IPR University Center / Immateriaalioikeusinstituutti, Kirjasto

Aukioloaikoja ei löytynyt

Aukioloajat tällä viikolla


Puhelinnumerot
Phone icon 040 352 1479 / Tietoasiantuntija
Phone icon 040 352 1479 /
Postiosoite
Arkadiankatu 7
00100 Helsinki
Sähköposti
info@iprinfo.com
Rakennus: Economicum
 
Palvelut
Kokoelma kokoelma
  • Instituutissa on käsikirjasto, jonka aineistoa lainataan rajoitetusti.
    Instituutin käsikirjaston aineistoa lainataan pääsääntöisesti jäsenyliopistojen tutkijoille ja opiskelijoille sekä kannatusyhdistyksen jäsenistölle.
Oikeustapaustietokanta OIKKU verkkopalvelu
  • Oikeustapaustietokanta OIKKU sisältää tiivistelmiä suomalaisten tuomioistuinten immateriaalioikeutta koskevista ratkaisu
    OIKKU-tietokannassa on tiivistelmät hovioikeuksien, korkeimman oikeuden ja korkeimman hallinto-oikeuden 2000-luvun ratkaisuista, osin myös vanhemmista, sekä kaikki instituutissa olevat skannatut tapaukset 1979-1998. Tietokannassa on jonkin verran myös tekijänoikeusneuvoston lausuntojen ja työsuhdekeksintölautakunnan ratkaisuiden tiivistelmiä. Tiivistelmiä ja ratkaisutekstejä saa käyttää ei-kaupallisiin tarkoituksiin, mutta lähde ja tekstien epävirallisuus on mainittava. Kopioita varsinaisesta ratkaisutekstistä voi tilata instituutin tietopalvelusta tai ratkaisun antaneesta tuomioistuimesta.
  • Maksuton
Perustamisvuosi
2000
Lisätietoja

IPR-instituutin tietopalvelu tarjoaa immateriaalioikeuden tiedonhakuja koskevaa neuvontaa. Tiedonhakuja tehdään ensisijaisesti instituutin jäsenyliopistojen henkilökunnalle ja kannatusyhdistyksen jäsenille.

muokattu viimeksi: 2018-04-23T02:46:33