Vallilan kirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 10 palvelua

 • 0,40 € / sivu (kaksipuoleinen sivu 0,80 €)

 • Lainattava tavarafillari

  Kuormapyörän voi lainata käyttöönsä yhdeksi aukiolopäiväksi, pyörän voi hakea kirjaston avauduttua ja palautettava ennen sulkemista. Pyörä varataan Vallilan kirjastosta etukäteen. Pyörällä voi kuljettaa tavaraa jopa sadan kilon (100kg) verran. Pyörään saa laitettua penkin mihin pääsee lapsi istumaan. Istuimessa myös turvavyö. Lisävarusteina kuomu ja pumppu. Pyörää lainattaessa mukana pitää olla henkilöllisyystodistus ja pyörästä tehdään lainasopimus.
 • Hinnat: A4 0,30€, A3 0,40€ Laminointi kirjaston tiloissa, laitetta ei lainata kotiin.

  A4 0,30€, A3 0,40€

 • Vallilan kirjasto tarjoaa kaksi lainattavaa, laadukasta nokkakärryä asiakkaiden käyttöön.

  Vallilan kirjasto tarjoaa  nokkakärryä asiakkaiden lainakäyttöön viikon laina-ajalla. Kärryt ovat tukevaa mallia ilmatäytteisillä pyörillä. Lainaus ja palautus vain Vallilan kirjastosta.

 • Skannaava monitoimilaite

   Skannaava monitoimilaite 

 • Yksitoista asiakastietokonetta, joita voi varata etukäteen, käyttöaika 30 min - 4 h.
  Kuusi pöytäkonetta, 30 minuutin varauksella.
  Viisi kannettavaa konetta, 4 tunnin varauksella.

 • Voit lainata käyttöösi kannettavan tietokoneen, jota voit käyttää missä tahansa kirjaston sisällä. Varausaika maksimissaan 4 tuntia. Tarvitset kirjastokortin.

 • PaperCut itsepalvelutulostus

  Palvelu tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden noutaa omat tulosteet itsepalveluna ja tulostaa omilta laitteilta sekä ASKO-työasemilta. Voit ladata kortillesi saldoa tulostamista varten.

  0,40€ / sivu / puoli

 • PaperCut itsepalvelutulostus

  Palvelu tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden noutaa omat tulosteet itsepalveluna ja tulostaa omilta laitteilta sekä ASKO-työasemilta. Voit ladata kortillesi saldoa tulostamista varten.

  0,40 € / sivu / puoli

Tila 4 palvelua

 • Viljo Kajava-sali tarjoaa monipuolista tilaa työskentelyyn ja tapahtumiin

  Kirjaston Viljo Kajava-sali tarjoaa monipuolista tilaa työskentelyyn ja tapahtumiin. 45 m2 kokoinen tila toimii taidegalleriana sekä vapaana työskentely ja oleilutilana. Tilaa on mahdollista käyttää myös tapahtumiin ja kokouksiin. Kajava-salissa on mm.: langaton verkko, dataprojektori, videotykki, äänentoisto ja valkokangas. Näiden lisäksi saliin voidaan järjestää istumapaikkoja 20-25 hengen tarpeisiin Tiedustelut tapahtumien ja kokousten järjestämisestä kirjastonjohtaja Harri Sahavirralle: harri.sahavirta@hel.fi

 • Galleria Kajava esittelee kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä

  Kirjaston Viljo Kajava-salissa toimiva Galleria Kajava esittelee kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyjä laajalla skaalalla. Tila on gallerian lisäksi avoinna työskentelyä, lukemista ja rauhoittumista varten. Lisäksi siellä on mahdollista järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia. Galleriassa on kaksi pitkää ripustusseinää (8,5 m ja 5 m) omalla kiskoripustusjärjestelmällä. Lisäksi käytössä on kaksi liikuteltavaa vitriiniä. Näyttelyhaku galleriaan on jatkuvasti auki kenelle tahansa kiinnostuneelle. Lisätietoja antaa galleriavastaava Antti Elomaa, antti.elomaa@hel.fi

  antti.elomaa@hel.fi

 • Max 4 henkeä, varattava etukäteen, max. 4 tuntia kerrallaan Varaukset osoitteesta varaamo.hel.fi

 • Varattava hiljainen työtila koko päivän kestävään työskentelyyn.

  Avointen työtilojen lisäksi Vallila tarjoaa kolme varattavaa työpöytäpaikkaa koko päivän kestävää työskentelyä varten. Paikkaan kuuluu työpöytä akustoiduilla seinillä, hyvä työtuoli, sähköpistoke, verkkoyhteys sekä lukittava laatikko. Varaukset osoitteesta varaamo.hel.fi.

Palvelu 9 palvelua