Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 17 palvelua

 • Kaupunkiverstaan 3D-tulostimilla voit tulostaa omia mallinnuksia tai valita haluamasi mallin valmiista lähteestä, esim. Thingiversestä. Kaupunkiverstaan tulostimet on tarkoitettu kokeiluun ja prototyyppien tekoon, ja soveltuvat hyvin hyöty- ja harraste-esineiden tulostamiseen. Valmiin kappaleen hinta 0,70e. Tulostimien mallit: Ultimaker 2+ & Ultimaker 3. Ajanvarauksen voit tehdä paikan päällä, puhelimitse tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">varaamo.hel.fi</a>. Lue lisää: <a href="http://www.kaupunkiverstas.fi/3d-tulostus/" target="_blank">http://www.kaupunkiverstas.fi/3d-tulostus/</a>.

  0,70e

 • Arabiankielinen näppäimistö käytettävissä kirjaston tietokoneilla. Lainataan kirjastokortilla.

  Arabiankielinen näppäimistö käytettävissä kirjaston tietokoneilla. Lainataan kirjastokortilla.
 • Kaupunkiverstaan grafiikkatyöpiste on tarkoitettu piirtämiseen, 3D-mallintamiseen, kuvankäsittelyyn, sarjakuvien tekemiseen, taittamiseen, animointiin ja kaikkeen muuhun luovaan digitaaliseen tekemiseen. iMac-pohjainen työpiste on varustettu Wacom Cintiq piirtonäytöllä, Adoben uusimmilla Creative Suite ohjelmilla ja skannerilla. Ajan voit varata puhelimitse, paikan päällä tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">varaamo.hel.fi</a>. Lue lisää: <a href="http://www.kaupunkiverstas.fi/grafiikkatyopiste/" target="_blank">http://www.kaupunkiverstas.fi/grafiikkatyopiste/</a>.
 • 0,40 € / sivu (kaksipuolinen sivu 0,80 €). A4 ja A3. Kopiokoneella voi lisäksi skannata omalle muistitikulle tai suoraan sähköpostiin.

  0,40 € / sivu (kaksipuoleinen sivu 0,80 €)

 • Laminointikone dokumenttien laminointiin. Kalvoja saatavilla paikan päällä 0,30e (A4) ja 0,40e (A3) hintaan.

  Laminointikone dokumenttien laminointiin. Kalvoja saatavilla paikan päällä 0,30e (A4) ja 0,40e (A3) hintaan.

  0,30€/0,40€

 • Paikan päällä käytettävä levykeasema USB-väylään. Lainataan Kaupunkiverstaan info-tiskiltä. Huom! Ainoastaan paikan päällä käytettäväksi.
 • Muistikortinlukija käytettävissä paikan päällä. Lainataan Kaupunkiverstaan info-tiskiltä.
 • Multimediatyöasemilta löytyvillä kuvankäsittely- ja julkaisuohjelmilla (mm. Adoben uusimmet Creative Cloud ohjelmat) viimeistelet valokuvasi, suunnittelet levyllesi kannet tai taitat kirjasi valmiiksi painoa varten. EPSON V700 -tasoskannereilla voit skannata kuvia, dioja, negatiiveja tai asiakirjoja laadukkaasti digitaaliseen muotoon. Voit varata työaseman käyttöösi osoitteessa <a href="https://varaus.lib.hel.fi/" target="_blank">varaus.lib.hel.fii</a>. tai puhelimitse. Lue lisää: <a href="hhttp://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#media" target="_blank">http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#media</a>.
 • Kaupunkiverstaan ompelukone ja saumuri ovat käytettävissä ajanvarauksella. Paikan päältä löytyy muutamaa eri väriä lankoja, mutta voit myös tuoda omat langat. Ajanvarauksen voit tehdä osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">varaamo.hel.fi</a> tai puhelimitse numerosta (09) 3108 5900. Laitteiden käyttö on maksutonta. Lue lisää: <a href="http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#ompelu" target="_blank">http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#ompelu</a>.
 • Kaupunkiverstaan rintanappikoneella voit tehdä rintanappeja ja magneetteja. Aihoiden koot 58mm ja 32mm. Hinnoittelu: rintanapit 0,5e/kpl, magneetit 0,60e ja 0,80e /kpl (pieni/iso). Varauksen voit tehdä puhelimitse, paikan päällä tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">varaamo.hel.fi</a>. Lue lisää <a href="http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#nappi" target="_blank">http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#nappi</a>.
 • Kaupunkiverstaan ompelukone ja saumuri ovat käytettävissä ajanvarauksella. Käyttö on maksutonta, ja paikan päältä löytyy paria eri väristä lankaa. Varauksen voit tehdä puhelimitse, paikan päällä tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">varaamo.hel.fi</a>. Lue lisää: <a href="http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#ompelu" target="_blank">http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#ompelu</a>.
 • Kaupunkiverstaan multimediakoneilla laadukkaat skannerit. Myös filmi-, dia- ja valokuvaskannaus. Huom. asiakirjojen skannaus nopeasti suoraan sähköpostiin onnistuu myös kopiokoneella. Koneiden varaus puhelimitse tai osoitteessa <a href="https://varaus.lib.hel.fi" target="_blank">varaus.lib.hel.fi</a>.
 • Laina-aika yksi viikko.
 • Asiakastietokoneet ovat varattavissa 0,5 – 2 tunniksi osoitteessa <a href="https://varaus.lib.hel.fi" target="_blank">varaus.lib.hel.fi</a>. Lisäksi kirjastoissa on käytettävissä ilman ajanvarausta ns. pistäytymiskonetta, joiden käyttöaika on 15 min.
 • 0,40 € / sivu, myös A3-koossa.

