Kortepohjan lähikirjasto

Meiltä löydät luettavaa koko perheelle joka päivä klo 8-21.

Kirjaston palvelut rajatusti asiakkaiden käytössä

Kirjaston palvelut ovat käytössä rajatusti henkilökunnan palveluaikoina ma-ke klo 13-19 ja to-pe klo 10-16 koronaan liittyvien varotoimien vuoksi.  

Lainaus- ja palautusautomaatit ovat käytössä omatoimista asiointia varten. Palauttaa voi joko automaattiin tai ulkopalautusluukkuun. Palautusluukku on auki myös kirjaston aukioloaikoina.

Tietokoneen, tulostimen ja kopiokoneen lyhytaikainen käyttö on mahdollista. Kirjastoon ei saa jäädä viettämään aikaa, vaan asiointi on pidettävä pikaisena.

Palvelemme puhelimitse numerossa 014 266 4136 ja sähköpostitse osoitteessa kirjasto.kortepohja@jyvaskyla.fi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin askarruttaa!

Omatoimikirjasto ei toistaiseksi ole käytössä koronaan liittyvien varotoimien vuoksi. Ilmoitamme kyllä, kun tilanne muuttuu.
 

Asiointi Kortepohjan kirjastossa 


Asioidessasi kirjastossamme otathan huomioon nämä asiat:

  • tule kirjastoon vain terveenä
  • käytäthän kasvomaskia
  • pidä huoli turvaetäisyydestä (2 m) ja muista yskimis- ja käsihygienia
  • asiointi on hyvä pitää mahdollisimman lyhyenä
  • lainaus ja palautus on hyvä tehdä omatoimisesti lainausautomaateilla
  • asiakaskoneilla toivotaan pikaista asiointia

 

Kirjastossa tapahtuu

Kirjaston ollessa asiakkaiden käytössä rajatuin palveluin, emme pysty järjestämään tapahtumia. On todennäköistä, että tapahtumia järjestetään seuraavan kerran vasta syksyllä 2021, mutta tiedotamme kyllä, mikäli tilanne muuttuu. Pahoittelemme tilannetta.

 

Koulut, päiväkodit ja kerhot

Teemme yhteistyötä Kortepohjan koulun, päiväkotien ja muiden alueella toimivien ryhmien kanssa. 
Koulut: kirjavinkkaus, tiedonhaun ja kirjastonkäytön opetus.
Päiväkodit: 3-5-vuotiaille lyhyt tutustuminen kirjastoon ja satu, eskareille toiminnallinen tutustuminen ja satu.

Ryhmäkäynneistä on sovittava etukäteen kirjaston kanssa puhelimitse p. 014 266 4136 tai sähköpostitse kirjasto.kortepohja@jyvaskyla.fi.

 

Tervetuloa kirjastoon!

Meiltä löydät luettavaa aikuisille, nuorille ja lapsille. Kirjojen lisäksi tarjolla on pelejä ja elokuvia, musiikkia, äänikirjoja ja sanoma- ja aikakauslehtiä. Käytettävissäsi on tietokoneita, kirjaston langaton verkko, skanneri, värikopiokone ja tulostin. Henkilökunta avustaa etsitpä sitten kysytyimpiä kirjoja tai neuvoa tiedonhakuun. Tutustu myös lukuneuvontaan ja lukuhaasteeseen sekä e-kirjastoon.

Kirjaston tilat ovat avarat ja liikkuminen rollaattorin, lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa on vaivatonta. Omatoimikirjasto mahdollistaa kirjastossa pistäytymisen myös silloin kun sinulle sopii. Tarkista aukioloajat ja lue lisää omatoimikirjasto-sivulta.

Järjestämme tapahtumia lapsille ja aikuisille. Seuraa tiedotusta tapahtumista nettisivulta, Instagramista tai Facebookista.

Tutustu Kortepohjan lähikirjaston historiaan (pdf)

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Isännäntie 3, 40740 Jyväskylä
  • xvewnfgb.xbegrcbuwn#wlinfxlyn.sv
  • 014 266 4136, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 18, 25

Pysäköinti

Kirjasto sijaitsee Kortepohjan ostoskeskuksen vieressä, seurakuntakeskusta vastapäätä. Pysäköinti on ostoskeskuksen parkkipaikalla, josta on lyhyt kävelymatka kirjastoon. Kirjaston asiakkaat voivat käyttää pysäköintialueen keskiosassa sekä ostoskeskuksen etureunassa olevia liikekeskukselle varattuja (merkitty kyltein) 2 tunnin kiekkopysäköintipaikkoja.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1972
Rakennettu
1972
Arkkitehti
Erkki Kantonen
Sisustus
Hannu Asunta