Maunulan kirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Kokoelma 1 palvelu

 • Kirjastossa on e-lehtien lukulaite

  Ryhmätila Akvaariossa sijaitsevalla lehtienlukulaitteella voit lukea kotimaisia ja ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä.

Laitteisto 9 palvelua

Tila 4 palvelua

 • Maunula-talon Ryhmätila Sinissä voi pitää kokouksia tai sen voi varata hiljaiseen työskentelyyn maksimissaan neljäksi tunniksi. Tilassa on 42-tuumainen näyttö, iso pöytä ja kuusi tuolia. Maunula-talossa on käytettävissä Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti. Tilan käyttö on maksullista, jos varaaja on kaupallinen toimija, tilaisuudesta veloitetaan pääsymaksu tai kyseessä on suljettu yksityistilaisuus.

  Ryhmätila Sinin ja muita Maunula-talon 3. kerroksen ryhmätiloja voit varata Varaamosta.

  maunulan_kirjasto@hel.fi

 • Maunula-talon 3. kerroksessa sijaitsevassa Ryhmätila Betonissa voi pitää kokouksia tai sen voi varata hiljaiseen työskentelyyn. Tilassa on 42-tuumainen näyttö, iso pöytä ja kahdeksan tuolia. Maunula-talossa on käytettävissä Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti. Tilan käyttö on maksullista, jos varaaja on kaupallinen toimija, tilaisuudesta veloitetaan pääsymaksu tai kyseessä on suljettu yksityistilaisuus.
  Ryhmätila Betonin -ja muita Maunula-talon 3. kerroksen ryhmätiloja voit varata Varaamosta.

  maunulan_kirjasto@hel.fi

 • Ryhmätila Akvaario

  Maunulan kirjastossa on hiljainen työskentely- ja lukutila. Tilassa on käytettävissä Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti. Asiakkaat voivat tiedustella tilaa tapahtumakäyttöön numerosta 09-3108 5063 tai sähköpostitse osoitteesta maunulan_kirjasto@hel.fi.  Tilan tekniseen varustukseen kuuluu 62 tuumainen näyttö, dvd-soitin ja langaton kuvansiirtojärjestelmä Barco Clickshare
  Kokouksia ja muita tapaamisia varten Maunula-talon 3. kerroksen ryhmätiloja voit varata Varaamosta.

  maunulan_kirjasto@hel.fi

 • Maunula-talon toisessa kerroksessa sijaitseva bänditila on avoin ja maksuton kaikille. Tilassa on mahdollisuus soittaa joko yksin tai porukalla. Äänieristetystä tilasta löytyy bändisoittamiseen tarvittavat laitteet ja instrumentit. Huoneessa on lisäksi tehokas ilmastointi. Avaimen bänditilaan voi noutaa kirjastosta voimassa olevalla kirjastokortilla ja kuvallisella henkilötodistuksella. 
  Lisätietoja ja varaukset Varaamosta.

  maunulan_kirjasto@hel.fi

Palvelu 11 palvelua