Rengon kirjasto

Renko

Rengon lähikirjasto

Rengon kirjasto-palvelupiste on sijainnut nykyisellä paikallaan kylän keskustassa vuodesta 1998 alkaen. Olemme hengeltämme kodikas maalaiskirjasto ja palvelemme mielellämme viihtyisän kylän kaiken ikäisiä asukkaita. Toivotamme tervetulleiksi myös kesäasukkaat ja satunnaiset kulkijat. Kirjastossa on lehtilukusali, johon voi poiketa lukemaan lehtien uusimmat numerot vaikkapa bussia odottaessa.

Kirjasto toimii lainaustoiminnan lisäksi palvelupisteenä, josta voi ostaa kuntosalikortin Rengon koululla sijaitsevalle salille. Salivuorojen varaukset sen sijaan tehdään suoraan Hämeenlinnan Liikuntahalleilta. 

Kirjasto-palvelupiste hoitaa myös avainten luovutuksen Hämeenlinnan Asuntojen omistamiin vuokrakohteisiin. Vuokrasopimuksen voi käydä allekirjoittamassa kirjasto-palvelupisteessä, kun asia on ensin pantu vireille Hämeenlinnan Asunnot Oy:n toimistossa. 

Tiloissamme on langaton nettiyhteys, i-pad sekä kaksi tietokonetta, joihin voit varata tunnin ajan kerrallaan tai mennä suoraan varttikoneelle ilman ajanvarausta. Kirjastossa on tulostusmahdollisuus A4-paperille sisältäen väritulostuksen. 

Palvelupiste

Hämeenlinnan kaupungilla on kuusi palvelupistettä eri puolilla kaupunkia. Palvelupisteet toimivat kirjastojen yhteydessä Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Rengossa ja Tuuloksessa. Palvelupiste Kastelli sijaitsee aivan Hämeenlinnan torin laidalla.

Palvelupisteissä kaupunkilainen voi asioida kunnan palveluihin liittyvissä asioissa, hakea lomakkeita sekä saada tietoa palveluista ja päätöksenteosta. Lähikirjastoissa oleviin palvelupisteisiin ja Kastelliin voi lisäksi jättää kaupungille osoitettuja hakemuksia ja asiakirjoja.

Rengon palvelupiste

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Rengonraitti 7, 14300 Renko, Hämeenlinna
  • eraxb.xvewnfgb#unzrrayvaan.sv
  • 03 621 3639, kaikki numerot

Rakennuksen tiedot