Hankasalmen pääkirjasto

Tule viihtymään Hankasalmen pääkirjastoon, keskelle Hankasalmen kirkonkylää!

Pääkirjasto on paitsi kirjastoaineistojen lainauspaikka, myös tapahtuma- ja näyttelykeskus. Järjestämme esimerkiksi säännöllisiä satutunteja alle kouluikäisille ja vaihtuvia taidenäyttelyitä.

Kirjojen lisäksi valikoimaamme kuuluu sanoma- ja aikakauslehtiä, äänikirjoja, musiikkia, elokuvia, kielikursseja ja nuotteja sekä lainattavia esineitä, kuten videokameroita ja ukuleleja. Lehtilukusalissa on luettavana sanoma- ja aikakauslehtien uusimmat numerot, ja suurelta kosketusnäytöltä pääsee lukemaan lehtiä digitaalisina näköisversioina. Verkkokirjasto tarjoaa muun muassa e-kirjoja ja e-äänikirjoja, ja on käytettävissä omalla laitteellasi missä ja milloin vain.

Pääkirjaston monitoimitilaa voit varata maksutta voittoa tavoittelemattomaan toimintaan kirjaston aukioloaikoina. Tilassa on istumapaikat ja pöytätilaa 8-15 henkilölle. Näyttelytila on myös varattavissa maksutta. Yläkerran Vinkkeli –parvi on erityisesti nuorille suunnattu oleskelutila, jossa voi pelailla tai viettää aikaa kavereiden kanssa. Parvi sopii myös pienimuotoisten kokousten järjestämiseen.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Rantakalliontie 3, 41520 Hankasalmi, Hankasalmi
  • xvewnfgb#unaxnfnyzv.sv
  • 014 267 1249, kaikki numerot

Rakennuksen tiedot

Rakennus
Pääkirjasto
Rakennettu
1993
Arkkitehti
Saara Juola