Kallion kirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 4 palvelua

Tila 5 palvelua

 • Kirjaston toisessa kerroksessa sijaitsee hiljainen työskentelytila. Tilan fasiliteetteihin kuuluvat langaton verkko ja sähköpistokkeet. Työpisteitä on kuusi kappaletta, joista kaksi on seisomatyöpisteitä. Tila on tarkoitettu opiskeluun ja maltillisesti ääntä aiheuttavaan työntekoon.
 • Meillä voit järjestää pienimuotoisia näyttelyitä. 
  Lisätietoja: http://helmet.fi/kallionnayttelyt

 • Vuokrattava ryhmätila Dekkarikirjasto. Tila sopii pienimuotoisiin keskustelutilaisuuksiin, kokouksiin, koulutuksiin ja luentotilaisuuksiin. Pöydän ääreen mahtuu kokoustamaan kahdeksan henkeä. Tilaan voi rakentaa istumapaikat n. 15 hengelle esimerkiksi luentoa varten. Tilasta löytyy keittomahdollisuudet, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi, tiskiallas, WC. Ei astioita. Fläppitaulu. Hinta: 100 € / tunti. Varaukset osoitteessa varaamo.hel.fi. 

  kir.kalliontilavaraukset@hel.fi

  100 € / tunti

 • Varattava ryhmätila Kontio. Sijaitsee kirjaston ensimmäisessä kerroksessa. Tilan fasiliteetteihin kuuluvat langaton verkko, sähköpistokkeet ja vesipiste. Tilassa saa keskustella, lukea, opiskella ja tehdä töitä. Tässä tilassa ei tarvitse olla hiljaa. Tila varataan Varaamosta.

 • Avoin ryhmätila Otso. Sijaitsee kirjaston ensimmäisessä kerroksessa. Tilan fasiliteetteihin kuuluvat langaton verkko ja sähköpistokkeet. Tilassa saa keskustella, lukea, opiskella ja tehdä töitä. Tässä tilassa ei tarvitse olla hiljaa. Tilaa ei voi varata.

Palvelu 8 palvelua