Halssilan lähikirjasto

Halssilan lähikirjaston avarassa aikuisille ja lapsille yhteisessä kirjastosalissa toteutuu ajatus perhekirjastosta.

Ajankohtaista

Satutunnit

Syksyn satutunnit pidetään keskiviikkoisin 29.8., 12.9., 26.9., 10.10., 24.10., 7.11., 21.11. ja 5.12. klo 9.30. Satutunnin kesto on n. 30 min.

VR-viikko Halssilan kirjastossa 24.9. - 28.9.

Tule testaamaan kirjastolle virtuaalilaseja! Mahdollisuus myös konsolipelailuun PS4-konsolilla.

Lastenmusiikkiyhtye Loiskis perjantaina 21.9. klo 9.30

Syksyn kirjastokiertueella esiintyy Loiskis, joka saapuu syyskuussa kirjastolle soittamaan pienille ja vähän isommillekin musiikin ystäville.

Kirjaillat

Syksyn 2018 kirjaillat ti 25.9. ja ti 27.11. klo 17.30–18.30. Kirjaillassa henkilökunta esittelee uusia ja uudehkoja kirjoja.

Tervetuloa kirjastoon!

Halssilan lähikirjasto on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1956 lähtien. Kirjasto toimi aluksi vuokratiloissa, kunnes nykyiset viihtyisät toimitilat valmistuivat Halssilan ala-asteen naapuriin vuonna 1966. Avarassa aikuisille ja lapsille yhteisessä kirjastosalissa toteutuu ajatus perhekirjastosta.

Halssilan lähikirjastosta löytyy kirjojen ja lehtien lisäksi paljon muutakin. Voit lainata musiikkia, elokuvia ja pelejä, tai vaikka varata tilan kokousten pitämistä varten. Kirjastossa voit myös skannata ja tulostaa sekä käyttää langatonta verkkoa. Kirjastossa on lisäksi asiakaskäyttöön tarkoitettuja tietokoneita.

Kirjasto tekee tiivistä yhteistyötä Halssilan koulun ja päiväkotien kanssa. Luokat käyvät säännöllisesti lainaamassa ja kirjastossa annetaan kirjastonkäytön opetusta ja kirjavinkkausta. Lapsille kirjastossa järjestetään satutunteja ja aikuisille kirjailtoja.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Lokintie 9, 40400 Jyväskylä
  • kirjasto.halssila@jkl.fi
  • 014 266 4132, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Matkaa on keskustasta n. 4 kilometriä. Aja keskustasta Seppälään ja käänny Vaajakoskentielle. Parin kilometrin ajon jälkeen näet oikealla puolella mäellä valkoisen kirjastorakennuksen. Aja eteenpäin K-marketin ohi, jarruta vaarallisen risteyksen merkin kohdalla. Pian oikealla on Lokintien risteys, jossa on myös Halssilan kirjaston ja koulun kyltit. Käänny Lokintielle ja aja aina koulun kulmalle asti, josta taas oikealle koulun ja kirjasto/päiväkotirakennuksen pihaan. Korkean savupiipun takaa pääset kirjaston ovelle johtaviin rappusiin.

Pysäköinti

Auton voi pysäköidä Kieppikujalla oleville parkkipaikoille. Kieppikujalla pysäköinti vaatii parkkikeikon. Koulun vierellä olevia paikkoja voi käyttää klo 15 jälkeen.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1956
Rakennettu
1966