Heinävaaran kirjasto

Keskellä Heinävaaran koulua

Heinävaaran kirjasto sijaitsee vuonna 1999 valmistuneella Heinävaaran koululla, jonne kirjasto muutti vuonna 2000. Sitä ennen kirjasto toimi päiväkodin yhteydessä. Kirjasto sijaitsee keskellä koulua täysin avoimessa tilassa ja onkin koululaisten ahkerassa käytössä. Kirjaston satutunnit järjestetään Heinävaaran päiväkodilla kerran kuussa.

 

Kirjasto on avoinna tiistaisin. Perinteisten palveluaukioloaikojen lisäksi kirjastomme on avoinna omatoimisesti asioiville vuoden jokaisena päivänä klo 7-21. Lainaaminen ja palauttaminen onnistuu automaatin avulla, myös varauksia voi noutaa omatoimiaikana. Omatoimikäyttöoikeuden kirjastoomme saa allekirjoittamalla asiakassopimuksen. Se onnistuu käymällä aukioloaikoina paikan päällä missä tahansa Vaara-kirjastojen omatoimikirjastossa tai Kiihtelysvaaran kirjastossa. Omatoimikäyttö on maksutonta ja toimii kirjastokortilla.  Lue lisää: Omatoimikirjastot ja itsepalvelu. Heinävaaran kirjastossa voi käydä asioimassa omatoimisesti myös koulupäivien aikana, jos koulun ovet ovat avoinna. 

 

Heinävaaran kirjastossa ei ole palautusluukkua, mutta aina koulun ovien ollessa avoinna sekä omatoimiaikana lainat voi käydä palauttamassa kirjastossa palautusautomaatilla. Lähin palautusluukku on Kiihtelysvaaran kirjastossa (Aprakkatie 2). Voit uusia lainasi verkkokirjastossa tai soittamalla mihin tahansa avoinna olevaan Vaara-kirjastojen toimipisteeseen.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Isäntäläntie 1, 82110 Heinävaara, Joensuu
  • urvaninnenaxvewnfgb#wbrafhh.sv
  • 050 310 9760, kaikki numerot

Rakennuksen tiedot