Korpilahden lähikirjasto

Korpilahden kirjasto on myös omatoimikirjasto.

Ajankohtaista

Normaalin aukiolon lisäksi kirjastossa voi asioida omatoimisesti. Omatoimiaikana kirjastossa ei ole henkilökuntaa paikalla.

Sisään kirjastoon pääsee toimivalla kirjastokortilla ja pin-koodilla. Jos sinulla ei ole ennestään pin-koodia, saat sen kirjastosta normaalina aukioloaikana. Pin-koodia tarvitaan myös lainausautomaatilla lainaamiseen. Omatoimikäytön ikäraja on 18 vuotta, alle 18-vuotiaat pääsevät sisään vain täysi-ikäisen asiakkaan seurassa.

Omatoimiaikoina kirjastossa voit:

  • lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla
  • noutaa ja lainata varaamasi aineiston automaatilla
  • lukea lehtiä
  • käyttää asiakastietokoneita
  • hyödyntää langatonta verkkoa

Tulostaminen, kopioiminen ja maksujen maksaminen ei ole mahdollista omatoimiaikana. Kertyneet maksut voi maksaa verkkomaksuina Keski-verkkokirjastossa.

Tervetuloa kirjastoon!

Kirjasto sijaitseen Korpilahti-talossa, missä ovat myös yhteispalvelupiste, terveyskeskus, laboratorio, fysioterapia ja neuvola. Tule viihtymään yhteiseen olohuoneeseemme. 

Kirjasto tekee tiivistä yhteistyötä alueen päiväkotien ja koulujen kanssa. Kirjastossa annetaan kirjastonkäytön opetusta ja kirjavinkkausta, ja koululuokat käyvät aktiivisesti lainaamassa ryhminä. Lapsille järjestetään myös satutunteja ja lastenesityksiä.

Kirjaston pieni kokoustila on veloituksetta käytettävissä, samoin kuin langaton verkkoyhteys.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Virastokuja 2, 41800 Korpilahti, Jyväskylä
  • xvewnfgb.xbecvynugv#wlinfxlyn.sv
  • 014 266 4157, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Hyvät bussiyhteydet niin Jyväskylän kuin Jämsänkin suunnasta.

Pysäköinti

Kirjaston asiakkaille on pysäköintipaikkoja Korpilahti -talon sivulla, käynti Korpilahdentien puolelta. Pysäköinti vaatii pysäköintikiekon käytön max 3 h. Virastokujan puoleisen sisääntulon edustalla on kaksi inva-paikkaa.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1861
Rakennus
Korpilahti-talo
Rakennettu
2010
Sisustus
Kirjaston Ark-Kantonen