Oulunkylän kirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 15 palvelua

Tila 2 palvelua

 • 30 paikkaa, dataprojektori, BD-soitin, digiviritin, äänentoisto. Varaukset puhelimitse, vuokra 40 € / tunti.

 • Kirjaston monitoimitilassa ja vitriinissä voidaan järjestää erilaisia näyttelyitä, jotka ovat ilmaisia ja avoinna kaikille.  

  Kirjasto pyrkii näyttelytarjonnassa monipuolisuuteen ja laaja-alaisuuteen. Näyttelytoiminnalla tuetaan paikallista harrastustoimintaa. 

  Näyttelyjen tulee kirjastonjohtajan arvion mukaan vastata eettisesti, laadullisesti ja tekniseltä toteutukseltaan niitä yleisiä vaatimuksia, joita voidaan asettaa julkisissa tiloissa esillä olevalle näyttelylle. Hakijan tulee toimittaa ennakkoon kirjastonjohtajalle suunnitelma, joka sisältää tietoa, esimerkiksi valokuvia ja mahdollisen käsikirjoituksen pidettävästä näyttelystä. Lupaa näyttelyn järjestämiseksi haetaan tarkoitukseen suunnitellulla lomakkeella, jonka saa kirjastosta.

  Näyttelytilassa järjestetään luentoja ja erilaisia tilaisuuksia lapsille ja aikuisille. Tila toimii myös hiljaisena lukutilana ja lisäksi sitä vuokrataan ulkopuolisiin tilaisuuksiin. Näyttelyiden tulee sallia tämä toiminta.

  Näyttelyistä ilmoittamisesta ja markkinoinnista huolehtii näytteilleasettaja itse. Kirjaston tiloissa näyttelyä voidaan mainostaa A4-kokoisilla (pysty)esitteillä. Näytteilleasettajan niin toivoessa kirjasto ilmoittaa näyttelystä myös kirjaston Helmet-kotisivuilla, jolloin näytteilleasettajan tulee toimittaa kirjastolle digikuva (leveys 1920 pikseliä x korkeus 1080 pikseliä).

  Yhteyshenkilö Eeva Karhunen eeva.karhunen(at)hel.fi

  heini.rinne@hel.fi

Palvelu 13 palvelua