Kallion kirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 5 palvelua

Tila 5 palvelua

 • Kirjaston toisessa kerroksessa sijaitsee hiljainen työskentelytila. Tilan fasiliteetteihin kuuluvat langaton verkko ja sähköpistokkeet. Työpisteitä on kuusi kappaletta, joista kaksi on seisomatyöpisteitä. Tila on tarkoitettu opiskeluun ja maltillisesti ääntä aiheuttavaan työntekoon.
 • Meillä voit järjestää pienimuotoisia näyttelyitä. Lisätietoja Näyttelytilat-otsikkolinkistä. Näyttelyvaraukset: http://bit.ly/kallionnayttelyt
 • Vuokrattava ryhmätila Dekkarikirjasto. Tila sopii pienimuotoisiin keskustelutilaisuuksiin, kokouksiin, koulutuksiin ja luentotilaisuuksiin. Pöydän ääreen mahtuu kokoustamaan kahdeksan henkeä. Tilaan voidaan rakentaa istumapaikat n. 16 hengelle esimerkiksi luentoa varten. Tilasta löytyy keittomahdollisuudet, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi, tiskiallas, WC ja kahvikuppeja. Omia astioita saa ottaa mukaan. Sopimuksesta tilaan on mahdollista saada myös fläppitaulu. Hinta: 30€ / tunti. Varaukset osoitteessa varaamo.hel.fi. Lisätietoja Ryhmätila Dekkarikirjasto -otsikkolinkistä.

  30€ / tunti

 • Varattava ryhmätila Kontio. Sijaitsee kirjaston ensimmäisessä kerroksessa. Tilan fasiliteetteihin kuuluvat langaton verkko, sähköpistokkeet ja vesipiste. Tilassa saa keskustella, lukea, opiskella ja tehdä töitä. Tässä tilassa ei tarvitse olla hiljaa. Tila varataan Varaamosta.
 • Avoin ryhmätila Otso. Sijaitsee kirjaston ensimmäisessä kerroksessa. Tilan fasiliteetteihin kuuluvat langaton verkko ja sähköpistokkeet. Tilassa saa keskustella, lukea, opiskella ja tehdä töitä. Tässä tilassa ei tarvitse olla hiljaa. Tilaa ei voi varata.

Palvelu 8 palvelua

 • Kun tavallisen tekstin lukeminen on hankalaa näköongelmien, lukihäiriön tai muun syyn takia, kannattaa kokeilla äänikirjaa. Celia-kirjaston äänikirjat on tarkoitettu eri syistä lukemisesteisille. Kallion kirjastossa voit rekisteröityä sen asiakkaaksi. Verkkoasiakkaana voit omalla laitteellasi kuunnella mitä tahansa kirjasto 40 000 äänikirjasta, CD-kerhoasiakkaana saat kuukausittain kotiisi kirjoja kuunneltavaksi. Rekisteröitymistä varten tarvitaan kuvallinen henkilöllisyystodistus. Alle 15-vuotias tarvitsee takaajan.

  maksuton

 • Digitalkkarilta saa maksutonta yksilöopastusta tietokoneisiin ja älylaitteisiin liittyvissä ongelmissa.

  Digitalkkarilta saa maksutonta yksilöopastusta tietokoneisiin ja älylaitteisiin liittyvissä ongelmissa. Digitalkkari on varattavissa arkisin klo 12-16, maksimivarausaika on yksi tunti kerrallaan ja yksi varaus/asiakas. Nyt varaaminen käy näppärästi Varaamosta. Kirjautua voit google- ja facebook-tunnuksilla tai voit tehdä Yle-tunnukset. Varausta tehdessä kerro missä asiassa tai millä laitteella kaipaat opastusta. Varaa digitalkkarilta aika: https://varaamo.hel.fi/resources/avveiqge7dzq Lisätietoja sähköpostitse kallion_kirjasto@hel.fi tai puhelimitse (09) 310 850 53 Digitalkkarit ovat datanomiopiskelijoita, joten esim. viikonloppuisin palvelua ei ole, eikä näin ollen näy Varaamossa.

  kallion_kirjasto@hel.fi

 • Käteismaksumahdollisuus
 • Langaton verkko (Wi-Fi)
 • Erilaisia lautapelejä kaikenikäisille, sekä lainattavia että kirjastossa pelattavia.
 • Lukuvalmentajat ovat tauolla 7.10.-31.12.2018. Henkilökohtainen lukuvalmentaja on palvelu sinulle, joka haluat lukuvinkkejä ja ammattilaisen apua kirjallisuuden valintaan. Ota yhteyttä: lukuvalmentaja@hel.fi tai p. (09) 310 85053. Lisätietoja Lukuvalmentaja-otsikkolinkistä.
 • Voit lainata kirjastosta erilaisia soittimia. Kysy lisää 3. kerroksen musiikkiosastolta tai puhelimitse (09) 3108 5753
 • Mölkky, petankki, frisbee, lasten tennismailat ja pallo.