Kaupunkiverstas

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 13 palvelua

 • Kaupunkiverstaan 3D-tulostimilla voit tulostaa omia mallinnuksia tai valita haluamasi mallin valmiista lähteestä, esim. <a href="http://www.thingiverse.com/">Thingiversestä.</a> Kaupunkiverstaan tulostimet on tarkoitettu kokeiluun ja prototyyppien tekoon, ja soveltuvat hyvin hyöty- ja harraste-esineiden tulostamiseen. Valmiin kappaleen hinta 0,70e. Tulostimien mallit: Ultimaker 2+ & Ultimaker 3. Ajanvarauksen voit tehdä paikan päällä, puhelimitse tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">https://varaamo.hel.fi//</a>.

  0,70e/tuloste.

 • Kaupunkiverstaan grafiikkatyöpiste on tarkoitettu piirtämiseen, 3D-mallintamiseen, kuvankäsittelyyn, sarjakuvien tekemiseen, taittamiseen, animointiin ja kaikkeen muuhun luovaan digitaaliseen tekemiseen. iMac-pohjainen työpiste on varustettu Wacom Cintiq piirtonäytöllä, Adoben uusimmilla Creative Suite ohjelmilla ja skannerilla. Ajan voit varata puhelimitse, paikan päällä tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">https://varaamo.hel.fi//</a>
 • Laminointikone dokumenttien laminointiin. Kalvoja saatavilla paikan päällä 0,30e (A4) ja 0,40e (A3) hintaan.

  Laminointikone dokumenttien laminointiin. Kalvoja saatavilla paikan päällä 0,30e (A4) ja 0,40e (A3) hintaan.

  0,30€/0,40€

 • Paikan päällä käytettävä levykeasema USB-väylään. Lainataan Info-tiskiltä. Huom! Ainoastaan paikan päällä käytettäväksi.

  Paikan päällä käytettävä levykeasema USB-väylään. Lainataan Info-tiskiltä. Huom! Ainoastaan paikan päällä käytettäväksi.
 • Muistikortinlukija käytettävissä paikan päällä.

  Muistikortinlukija käytettävissä paikan päällä.
 • Kaupunkiverstaan multimediatyöasemilta löytyvillä kuvankäsittely- ja julkaisuohjelmilla (mm. Adoben uusimmet Creative Cloud ohjelmat) viimeistelet valokuvasi, suunnittelet levyllesi kannet tai taitat kirjasi valmiiksi painoa varten. EPSON V700 -tasoskannereilla voit skannata kuvia, dioja, negatiiveja tai asiakirjoja laadukkaasti digitaaliseen muotoon. Voit varata työaseman käyttöösi osoitteessa <a href="https://varaus.lib.hel.fi/" target="_blank">https://varaus.lib.hel.fi/</a> tai puhelimitse.
 • Kaupunkiverstaan ompelukone ja saumuri ovat käytettävissä ajanvarauksella.

  Kaupunkiverstaan ompelukone ja saumuri ovat käytettävissä ajanvarauksella. Paikan päältä löytyy muutamaa eri väriä lankoja, mutta voit myös tuoda omat langat. Ajanvarauksen voit tehdä osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi/" target="_blank">https://varaamo.hel.fi//</a> tai puhelimitse numerosta (09) 3108 5900. Laitteiden käyttö on maksutonta.
 • Kaupunkiverstaan rintanappikoneella voit tehdä rintanappeja ja magneetteja. Aihoiden koot 58mm ja 32mm. Hinnoittelu: rintanapit 0,5e/kpl, magneetit 0,60e ja 0,80e /kpl (pieni/iso). Varauksen voit tehdä puhelimitse, paikan päällä tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi" target="_blank">https://varaamo.hel.fi/</a>. Lue lisää <a href="http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#nappi" target="_blank">http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#nappi</a>

  0,50e/0,60e/0,80e

 • Kaupunkiverstaan ompelukone ja saumuri ovat käytettävissä ajanvarauksella. Käyttö on maksutonta, ja paikan päältä löytyy paria eri väristä lankaa. Varauksen voit tehdä puhelimitse, paikan päällä tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi" target="_blank">https://varaamo.hel.fi</a>.
 • Multimediakoneilla 1-4 laadukkaat skannerit. Myös filmi-, dia- ja valokuvaskannaus. Huom. asiakirjojen skannaus nopeasti suoraan sähköpostiin onnistuu myös kopiokoneella.
 • Väri ja mustavalko. A4 0,40e/sivu.

 • Videoiden käsittelyyn tarkoitettu työasema.

  Adoben Premiere-ohjelmisto yhdistettynä tehokkaaseen tietokoneeseen mahdollistaa lähes ammattitason videotuotannon. Huomaathan, että työpisteen koneessa ei ole Internet-yhteyttä. Varauksen voi tehdä puhelimitse tai osoitteesta <a href="https://varaamo.hel.fi" target="_blank">https://varaamo.hel.fi</a>.
 • Kaupunkiverstaan vinyylileikkurilla voit leikata tarroja sekä vinyyliä kangaspainatuksia varten. Hinnoittelu on 1,2 euro / 10cm (pituutta). Tarrarullan leveys on 58cm, vinyylirullan 45cm. Valittavana on useita värivaihtoehtoja. Prässillä voit painaa vinyylistä leikatut kuviot kankaalle. Varauksen voit tehdä puhelimitse, paikan päällä tai osoitteessa <a href="https://varaamo.hel.fi" target="_blank">https://varaamo.hel.fi</a>. Lue lisää: <a href="http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#vinyyli">http://www.kaupunkiverstas.fi/laitteet/#vinyyli</a>.

  1,2e/10cm

Palvelu 3 palvelua