Myllypuron mediakirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 12 palvelua

 • 3D-tulostimella voi valmistaa fyysisiä esineitä digitaalisista malleista. Myllypurossa on käytössä kaksi 3D-tulostinta: Ultimaker 3 ja 3 Extended. Ultimaker 3 tulostimelle voit varata maksimissaan 4:n tunnin ajan ja Ultimaker 3 Extendille maksimissaan 10 tunnin ajan (aukioloaikojen puitteissa). Varaukset tehdäänVaraamosta http://varaamo.hel.fi. Tulosteen hinta: 70 senttiä/kpl.

  70 senttiä/kpl

 • Askelmittareita voi lainata kahdeksi viikoksi kerrallaan.
 • Lainattavissa kirjastokäyttöön kyrillinen ja farsinkielinen näppäimistö.
 • Kirjastossa on kuusi kannettavaa tietokonetta, joita voi lainata kirjastokortilla kirjastossa käytettäväksi.
 • 0,40 € / sivu (kaksipuoleinen sivu 0,80 €).
 • SD-, MMC- ja Compact Flash -muistikorttien lukemiseen käytettävä oheislaite.

  SD-, MMC- ja Compact Flash -muistikorttien lukemiseen käytettävä oheislaite.
 • PlayStation 4-pelikonsoli käytetävissä konsolipelihuoneessa, jonka voi varata käyttöönVaraamosta https://varaamo.hel.fi/

  PlayStation 4-pelikonsoli käytetävissä konsolipelihuoneessa, jonka voi varata käyttöön Varaamosta https://varaamo.hel.fi/
 • Tavallisia skannereita ja Epson Perfection V850 Pro -skanneria filmien, diojen ja valokuvien skannaamiseen.

  Tavallisia skannereita ja Epson Perfection V850 Pro -skanneria filmien, diojen ja valokuvien skannaamiseen. Dia- ja valokuvaskannerille voit varata ajan Varaamosta https://varaamo.hel.fi. Myös kopiokoneellamme voi skannata muistitikulle tai sähköpostiin.
 • Asko-asiakastietokoneet ovat varattavissa puolesta tunnista tuntiin kerrallaan. Kannettavat lainataan kirjastokortille kirjastossa käytettäviksi. Mediakirjaston Asko-asiakastietokoneista kaksi on pöytätietokonetta ja kuusi kannettavaa.
 • Tavallinen väri- tai mustavalkotuloste 40 senttiä/kpl. Maksu maksukortilla.

  Tavallinen väri- tai mustavalkotuloste 40 senttiä/kpl. Maksu maksukortilla. Myllypurossa on erikoistulostin valokuville (näytön kanssa kalibroitu yhdeksän värikasetin tulostin, jossa käytössä erittäin korkealaatuinen valokuvapaperi). Valokuvatuloste A4 2,60 €/sivu ja A3+ 5,30 €/sivu.

  Tavallinen väri- tai mustavalkotuloste 40 senttiä/kpl.

 • Kirjastossa voi editoida videoita studion työasemalla ja kannettavilla mediatyöasemilla. Varaukset

  Kirjastossa voi editoida videoita studion työasemalla. Kannettavia mediatietokoneita lainataan valvotusti videoeditointiin erilaisia tapahtumia tai koulutuksia varten, jos ne tapahtuvat Asukastalo Myllärin tai mediakirjaston tiloissa.
 • Voit lainata videokameran kirjastokortilla. Laina-aika 14vrk, ei varauksia tai uusimisia. Tarkista saatavuus HelMetistä.

Tila 2 palvelua

 • Tilassa on Playstation 4. Tilan voi varata Varaamosta varaamo.hel.fi

  Tilassa on Playstation 4. Tila on lukittu ja henkilökunta avaa oven pyydettäessä. Tilan käyttö on maksutonta ja maksimivarausaika tilaan on 2 tuntia, jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön. Pelihuoneessa saa olla korkeintaan kaksi henkilöä kerrallaan. Tilan voi varata Varaamosta varaamo.hel.fi

  0.70 e/tuloste

 • Äänenkäsittely ja -tuottaminen

  Studion voit varata käyttöösi Varaamosta http://varaamo.hel.fi. Studiossa on seuraavat ohjelmat äänityöskentelyyn: Nuendo 5 (äänitys, miksaus) Sibelius 7 (nuotinnus) Reason 6 (äänitys, tuottaminen) Ableton Live 8 (äänitys, sampleri, DJ, tuottaminen) Adobe Audition 6.0 (editointi) Laitteita: Genelec RME Line6 Soundcraft Black Magic Audio Nord Stage Röde Shure

Palvelu 8 palvelua