Kirjastoauto Aino

-

Info

HUOM! Ainon aikataulu löytyy täältä: https://www.jyvaskyla.fi/sites/default/files/atoms/files/a4_aino_viikkoaikataulu_13.7.2020-31.5.2021.pdf
 

Kirjastoautoissa noudatetaan suositusta, jonka mukaan autossa saa olla samaan aikaan maksimissaan 6 asiakasta. Pyrithän ottamaan huomioon turvavälit ja pitämään asioinnin mahdollisimman lyhyenä, jotta kirjastoautossa vältytään ruuhkatilanteilta.

Seuraa Ainoa kartalla: Avaa linkki seurantaan.

Tietoa päiväkotien ja koulujen vierailumahdollisuuksista.

 

Muut Jyväskylän kirjastoautot:

Kirjastoauto Martti

Kirjastoauto Wivi

Kirjastoautoilla on kaksi tallia, joiden yhteydessä ovat myös autojen varastot. Ainon ja Wivin talli sekä varasto ovat pääkirjaston yhteydessä Vapaudenkatu 39-41:ssä. Martin talli ja varasto sijaitsevat Jyskässä, Sievisenmäentie 8 B:ssä.

Kaikki kirjastoautojen pysäkit löydät Jyväskylän karttapalvelusta.

Jyväskylän kirjastoautot vierekkäin
Jyväskylän kirjastoautot.

Pysäkkitoiveet

Kirjastoautot turvaavat kirjastopalveluja alueilla, joissa ei ole kiinteää palvelupistettä. Tällaisia alueita ovat esimerkiksi haja-asutusalueet ja uudet lähiöt. Kirjastoautot palvelevat myös monia kouluja ja päiväkoteja sekä palvelu- ja toimintakeskuksia. Pysäkkitoivomuksia voi esittää autojen henkilökunnalle soittamalla numeroon 014 266 4128, sähköpostilla tai pysäkkiehdotuslomakkeella.
 

Voit ehdottaa kirjastoautopysäkin perustamista tällä lomakkeella.

 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Vapaudenkatu 39-41, 40100 Jyväskylä
  • xvewnfgbnhgb.nvab#wlinfxlyn.sv
  • 014 266 4162, kaikki numerot

Rakennuksen tiedot