Halssilan lähikirjasto

Halssilan lähikirjaston avarassa aikuisille ja lapsille yhteisessä kirjastosalissa toteutuu ajatus perhekirjastosta.

AUKIOLOAJAT

ma, ti ja ke klo 13-19

to ja pe klo 11 -16

aattopäivinä klo 11 - 16

 

TAPAHTUMAT

Satutuokiot on tarkoitettu alle kouluikäisille ja niihin on vapaa sisäänpääsy. Päiväkoti- ja muilta ryhmiltä pyydämme ennakkoilmoittautumista.

Syksyn satutunnit pidetään joka toinen torstai klo 9.30. seuraavina päivinä: 14.9., 28.9., 12.10., 26.10., 9.11., 23.11. ja 7.12.

Tervetuloa satutuokioon!

 

Kirjaillat

Syksyn 2023 kirjaillat pidetään seuraavasti: ke 27.9. ja 22.11. klo 17.30 alkaen.

Kirjailloissa henkilökunta esittelee uusia, uudehkoja tai muuten vain mielenkiintoisia kirjoja. Tervetuloa!

 

KIRJASTON ESITTELY

Halssilan lähikirjasto on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1956 lähtien. Kirjasto toimi aluksi vuokratiloissa, kunnes nykyiset viihtyisät toimitilat valmistuivat Halssilan ala-asteen naapuriin vuonna 1966. Avarassa aikuisille ja lapsille yhteisessä kirjastosalissa toteutuu ajatus perhekirjastosta.

Halssilan lähikirjastosta löytyy kirjojen ja lehtien lisäksi paljon muutakin. Voit lainata musiikkia, elokuvia ja pelejä. Kirjastossa voit myös skannata ja tulostaa sekä käyttää langatonta verkkoa. Kirjastossa on lisäksi asiakaskäyttöön tarkoitettuja tietokoneita.

Kirjasto tekee tiivistä yhteistyötä Halssilan koulun ja päiväkotien kanssa. Luokat käyvät säännöllisesti lainaamassa ja kirjastossa annetaan kirjastonkäytön opetusta ja kirjavinkkausta. Lapsille kirjastossa järjestetään satutunteja ja aikuisille kirjailtoja.


 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Lokintie 9, 40400 Jyväskylä
  • xvewnfgb.unyffvyn#wlinfxlyn.sv
  • 014 569 4132, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Matkaa on keskustasta n. 4 kilometriä. Aja keskustasta Seppälään ja käänny Vaajakoskentielle. Parin kilometrin ajon jälkeen näet oikealla puolella mäellä valkoisen kirjastorakennuksen. Aja eteenpäin K-marketin ohi, jarruta vaarallisen risteyksen merkin kohdalla. Pian oikealla on Lokintien risteys, jossa on myös Halssilan kirjaston ja koulun kyltit. Käänny Lokintielle ja aja aina koulun kulmalle asti, josta taas oikealle koulun ja kirjasto/päiväkotirakennuksen pihaan. Korkean savupiipun takaa pääset kirjaston ovelle johtaviin rappusiin.

Pysäköinti

Auton voi pysäköidä Kieppikujalla oleville parkkipaikoille. Kieppikujalla pysäköinti vaatii parkkikeikon. Koulun vierellä olevia paikkoja voi käyttää klo 15 jälkeen.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1956
Rakennettu
1966
Arkkitehti
Jukka Kolehmainen