Entressen kirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 15 palvelua

Tila 9 palvelua

 • EI KÄYTÖSSÄ

  Entressen kirjastosta löytyy kaksi estradia. Ensimmäinen estradi on aivan sisäänkäynnin tuntumassa, ja toinen löytyy Sinisen huoneen edustalta. Estradeilla voi pitää monipuolisesti erilaisia tapahtumia, kuten musiikkiesityksiä tai vaikkapa teatteria. Estradilla on myös vieraillut kirjava joukko suomalaisia kirjailijoita ja muusikoita. Tällä hetkellä käytössä on ainoastaan sisäänkäynnin viereinen isompi Estradi. 

  Suomenkieliset tapahtumat osoitteessa helmet.fi

 • Koronavirustilanteesta johtuen tuolien ja pöytien määrää on vähennetty turvavälien säilyttämiseksi.

  Entressen kirjastossa on hiljainen n. 10-paikkainen lukusali. Tilassa on sähköä tietokoneita varten. Oranssiseinäinen huone löytyy heti kirjaston sisäänkäynnin jälkeen.

 • Koronavirustilanteesta johtuen tilan maksimihenkilömäärä on rajattu alle puoleen normaalista. Tämä on tehty siksi, että turvavälit tilassa toteutuvat. Tuolien määrää tilassa on vähennetty.

  Kokous- tai tapahtumatila korkeintaan 18 henkilölle.

  Lisätietoja ja varaukset osoitteessa varaamo.espoo.fi

 • Koronavirustilanteesta johtuen tilan maksimihenkilömäärä on rajattu puoleen normaalista. Tämä on tehty siksi, että turvavälit tilassa toteutuvat. Tuolien määrää tilassa on vähennetty.

  Kokous- ja opiskelutila korkeintaan neljälle henkilölle.

  Lisätietoja ja varaukset osoitteessa varaamo.espoo.fi

 • Keltainen huone

  Koronavirustilanteesta johtuen tilan maksimihenkilömäärä on rajattu puoleen normaalista. Tämä on tehty siksi, että turvavälit tilassa toteutuvat. Tuolien määrää tilassa on vähennetty.

  Kokous- tai työskentelytila korkeintaan kuudelle henkilölle.

  Lisätietoja ja varaukset osoitteessa varaamo.espoo.fi

 • EI OPASTUSTA

  Jukeboksissa, kirjaston monitoimitilassa, on musiikkistudio, jossa voi äänittää musiikkia tietokoneelle. Jukeboksissa on myös lava ja soittimia, joita voi soittaa (kitara, basso, syntikka ja rummut).

  Lisätietoja ja varaukset osoitteessa varaamo.espoo.fi

 • Ilmaiseen näyttelytilaamme voit tuoda taideteoksiasi näytteille 3 viikoksi. Vapaita aikoja voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta liisa.kirjavainen@espoo.fi

  Lisätietoja osoitteessa varaamo.espoo.fi

  julia.jukarainen@espoo.fi

 • AUKI RAJOITETUSTI

  Entressen kirjaston pajassa on kuusi 3D-tulostimia, ompelukone ja saumuri, vinyylileikkuri ja lämpöprässi sekä erilaisia digitointilaitteita. Paja on avoinna kirjaston ollessa auki ja se sijaitsee kirjaston aulassa.

  Lisätietoja ja varaukset osoitteessa varaamo.espoo.fi

  entressen.paja@espoo.fi

 • EI KÄYTÖSSÄ

  Satuhuone on viihtyisä, pehmeällä kokolattiamatolla ja seinien vierellä sijaitsevilla pehmustetuilla penkeillä varustettu tila, jossa lapset ja vanhemmat voivat leikkiä, lukea ja rentoutua. Satuhuoneen ohjelmistoon kuuluu mm. usealla kielellä pidettäviä satutunteja.

  Suomenkieliset tapahtumat osoitteessa helmet.fi

Palvelu 13 palvelua