Keljonkankaan lähikirjasto

Keljonkankaan lähikirjasto on kaikille avoin kirjasto.

Lainattavat liikuntavälineet

Keljonkankaan lähikirjastosta löytyy erilaisia liikuntavälineitä alueen asukkaiden käyttöön. Välineet on hankittu kirjastolle "Hyvinvoivat asuinalueet" -ohjelman ja Jyväskylän liikuntapalveluiden toimesta. Valikoimaan kuuluu mm. lumikenkiä, askelmittareita, frisbeegolfkiekkoja, erilaisia palloja ja pingismailasetti. 

Liikuntavälineet lainataan kirjastokortilla henkilökunnan palveluaikoina. Lainatut välineet myös palautetaan Keljonkankaan lähikirjastoon palveluaikoina. Välineiden laina-aika on kaksi viikkoa, niitä ei voi varata eikä uusia. Lumikenkien laina-aika on 7 vrk ja myöhästymismaksut ovat 2 €/vrk. Tule kirjastolle tutustumaan valikoimaan, lainaa ja kokeile uusia liikkumisen muotoja! Liikuntavälineiden saatavuuden voit tarkistaa täältä.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Sohlberginkatu 3, 40530 Jyväskylä, Jyväskylä
  • xvewnfgb.xrywbaxnatnf#wlinfxlyn.sv
  • 014 569 4134, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit Bussit 14, 16, 21
Kirjasto sijaitsee Keljonkankaan yhtenäiskoulun yhteydessä osoitteessa Sohlberginkatu 3. Kirjaston sisäänkäynti on rakennuksen A-osan päädyssä, Eteläväylän puolella rakennusta.

Pysäköinti

Asiakasparkkipaikat sijaitsevat lähellä rakennuksen B-osan päätyä, jonne kulku Sohlberginkadulta. Eteläväylältä käännytään Sohlberginkadulle, parkkipaikka sijaitsee tien vasemmalla puolella.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1970
Rakennus
Keljonkankaan yhtenäiskoulu
Rakennettu
2021
Arkkitehti
WSP Finland Oy