Kaupunkiverstas

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 13 palvelua

 • Kaupunkiverstaan 3D-tulostimilla voit tulostaa omia mallinnuksia tai valita haluamasi mallin valmiista lähteestä, esim. <a href="http://www.thingiverse.com/">Thingiversestä.</a> Kaupunkiverstaan tulostimet on tarkoitettu kokeiluun ja prototyyppien tekoon, ja soveltuvat hyvin hyöty- ja harraste-esineiden tulostamiseen. Valmiin kappaleen hinta 0,70e. Tulostimien mallit: Ultimaker 2+ & Ultimaker 3. Ajanvarauksen voit tehdä paikan päällä, puhelimitse tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">https://varaamo.hel.fi//</a>.

  0,70e/tuloste.

 • Kaupunkiverstaan grafiikkatyöpiste on tarkoitettu piirtämiseen, 3D-mallintamiseen, kuvankäsittelyyn, sarjakuvien tekemiseen, taittamiseen, animointiin ja kaikkeen muuhun luovaan digitaaliseen tekemiseen. iMac-pohjainen työpiste on varustettu Wacom Cintiq piirtonäytöllä, Adoben uusimmilla Creative Suite ohjelmilla ja skannerilla. Ajan voit varata puhelimitse, paikan päällä tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">https://varaamo.hel.fi//</a>
 • Laminointikone dokumenttien laminointiin. Kalvoja saatavilla paikan päällä 0,30e (A4) ja 0,40e (A3) hintaan.

  0,30€/0,40€

 • Paikan päällä käytettävä levykeasema USB-väylään. Lainataan Info-tiskiltä. Huom! Ainoastaan paikan päällä käytettäväksi.
 • Muistikortinlukija käytettävissä paikan päällä.
 • Kaupunkiverstaan multimediatyöasemilta löytyvillä kuvankäsittely- ja julkaisuohjelmilla (mm. Adoben uusimmet Creative Cloud ohjelmat) viimeistelet valokuvasi, suunnittelet levyllesi kannet tai taitat kirjasi valmiiksi painoa varten. EPSON V700 -tasoskannereilla voit skannata kuvia, dioja, negatiiveja tai asiakirjoja laadukkaasti digitaaliseen muotoon. Voit varata työaseman käyttöösi osoitteessa <a href="https://varaus.lib.hel.fi/" target="_blank">https://varaus.lib.hel.fi/</a> tai puhelimitse.
 • Kaupunkiverstaan ompelukone ja saumuri ovat käytettävissä ajanvarauksella. Paikan päältä löytyy muutamaa eri väriä lankoja, mutta voit myös tuoda omat langat. Ajanvarauksen voit tehdä osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">https://varaamo.hel.fi//</a> tai puhelimitse numerosta (09) 3108 5900. Laitteiden käyttö on maksutonta.
 • Kaupunkiverstaan rintanappikoneella voit tehdä rintanappeja ja magneetteja. Aihoiden koot 58mm ja 32mm. Hinnoittelu: rintanapit 0,5e/kpl, magneetit 0,60e ja 0,80e /kpl (pieni/iso). Varauksen voit tehdä puhelimitse, paikan päällä tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi" target="_blank">https://varaamo.hel.fi/</a>. Lue lisää <a href="http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#nappi" target="_blank">http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#nappi</a>

  0,50e/0,60e/0,80e

 • Kaupunkiverstaan ompelukone ja saumuri ovat käytettävissä ajanvarauksella. Käyttö on maksutonta, ja paikan päältä löytyy paria eri väristä lankaa. Varauksen voit tehdä puhelimitse, paikan päällä tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi" target="_blank">https://varaamo.hel.fi</a>.
 • Multimediakoneilla 1-4 laadukkaat skannerit. Myös filmi-, dia- ja valokuvaskannaus. Huom. asiakirjojen skannaus nopeasti suoraan sähköpostiin onnistuu myös kopiokoneella.
 • Tulostin (mustavalko ja väri)
 • Adoben Premiere-ohjelmisto yhdistettynä tehokkaaseen tietokoneeseen mahdollistaa lähes ammattitason videotuotannon. Huomaathan, että työpisteen koneessa ei ole Internet-yhteyttä. Varauksen voi tehdä puhelimitse tai osoitteesta <a href="https://varaamo.hel.fi" target="_blank">https://varaamo.hel.fi</a>.
 • Kaupunkiverstaan vinyylileikkurilla voit leikata tarroja sekä vinyyliä kangaspainatuksia varten. Hinnoittelu on 1,2 euro / 10cm (pituutta). Tarrarullan leveys on 58cm, vinyylirullan 45cm. Valittavana on useita värivaihtoehtoja. Prässillä voit painaa vinyylistä leikatut kuviot kankaalle. Varauksen voit tehdä puhelimitse, paikan päällä tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi" target="_blank">https://varaamo.hel.fi</a>. Lue lisää: <a href="http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#vinyyli">http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#vinyyli</a>.

  1,2e/10cm

Palvelu 3 palvelua