Entressen kirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 18 palvelua

Tila 7 palvelua

 • Entressen kirjastosta löytyy kaksi estradia. Ensimmäinen estradi on aivan sisäänkäynnin tuntumassa, ja toinen, pajan estradi löytyy pajan ja sinisen huoneen välistä. Estradeilla voi pitää monipuolisesti erilaisia tapahtumia, kuten musiikkiesityksiä tai vaikkapa teatteria. Estradilla on myös vieraillut kirjava joukko suomalaisia kirjailijoita ja muusikoita.
 • Sininen huone

  Sininen huone on monikäyttöinen tila, jonka voi varata esimerkiksi kokouksia varten. Tilaan mahtuu n. 50 henkilöä, ja käytettävissä on videotykki, johon voi kytkeä oman läppärin tai kirjaston lainaläppärin. Varauksen voit tehdä Varaamon kautta osoitteessa: https://varaamo.espoo.fi/resources/avtv56gilagq.
 • Jukeboksissa, kirjaston monitoimitilassa, on musiikkistudio, jossa voi äänittää musiikkia tietokoneelle. Jukeboksissa on myös lava ja soittimia, joita voi soittaa (kitara, basso, syntikka ja rummut). Lisäksi Jukeboksissa on jukeboksi :) .

  jukeboksi@espoo.fi

 • Ilmaiseen näyttelytilaamme voit tuoda taideteoksiasi näytille 3 viikoksi. Vapaita aikoja voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta tommi.koivula@espoo.fi .

  tommi.koivula@espoo.fi

 • Entressen kirjaston Pajassa voi harrastaa 3D tulostusta, vinyylileikkaamista tai vaikka kirjontaa. Paja on avoinna aina kirjaston ollessa auki. Paja toimii omatoimiperiaatteella. Eli osaava käyttäjä voi käyttää Pajaa ilman kirjastolaisten apua. Paja sijaitsee kirjaston aulassa.

  entressen.paja@espoo.fi

 • Satuhuone on viihtyisä, pehmeällä kokolattiamatolla ja seinien vierellä sijaitsevilla pehmustetuilla penkeillä varustettu tila, jossa lapset ja vanhemmat voivat leikkiä, lukea ja rentoutua. Satuhuoneen ohjelmistoon kuuluu mm. usealla kielellä pidettäviä satutunteja.
 • Pieni äänieristetty työskentely/lukutila (6 henkilöä), joka on asiakkaille vapaassa käytössä. Soppya ei voi varata erikseen.

Palvelu 14 palvelua