Kirjastoauto Espoo

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 4 palvelua

 • Metallinen hyppykeppi

  Espoon kirjastoautosta voi lainata metallisen hyppykeppin. Asian tiimoilta voi soittaa meille arkisin kello 9-15 puhelinnumeroon (09) 816 57619. Kerrothan meille puhelimessa tai sähköpostilla miltä kirjastoauton pysäkiltä haluat hyppykepin noutaa. Hyppykeppiä ei voi tilata toiseen kirjastoon.

  kirjastoautot@espoo.fi

 • Pienten lasten luistimet

  Espoon kaupungin kirjastoautoissa on tänäkin vuonna lainattavissa luistimia pienille lapsille. Asian tiimoilta voi soittaa meille arkisin kello 9-15 puhelinnumeroon (09) 816 57619. Kerrothan meille puhelimessa onko kyseessä tyttöjen vai poikien luistimet, mikä koko ja miltä kirjastoauton pysäkiltä haluat luistimet noutaa. Luistimia ei voi tilata toiseen kirjastoon. Autoissa ei ole mukana ylimääräisiä luistimia tilanpuutteen takia, siksi onkin tärkeää varata ne puhelimitse.

  kirjastoautot@espoo.fi

 • Puujalat

  Espoon kirjastoautosta voi lainata puujalat. Asian tiimoilta voi soittaa meille arkisin kello 9-15 puhelinnumeroon (09) 816 57619. Kerrothan meille puhelimessa tai sähköpostilla miltä kirjastoauton pysäkiltä haluat puujalat noutaa. Puujalkoja ei voi tilata toiseen kirjastoon.

  kirjastoautot@espoo.fi

 • Energiankulutusmittari