Pyhäselän kirjasto

Kylän erikoisuus - omatoimikirjasto koulukeskuksen keskellä

Pyhäselän kirjasto sijaitsee Hammaslahden taajamassa aivan koulukeskuksen kupeessa. Kirjastossamme voi käydä perinteisen lainausreissun yhteydessä tai lisäksi vaikkapa satutunnilla, muskarissa, lukupiirissä tai tutustua erilaisiin taidenäyttelyihin galleriatilassamme (varattavissa veloituksetta kirjastosta). Meillä voi käydä lukemassa myös lukukoirille.

Perinteisten palveluaukioloaikojen lisäksi kirjastomme on avoinna omatoimisesti asioiville vuoden jokaisena päivänä; arkiaamuisin klo 7 alkaen ja arki-iltaisin kirjaston sulkemisajan jälkeen klo 21 saakka sekä myös lauantaina ja sunnuntaina klo 7-21 (huom. koronarajoitusten vuoksi omatoimikirjasto on käytössä vain arkisin). Omatoimikäyttöoikeuden kirjastoomme saa käymällä paikan päällä Pyhäselän tai Reijolan kirjastossa allekirjoittamassa asiakassopimuksen. Omatoimikäyttö on maksutonta. Lue lisää sivun ylävalikosta (kohta: Asiakkaalle).

 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Opettajantie 3 a, 82200 Hammaslahti, Joensuu
  • clunfrynaxvewnfgb#wbrafhh.sv
  • 050 315 6595, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Kirjasto löytyy Pyhäselän lukion vierestä. Kaikki navigaattorit eivät tunnista uudistunutta postiosoitettamme. Google Mapsista ohje kirjastolle saapumiseen löytyy helpoiten kirjaston nimellä hakemalla. Fonectasta kirjasto löytyy oikealla osoitteellaan Opettajantie 3 A, Hammaslahti.

Pysäköinti

Iltaisin pysäköintitilaa on myös lukion parkkipaikalla.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1924