Kalvolan kirjasto

Kalvola

Kalvolan lähikirjasto

Kalvolan kirjasto-palvelupiste sijaitsee keskellä Iittalan taajamaa, Hyvinvointikeskus Sauvolassa. Sauvolassa voit hoitaa monta asiaa kerralla, sillä kirjaston lisäksi talossa on ravintola, terveysasema sekä vanhusten hoitoa ja asuntoja. Talossa voi viihtyä pidempäänkin, ja lukea vaikka päivän lehdet kahvikupposen ääressä ravintolassa.

Kalvolan kirjastossa voit lainata kirjoja, äänikirjoja, aikakauslehtiä ja elokuvia kaikenikäisille, lukea sanomalehtiä, käyttää tietokoneita tai iPadia ja vaikka opiskella kabinetissa. Palvelupisteestä saa neuvontaa kirjaston, kaupungin ja Sauvolan palveluista kirjaston asiakaspalveluaikana.  Lainaaminen ja palauttaminen tapahtuu lainausautomaatilla, mutta palveluaikoina myös palvelupisteestä. 

Kirjaston yhteydessä oleva kabinetti on varattavissa yhdistysten ja pienten harrastusryhmien kokoontumistilaksi. 

Palvelupiste

Hämeenlinnan kaupungilla on kuusi palvelupistettä eri puolilla kaupunkia. Palvelupisteet toimivat kirjastojen yhteydessä Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Rengossa ja Tuuloksessa. Palvelupiste Kastelli sijaitsee Wetterillä, linja-autoaseman vieressä.

Palvelupisteissä kaupunkilainen voi asioida kunnan palveluihin liittyvissä asioissa, hakea lomakkeita sekä saada tietoa palveluista ja päätöksenteosta. Lähikirjastoissa oleviin palvelupisteisiin ja Kastelliin voi lisäksi jättää kaupungille osoitettuja hakemuksia ja asiakirjoja.

Kalvolan palvelupiste

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Sauvalanaukio 4, 14500 Iittala, Hämeenlinna
  • xnyibyn.xvewnfgb#unzrrayvaan.sv
  • 03 621 3634, kaikki numerot

Rakennuksen tiedot