Maunulan kirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Kokoelma 2 palvelua

Laitteisto 10 palvelua

Tila 4 palvelua

 • Maunula-talon Ryhmätila Sinissä voi pitää kokouksia tai sen voi varata hiljaiseen työskentelyyn maksimissaan neljäksi tunniksi. Tilassa on 42-tuumainen näyttö, iso pöytä ja kuusi tuolia. Maunula-talossa on käytettävissä Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti. Tilan käyttö on maksullista, jos varaaja on kaupallinen toimija, tilaisuudesta veloitetaan pääsymaksu tai kyseessä on suljettu yksityistilaisuus.

  Ryhmätila Sinin ja muita Maunula-talon 3. kerroksen ryhmätiloja voit varata Varaamosta.

  maunulan_kirjasto@hel.fi

 • Maunula-talon 3. kerroksessa sijaitsevassa Ryhmätila Betonissa voi pitää kokouksia tai sen voi varata hiljaiseen työskentelyyn. Tilassa on 42-tuumainen näyttö, iso pöytä ja kahdeksan tuolia. Maunula-talossa on käytettävissä Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti. Tilan käyttö on maksullista, jos varaaja on kaupallinen toimija, tilaisuudesta veloitetaan pääsymaksu tai kyseessä on suljettu yksityistilaisuus.
  Ryhmätila Betonin -ja muita Maunula-talon 3. kerroksen ryhmätiloja voit varata Varaamosta.

  maunulan_kirjasto@hel.fi

 • Ryhmätila Akvaario

  Maunulan kirjastossa on hiljainen työskentely- ja lukutila. Tilassa on käytettävissä Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti. Asiakkaat voivat tiedustella tilaa tapahtumakäyttöön numerosta 09-3108 5063 tai sähköpostitse osoitteesta maunulan_kirjasto@hel.fi.  Tilan tekniseen varustukseen kuuluu 62 tuumainen näyttö, dvd-soitin ja langaton kuvansiirtojärjestelmä Barco Clickshare
  Kokouksia ja muita tapaamisia varten Maunula-talon 3. kerroksen ryhmätiloja voit varata Varaamosta.

  maunulan_kirjasto@hel.fi

 • Maunula-talon toisessa kerroksessa sijaitseva bänditila on avoin ja maksuton kaikille. Tilassa on mahdollisuus soittaa joko yksin tai porukalla. Äänieristetystä tilasta löytyy bändisoittamiseen tarvittavat laitteet ja instrumentit. Huoneessa on lisäksi tehokas ilmastointi. Avaimen bänditilaan voi noutaa kirjastosta voimassa olevalla kirjastokortilla ja kuvallisella henkilötodistuksella. 
  Lisätietoja ja varaukset Varaamosta.

  maunulan_kirjasto@hel.fi

Palvelu 12 palvelua

 • Celia-kirjaston äänikirjat on tarkoitettu eri syistä lukemisesteisille. Verkkoasiakkaana voit omalla laitteellasi kuunnella mitä tahansa kirjaston 40 000 äänikirjasta, CD-kerhoasiakkaana saat kuukausittain kotiisi kirjoja kuunneltavaksi. Rekisteröitymistä varten tarvitaan kuvallinen henkilöllisyystodistus. Alle 15-vuotias tarvitsee takaajan. 

  Lisätietoja: Celia.fi

 • Opastusta verkkoasioinnissa ja laitteiden käytössä

  Henkilökunta opastaa tavallisimpien verkkopalveluiden ja e-aineistojen käytössä sekä kirjaston asiakastyöasemien ja tablettien käytössä. Oman mobiililaitteen käyttöön voi saada vertaistukea. Ajanvaraukset digitalkkarille kirjastossa tai puhelimitse 13.10.2023 asti arkisin klo 10-16. P. 09-31085063.

 • Månsas Deli -kahvila sijaitsee Maunula-talon 2. kerroksessa.

 • Kaukopalvelu

  Jos etsimääsi teosta ei ole hankittu Helmet-kirjastoon tai pääkaupunkiseudun tieteellisiin kirjastoihin, se voidaan tilata sinulle kaukolainaksi muualta.

  Lisätietoja ja kaukopalvelupyynnöt täältä

   

  4€-25€

 • Koirat sallittu
 • Maksutapoina vain korttimaksu ja MobilePay.

  Maksutapoina vain korttimaksu ja MobilePay.

 • Koulu- ja päiväkotiyhteistyö Ella Paija ja  Mirva Saalasti 

   

  mirva.saalasti@hel.fi

 • Maunula-talossa on käytettävissä Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti.

 • Lastenosastolla on näyttelyvitriini, jossa voi järjestää pienimuotoisia näyttelyitä. Voit varata vitriinin ilmaiseksi käyttöösi yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan. Vitriinin mitat: 100X110X36 cm, sisältäen kolme siirrettävää lasihyllyä. Näyttelyvaraukset kirjaston infotiskiltä tai puhelimitse numerosta: 09 31085063

  maunulan_kirjasto@hel.fi

 • Kaipaatko pikaisia lukuvinkkejä kirjallisuuden nälkään? Vaivaako lukujumi, eikä luettavaa löydy kirjaston hyllypaljoudesta? Tai haluatko saada kirjavinkkejä, koska kirjavinkkejä on kiva saada?

  Helsingin kaupunginkirjasto tarjoaa näppärää ja nopeaa kirjavinkkausta kaikille. Valitse mieleisesi lomake ja valitse lomakkeista sanat (5 kpl) lukutoiveiden mukaisesti. Saat henkilökunnan tekemät kirjavinkit (5 kpl) suoraan sähköpostiisi. Lomakkeita on eri teemaisia. Voit myös valita useamman kielen, joilla haluat kirjavinkkejä.

  Lomakkeet: 

  Yleinen kaunokirjallisuus

  Toiset todellisuudet

  Rikoskirjallisuus

  Rakkausromaanit

 • Sateenkaarihylly parantaa LGBTQIA*-aiheisen aineiston löydettävyyttä ja yhdenvertaisuutta kirjastossa. Kirjaston työntekijät valitsevat sateenkaarihyllyyn aikuisten, nuorten ja lasten aineistoa, jossa kuvataan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen elämää sekä sateenkaarikulttuuria pääosin positiivisen representaation kautta. Homo- ja transfobinen aineisto ei kuulu sateenkaarihyllyyn. Sateenkaarihyllyjä on useissa Helmet-kirjastoissa, ja kaikki niiden aineisto on varattavissa ja lainattavissa Helmet-käyttösääntöjen mukaisesti. Helsingin kaupunginkirjaston sateenkaarihyllyihin sijoitetun aineiston löydät Helmet-tietokannasta haulla "sateenkaarihylly".

 • Valikoima erilaisia kesän puistopelejä. Mm. kroketti, mölkky, petankki, frisbee jne.