Hauhon kirjasto

-

Kauniin luonnon keskellä

Viihtyisä lähikirjasto odottaa sinua kilometrin päässä Hauhon ydinkeskustasta, kauniissa männikössä. 

Hauhon kirjastossa voit lainata kirjoja, elokuvia, aikakauslehtiä ja musiikkia kaiken ikäisille. Kirjastossa on asiakaskäytössä kolme tietokonetta. Tietokoneet ovat käytettävissä kaksi tuntia kerrallaan, ilman ajanvarausta. Hauhon kirjastossa on myös tulostus, kopiointi ja skannaus mahdollista.

Kirjastoon voit tulla lukemaan sanoma- ja aikakauslehtiä. Siellä on mahdollista lukea myös e-lehtiä.

Ryhmät ovat tervetulleita vierailemaan kirjastoon. Järjestämme lapsille elokuvaesityksiä ja satutuokioita sekä askartelupajoja. Järjestämme myös kaikille avoimia tapahtumia, esimerkiksi kirjailijavierailuja ja askartelupajoja. Lisäksi kirjastossa on erikseen ilmoitettavina aikoina tietotekniikan ja e-aineiston henkilökohtaista opastusta asiakkaille.

Auki vuoden jokaisena päivänä

Hauhon kirjasto on omatoimikirjasto eli asiakkaat voivat tulla kirjastoon myös silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla.

Henkilökunta palvelee sinua maanantaista perjantaihin. Omatoimikortilla voit asioida aamusta iltaan, myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. 

Omatoimikirjaston asiakkaaksi voit rekisteröityä Hauhon kirjastossa vaihtamalla vanhan kirjastokorttisi uuteen. Uusi kirjastokortti toimii myös kulkukorttina.

Omatoimikirjastokortin alaikäraja on 15 vuotta. Sitä nuoremmat saavat omatoimikortin vain takaajansa läsnä ollessa. Takaaja on vastuussa alaikäisen kirjastokäynneistä.

Omatoimiaikana voit lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla, lukea kirjoja ja lehtiä, sekä surffailla tietokoneilla.

Saapumisilmoituksen saatuasi voit noutaa omat varauksesi varaushyllystä ja lainata ne automaatilla.

Palvelupiste

Hämeenlinnan kaupungilla on kuusi palvelupistettä eri puolilla kaupunkia. Palvelupisteet toimivat kirjastojen yhteydessä Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Rengossa ja Tuuloksessa. Palvelupiste Kastelli sijaitsee Wetterillä, linja-autoaseman vieressä.

Palvelupisteissä kaupunkilainen voi asioida kunnan palveluihin liittyvissä asioissa, hakea lomakkeita sekä saada tietoa palveluista ja päätöksenteosta. Lähikirjastoissa oleviin palvelupisteisiin ja Kastelliin voi lisäksi jättää kaupungille osoitettuja hakemuksia ja asiakirjoja.

Hauhon palvelupiste

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Punnanmäentie 18, 14700 Hauho, Hämeenlinna
  • unhub.xvewnfgb#unzrrayvaan.sv
  • 03 621 3615, kaikki numerot

Rakennuksen tiedot