelmasta löydät yli 6000 aikakaus- ja sanomalehteä yli 60 eri kielellä ympäri maailmaa. Lehdistä on tietokannassa neljän kuukauden numerot. Kaikki palvelun lehdet ovat painettujen lehtien näköisversioita sisältäen artikkeleiden lisäksi ilmoitukset, sarjakuvat ja mainokset. PressReader –palvelun sähköisiä lehtiä voit lukea Päijät-Hämeen kirjastojen tietokoneilla sekä omalla mobiililaitteellasi. Lataa PressReader sovellus laitteellesi ja kirjaudu ”Kirjasto Avoin” –verkkoon. Tämän jälkeen kaikki aineisto on käytettävissäsi. Voit ladata lehden omalle laitteellesi. Tämän jälkeen lehti on luettavissa laitteellasi missä tahansa ilman verkkoyhteyttä.