Forssan kaupunginkirjasto

Forssan kaupunginkirjasto

Pääkirjasto on toiminut vuodesta 1987 alkaen entisessä karhekehräämörakennuksessa Forssan Kehräämöalueella. Kirjaston historiaa lyhyesti.

Asiakaspalvelupisteessä kirjaston henkilökunta opastaa kirjaston, kokoelmien ja palvelujen käytössä. Asiakaspalvelussa voi rekisteröityä kirjaston asiakkaaksi, maksaa kertyneitä maksuja, lainata aineistoa sekä palauttaa kaikkien Louna-kirjastojen aineistoa. Aineistoa voi lainata myös automaatilla. Pääoven vieressä sijaitseva palautusluukku on avoinna kirjaston ollessa suljettuna.

 

Pääkirjaston kokoelma käsittää n. 115 000 aineistoyksikköä kauno- tai tietokirjallisuutta sekä sanoma- ja aikakauslehtiä. Kokoelmassa on myös kotiseutuaineistoa, isotekstisiä kirjoja, selkokirjoja ja Celian aineistoja. Lisäksi tarjoamme käyttöön e-aineistoja. Kaukopalvelun kautta saa lainaksi aineistoa, jota kokoelmassamme ei ole.

 

Pääkirjastossa on asiakkaiden käyttöön tietokoneita, langaton verkko, digitointilaitteita, lukusali, soitonharjoitteluhuone (piano ja akustinen kitara) sekä mahdollisuus skannata, tulostaa, lukea mikrofilmejä ja kuunnella äänitteitä. Pääkirjasto ottaa vastaan luokkia ja muita ryhmiä sekä järjestää erilaisia tapahtumia.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Wahreninkatu 4, 30100 Forssa
  • xvewnfgb#sbeffn.sv
  • 03 4141 5400, kaikki numerot

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1913