Goethe-Institutin kirjasto

-

Goethe-Institutin kirjasto on avoin kaikille ja ilmainen.

Kokoelmamme on pääosin saksankielinen ja sisältää uusinta nykykirjallisuutta, saksan kielen oppikirjoja, tietokirjoja, lasten- ja nuortenkirjoja, äänikirjoja ja elokuvia.

Lisäksi kirjastosta löytyy lukuisia aikakauslehtiä ja sanomalehtiä, joista osa digitaalisessa muodossa.

Elektroninen kirjastomme "Onleihe" on asiakkaiden käytössä ympäri vuorokauden: https://www.goethe.de/ins/fi/fi/kul/bib/onl.html.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Salomonkatu 5 B, 00100 Helsinki
  • ovoyvbgurx-uryfvaxv#tbrgur.qr
  • 4472 22710, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Goethe-Institut on aivan Kampin kauppakeskuksen tuntumassa Salomonkadulla. Junat ja bussit (myös lentokentältä) tulevat Helsingin keskustaan rautatieasemalle, mistä on meille vain muutaman minuutin kävelymatka. Raitiovaunusta kannattaa jäädä pois Lasipalatsin pysäkillä. Pitkän matkan bussit ja metro tulevat melkein perille asti Kampin keskukseen. Auton voi jättää pysäköintihalliin P-Kamppiin, jonne ajetaan Olavinkadulta, tai P-Cityyn, jonne ajetaan Ruoholahdenkadulta. Pysäköintipaikat ovat maksullisia. Halleista pääsee Kamppiin hisseillä. Parkkihallit ovat avoinna ma-su klo 6-24, ulos hallista voi ajaa vuorokauden ympäri. Pyörätelineitä on Kampin kauppakeskuksen vieressä vastapäätä Goethe-Instituuttia. Esteetön kulku.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1963