Nöykkiön kirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 11 palvelua

Tila 3 palvelua

  • Nöykkiön monitoimitilaa varataan kokouskäyttöön sekä näyttelyihin. Monitoimitilaan mahtuu n. 15 henkilöä. Tilassa on mahdollista käyttää videotykkiä sekä smartboardia. Jos tarvitset Nöykkiön kirjaston monitoimitilaa johonkin muuhun käyttöön, tai käyttöön kirjaston aukioloaikojen ulkopuolella, neuvottele asiasta kirjaston henkilökunnan kanssa. Yhteydenotot noykkionkirjasto@espoo.fi tai 09 81657734.
  • Lauta- ja konsolipelien pelaamiseen osoitettu tila.

    Lauta- ja konsolipelien pelaamiseen osoitettu tila.
  • 26.2. eteenpäin Nöykkiön kirjaston hiljainen Soittohuone mahdollistaa jopa viiden soittajan yhteissession kuulokekuunteluun perustuvan Roland-mikserin avulla. Käytössäsi ovat Tokai-sähkökitara ja -basso, Roland-sähkörummut sekä Yamaha-sähköpiano ja -keyboard. Voit toki käyttää myös omaa kitaraasi.

    Soittohuoneen ikäraja on 15 vuotta. Alle 15-vuotiaat käyttävät huonetta aikuisen seurassa. Käyttäjäksi rekisteröityminen vaatii kirjastokortin ja henkilöllisyystodis-tuksen. Alaikäiseltä vaaditaan vanhemman suostumus ja takaus. Soittohuoneen käyttösäännöt ja käyttösopimuslomakkeen saa kirjastosta. 

    Soittohuoneen varaaminen tapahtuu puhelimitse (09) 8165 7734 henkilökunnan paikalla ollessa.

Palvelu 11 palvelua