Kortepohjan lähikirjasto

Meiltä löydät luettavaa koko perheelle joka päivä klo 8-21.

Ajankohtaista

Omatoimikirjasto on jälleen asiakkaiden käytettävissä ma-ti klo 8-13 & 19-21, ke-pe klo 8-10 & 16-21 sekä la-su klo 8-21.

Omatoimikirjastoon päästäksesi tarvitset kirjastokortin ja pin-koodin. Huomaathan, että kirjaston käyttösäännöt koskevat myös omatoimikirjaston asiakkaita. Perheen ulkopuolisia jäseniä ei saisi päästää sisään kirjastoon samalla kirjautumisella.

Asiointi Kortepohjan kirjastossa 


Asioidessasi kirjastossamme omatoimisesti tai henkilökunnan palveluaikana otathan huomioon nämä asiat:

  • tule kirjastoon vain terveenä
  • käytäthän kasvomaskia (suositus)
  • pidä huoli turvaetäisyydestä (2 m) ja muista yskimis- ja käsihygienia

 

Lainauksesta, palautuksesta ja muusta

Lainaus- ja palautusautomaatit ovat käytössä asiointia varten. Palauttaa voi joko automaattiin tai ulkopalautusluukkuun. 

Ulkopalautusluukku on suljettuna kirjaston asiakaspalveluaikana (ma-ti 13-19, ke-pe 10-16).  Palautusluukkuun jätetty aineisto käsitellään kirjaston seuraavana aukiolopäivänä. 

Palvelemme arkisin puhelimitse numerossa 014 266 4136 ja sähköpostitse osoitteessa kirjasto.kortepohja@jyvaskyla.fi.  Löydät meidät myös facebookista ja instagramista.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin askarruttaa!
 

Kirjastossa tapahtuu

Tällä hetkellä kirjastossa ei valitettavasti voida järjestää tapahtumia. Pahoittelemme tilannetta. Ilmoitamme kyllä, kun tilanne muuttuu.

 

Koulut, päiväkodit ja kerhot

Tällä hetkellä emme valitettavasti pysty ottamaan vastaan ryhmiä.

Teemme normaalioloissa yhteistyötä Kortepohjan koulun, päiväkotien ja muiden alueella toimivien ryhmien kanssa. 
Koulut: kirjavinkkaus, tiedonhaun ja kirjastonkäytön opetus.
Päiväkodit: 3-5-vuotiaille lyhyt tutustuminen kirjastoon ja satu, eskareille toiminnallinen tutustuminen ja satu.

Ryhmäkäynneistä on sovittava etukäteen kirjaston kanssa puhelimitse p. 014 266 4136 tai sähköpostitse kirjasto.kortepohja@jyvaskyla.fi.

 

Tervetuloa kirjastoon!

Meiltä löydät luettavaa aikuisille, nuorille ja lapsille. Kirjojen lisäksi tarjolla on pelejä ja elokuvia, musiikkia, äänikirjoja ja sanoma- ja aikakauslehtiä. Käytettävissäsi on tietokoneita, kirjaston langaton verkko, skanneri, värikopiokone ja tulostin. Henkilökunta avustaa etsitpä sitten kysytyimpiä kirjoja tai neuvoa tiedonhakuun. Tutustu myös lukuneuvontaan ja lukuhaasteeseen sekä e-kirjastoon.

Kirjaston tilat ovat avarat ja liikkuminen rollaattorin, lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa on vaivatonta. Omatoimikirjasto mahdollistaa kirjastossa pistäytymisen myös silloin kun sinulle sopii. Tarkista aukioloajat ja lue lisää omatoimikirjasto-sivulta.

Järjestämme tapahtumia lapsille ja aikuisille. Seuraa tiedotusta tapahtumista nettisivulta, Instagramista tai Facebookista.

Tutustu Kortepohjan lähikirjaston historiaan (pdf)

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Isännäntie 3, 40740 Jyväskylä
  • xvewnfgb.xbegrcbuwn#wlinfxlyn.sv
  • 014 266 4136, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 18, 25

Pysäköinti

Kirjasto sijaitsee Kortepohjan ostoskeskuksen vieressä, seurakuntakeskusta vastapäätä. Pysäköinti on ostoskeskuksen parkkipaikalla, josta on lyhyt kävelymatka kirjastoon. Kirjaston asiakkaat voivat käyttää pysäköintialueen keskiosassa sekä ostoskeskuksen etureunassa olevia liikekeskukselle varattuja (merkitty kyltein) 2 tunnin kiekkopysäköintipaikkoja.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1972
Rakennettu
1972
Arkkitehti
Erkki Kantonen
Sisustus
Hannu Asunta