Reijolan kirjasto

Reijolan yhteisötalolla

Reijolan kirjasto toimii vuonna 2006 valmistuneessa Reijolan yhteisötalossa, liikekeskuksen läheisyydessä. Yhteisötalossa on 150-paikkainen auditorio/yhteisösali, monitoimitila/nuorisotila, joka toimii mm. kerhojen, varhaiskasvatuksen ja nuorisopalveluiden käytössä, ja kuntosali.  Kirjastossa myydään kausikortteja Pyhäselän alueen kuntosaleille (huom. ei liikuntasaleille). Aulassa on maksutta varattavissa tila vaihtuville näyttelyille (varaukset kirjastosta). Kirjastossa kokoontuu kerran kuussa lukupiiri. Lapsille on tarjolla kuukausittain satutunteja. Meillä voit käydä lukemassa myös lukukoirille.

 

Perinteisten palveluaukioloaikojen lisäksi kirjastomme on avoinna omatoimisesti asioiville vuoden jokaisena päivänä klo 7-21, myös viikonloppuisin ja pyhinä. Omatoimikäyttöoikeuden kirjastoomme saa allekirjoittamalla asiakassopimuksen. Se onnistuu käymällä paikan päällä missä tahansa Vaara-kirjastojen omatoimikirjastossa (aukioloaikoina). Omatoimikäyttö on maksutonta ja toimii kirjastokortilla.  Lue lisää: Omatoimikirjastot ja itsepalvelu.

 

Kirjastostamme saat myös lainattavat liikuntavälineet: koripallot, lentopallot, sulkapallomailat ja -pallot, salibandymailat, AirTrack-ilmapatjasetit, lumikengät, potkulaudat, roller-tasapainorullan, hyppynaruja, waveboardit, vortex-pallot. Laina- ja varauskäytännöt vaihtelevat, ks. tiedot välinekohtaisesti verkkokirjastosta.

 

Palautusluukku parkkipaikan puoleisella päätyovella.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Urheilupuistontie 2, 80330 Reijola, Joensuu
  • ervwbynaxvewnfgb#wbrafhh.sv
  • 050 431 4921, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Pysäköinti

Pysäköintitilaa yhteisötalon päädyssä. Parkkipaikan puoleisella päätyovella on myös palautusluukku.

Rakennuksen tiedot

Rakennus
Reijolan yhteisötalo