Kirjastoauto Urho

Urho

Kirjastoauto Urho

Hämeenlinnan kaupunginkirjastolla on kaksi kirjastoautoa, Urho ja Bella. Kirjastoautojen reitit ulottuvat koko laajan kunnan alueelle.

Urholla on 43 pysäkkiä, joista vilkkaimmat ovat jokaviikkoisia, muilla pysäkeillä käydään vuoroviikoittain. Aamupäivisin Urho käy kouluilla ja päiväkodeilla, iltapäivä- ja iltareiteillä kierretään kantakaupunkia ja sen asuinalueita. Lähimmän pysäkkisi voit tarkistaa ylläolevista linkeistä.

Kirjastoautojen valikoimissa on kirjoja, aikakauslehtiä, elokuvia ja musiikkia kaikenikäisille. Autojen mukana oleva aineisto vaihtuu jatkuvasti. Varaamalla saat käyttöösi koko Vanamo-kirjastoverkon aineiston, ja varauksesi voit noutaa kätevästi lähimmältä kirjastoautopysäkiltäsi. Autoon voit palauttaa myös muiden Vanamo-kirjastojen aineistoa, ja autosta lainatun aineiston voi palauttaa mihin tahansa Vanamo-kirjastoon.

Tekniset tiedot

Malli: Scania L94 IB
Kori: Kiitokori Omnistar Libris
Ulkoasu: Graafisen ilmeen on suunnitellut Anne Salmio
Tietotekniikka: laitteistona kaksi tietokonetta, joista yhteys Mikromarc-kirjastojärjestelmään
Tietoliikenneyhteydet: Elisa, DNA-mobiilidata
Käyttöönotto: 2005

Koulujen loma-aikoina koulu- ja päiväkotipysäkeillä ei käydä aamupäivisin. Arkipyhien aattoina kirjastoauto lopettaa ajon klo 15.30. Kirjastoauto ei kulje juhannuksen ja heinäkuun lopun välisenä aikana eikä joulun ja loppiaisen välillä.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Lukiokatu 2, 13100 Hämeenlinna, Hämeenlinna
  • xvewnfgbnhgb#unzrrayvaan.sv
  • 040 869 6207, kaikki numerot

Rakennuksen tiedot