Keltinmäen lähikirjasto

Keltinmäen lähikirjasto on kaikenikäisten viihtyisä lähikirjasto, joka palvelee myös alueen alakoulua ja päiväkoteja.

Ajankohtaista

Omatoimikirjaston käyttö on laajentunut myös arkipäiville. Kirjastoon pääsee päivittäin klo 8-21, joko omatoimisesti tai palveluaikoina.

Satutunnit

Syksyn 2018 satutunnit pidetään joka toinen perjantai klo 9.30
14.9., 28.9., 12.10., 26.10., 9.11., 23.11.

Satutunnit on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille, niiden kesto on noin 30 min.
Tervetuloa kuuntelemaan!

Lastenmusiikkiyhtye Loiskis to 20.9. klo 9.30

Syksyn kirjastokiertueella esiintyy lastenmusiikkiyhtye Loiskis. Yhtye esiintyy Keltinmäen kirjastossa triona. Esitykseen vapaa pääsy, ryhmiltä ennakkoilmoittautuminen.

Kehonkoostumusmittaus ma 24.9. klo 15-17

Liikuntapalvelut käynnistävät uuden palvelukokonaisuuden nimeltä NytLiikkeelle, jonka tiimoilta kehonkoostumismittauksia tehdään eri puolilla Jyväskylää. Keltinmäen kirjastolla kehonkoostumusmittaus järjestetään maanantaina 24.9. klo 15-17. Mittaus on maksuton ja siihen pääsee ilman ajanvarausta. Kirjastolla mittauksia tekemässä on Keltinmäen alueen vastaava liikunnanohjaaja Tiina Päivärinta, joka auttaa sinua tulkitsemaan saamiasi tuloksia ja antaa vinkkejä jatkoon.

Liikuntavälineiden lainaus

Keltinmäen lähikirjastosta löytyy erilaisia liikuntavälineitä alueen asukkaiden käyttöön. Välineet on hankittu kirjastolle "Hyvinvoivat asuinalueet" -ohjelman ja Jyväskylän liikuntapalveluiden toimesta. Valikoimaan kuuluu mm.urheilukelloja, askelmittareita, kahvakuulia, frisbeegolfkiekkoja, lumipotkulauta ja lumikengät. Myös pihapelejä kuuluu valikoimaan: mölkky, petankki, kroketti, sulkapallo ja mikado.

Liikuntavälineet lainataan kirjastokortilla kirjaston palveluaikoina. Lainatut välineet myös palautetaan Keltinmäen lähikirjastoon palveluaikoina. Välineiden laina-aika on kaksi viikkoa, niitä ei voi varata eikä uusia. Tule kirjastolle tutustumaan valikoimaan, lainaa ja kokeile uusia liikkumisen muotoja!

Omatoimikirjasto Keltinmäessä

Sisään omatoimikirjastoon pääsee toimivalla kirjastokortilla ja pin-koodilla. Jos sinulla ei ole ennestään pin-koodia saat sen mistä tahansa Keski-kirjastojen toimipisteestä normaalina aukioloaikana. Pin-koodia tarvitaan myös lainausautomaatilla lainaamiseen. Omatoimikäytön ikäraja on 18 vuotta, alle 18-vuotiaat pääsevät sisään vain täysi-ikäisen asiakkaan seurassa. Tarkistathan, että ulko-ovi sulkeutuu jälkeesi. Sisään kirjautuva asiakas on vastuussa kaikista, jotka tulevat hänen mukanaan.

Omatoimiajalla voit noutaa varauksia, lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla, lukea lehtiä ja muuta aineistoa, käyttää netti- ja tiedonhakukoneita, tulostaa ja skannata sekä hyödyntää langatonta verkkoa.

Lisätietoja ja ohjeita löytyy omatoimikirjastojen sivulta. Tervetuloa!

Monikielistä neuvontaa

Yhdessä enemmän -hanke järjestää monikielistä neuvontaa (suomi, arabia, englanti) esimerkiksi työelämään, asumiseen, harrastuksiin, oleskelulupiin sekä kansalaisasioihin liittyvissä kysymyksissä ja ohjaa eteenpäin palveluissa.

Neuvontaa tarjotaan Keltinmäen lähikirjastossa maanantaisin klo 14-16.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Keltinmäentie 15 C, 40640 Jyväskylä
  • kirjasto.keltinmaki@jkl.fi
  • 014 266 4135, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 10, 12, 27

Pysäköinti

Kirjaston viereisellä parkkipaikalla (ajetaan Sienitieltä) on seitsemän asiakaspaikkaa ja yksi invapaikka

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1983
Rakennettu
1983
Arkkitehti
Erkki Kantonen ja Asko Oikari