  0,40 € / sivu

 • Videoedit-työaseman Adoben Premiere-ohjelmisto yhdistettynä tehokkaaseen tietokoneeseen mahdollistaa lähes ammattitason videotuotannon. Työasema on omassa äänieristetyssä huoneessa. Varaus puhelimitse 09-3108 5000 tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">varaamo.hel.fi</a>. Lue lisää: <a href="http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#video" target="_blank">http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#video</a>.
 • Kaupunkiverstaan vinyylileikkurilla voit leikata tarroja sekä vinyyliä kangaspainatuksia varten. Hinnoittelu on 1,2 euro / 10cm (pituutta). Tarrarullan leveys on 58cm, vinyylirullan 45cm. Valittavana on useita värivaihtoehtoja. Prässillä voit painaa vinyylistä leikatut kuviot kankaalle. Varauksen voit tehdä puhelimitse, paikan päällä tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">varaamo.hel.fi</a>. Lue lisää: <a href="http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#vinyyli" target="_blank">http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#vinyyli</a>.

Tila 6 palvelua

 • Kympin Stage on esiintyjien ja näytteilleasettajien käytössä. Tiedustelut Stagen käytöstä sähköpostilla: kirjasto10@hel.fi Lue lisää: <a href="http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kirjasto_10/Kympin_omat/Jarjesta_tapahtuma_Kirjasto_10ssa(29766)" target="_blank">Järjestä tapahtuma Kirjasto 10:ssä!</a>
 • Sermein eristettyjä kokoustiloja, joissa voi työskennellä tai pitää kokouksia. Ajanvarauksen voi tehdä verkossa osoitteessa <a href="http://varaamo.hel.fi" target="_blank">varaamo.hel.fi.fi</a>, puhelimitse (09) 310 85000 tai käymällä paikan päällä.
 • Kirjaston studiossa voit tehdä esimerkiksi puhe-, laulu- ja instrumenttiäänityksiä, räpätä, kirjoittaa biisejä, säveltää, sovittaa ja editoida sekä miksata ja masteroida omia tuotoksiasi. Studion ikäraja on 15 vuotta. Varaus puhelimitse 09-3108 5000 tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">varaamo.hel.fi</a>. Lue lisää: <a href="http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kirjasto_10/Kympin_omat/Kirjasto_10n_studio_ja_soittohuone(2459)" target="_blank">Kirjasto 10:n studio ja soittohuone</a>.
 • Kympin Stage on esiintyjien ja näytteilleasettajien käytössä. Tiedustelut Stagen käytöstä sähköpostilla: kirjasto10@hel.fi. Lue lisää: <a href="http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kirjasto_10/Kympin_omat/Jarjesta_tapahtuma_Kirjasto_10ssa(29766)" target="_blank">Järjestä tapahtuma Kirjasto 10:ssä!</a>
 • Järjestöjen, yhdistysten ym. pienryhmien ei-kaupalliseen käyttöön. Tilaan mahtuu mukavasti noin 12 henkilöä. Tilassa on yksi kiinteä tietokone, dataprojektori, useita sähköpistokkeita kannettaville tietokoneille sekä langaton verkko. Näytössä VGA- ja HDMI-liittimet omaa läppäriä varten. Varaus puhelimitse 09-3108 5000 tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">varaamo.hel.fi</a>.
 • Äänieristetty huone, jossa voit soittaa omilla ja kirjaston soittimilla (nylon- ja teräskieliset akustiset kitarat, sähkökitara, sähköbasso ja sähköpiano). Soittohuoneessa on lisäksi kitara- ja bassovahvistimet. Kirjaston soittimet lainataan kirjastokortilla. Varaus puhelimitse 09-3108 5000 tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">varaamo.hel.fi</a>. Lue lisää: <a href="http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kirjasto_10/Kympin_omat/Kirjasto_10n_studio_ja_soittohuone(2459)" target="_blank">Kirjasto 10:n studio ja soittohuone</a>.

Palvelu 18 palvelua