Kortepohjan lähikirjasto

Meiltä löydät luettavaa koko perheelle joka päivä klo 8-21.

Omatoimikirjasto ei käytössä 14.12.2020-28.2.2021

 

Kirjaston palvelut ovat käytössä rajoitetusti henkilökunnan palveluaikoina ma-ke klo 13-19 ja to-pe klo 10-16 koronaan liittyvien varotoimien vuoksi. 

Voit lainata (rajatusta kokoelmasta) ja palauttaa aineistoa sekä hakea varauksia, mutta lehtilukusali ei ole käytössä. Sinun ei ole myöskään mahdollista mennä etsimään luettavaa kirjaston hyllyistä. Kaikkein varmimmin saat haluamasi kirjan tms., kun teet siitä varauksen verkkokirjastossa www.keski.finna.fi ja noudat varauksesi kirjastosta saatuasi viestin sen saapumisesta.

Omatoimikirjasto EI ole käytössä varotoimena koronaviruksen vuoksi 14.12.2020-28.02.2021, mutta voit asioida kirjastossa palveluaikana. Pahoittelemme tilannetta.
 

Asiointi Kortepohjan kirjastossa 


Asioidessasi kirjastossamme otathan huomioon nämä asiat:

  • tule kirjastoon vain terveenä
  • pidä huoli turvaetäisyydestä (2 m) ja muista yskimis- ja käsihygienia
  • asiointi on hyvä pitää mahdollisimman lyhyenä
  • lainaus ja palautus on hyvä tehdä omatoimisesti lainausautomaateilla
  • asiakaskoneista vain osa on käytettävissä pika-asiointia varten

 

Kirjastossa tapahtuu

Kirjaston ollessa asiakkaiden käytössä rajatuin palveluin 14.12.2020-28.02.2021 välisenä aikana, emme pysty järjestämään tapahtumia. On todennäköistä, että tapahtumia järjestetään seuraavan kerran vasta syksyllä 2021, mutta tiedotamme kyllä, mikäli tilanne muuttuu. Pahoittelemme tilannetta.

 

Koulut, päiväkodit ja kerhot

Teemme yhteistyötä Kortepohjan koulun, päiväkotien ja muiden alueella toimivien ryhmien kanssa. 
Koulut: kirjavinkkaus, tiedonhaun ja kirjastonkäytön opetus.
Päiväkodit: 3-5-vuotiaille lyhyt tutustuminen kirjastoon ja satu, eskareille toiminnallinen tutustuminen ja satu.

Ryhmäkäynneistä on sovittava etukäteen kirjaston kanssa puhelimitse p. 014 266 4136 tai sähköpostitse kirjasto.kortepohja@jyvaskyla.fi.

 

Tervetuloa kirjastoon!

Meiltä löydät luettavaa aikuisille, nuorille ja lapsille. Kirjojen lisäksi tarjolla on elokuvia, musiikkia, äänikirjoja ja sanoma- ja aikakauslehtiä. Käytettävissäsi on tietokoneita, kirjaston langaton verkko, skanneri, värikopiokone ja tulostin. Henkilökunta avustaa tarvitsetpa sitten kirjavinkkejä tai neuvoa tiedonhakuun. Tutustu myös lukuneuvontaan ja aikuisten lukudiplomiin, vanhemmille ja kasvattajille -sivuun sekä e-kirjastoon.

Kirjaston tilat ovat avarat ja liikkuminen rollaattorin, lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa on vaivatonta. Omatoimikirjasto mahdollistaa kirjastossa pistäytymisen myös silloin kun sinulle sopii. Tarkista aukioloajat ja lue lisää omatoimikirjasto-sivulta.

Järjestämme tapahtumia lapsille ja aikuisille. Seuraa tiedotusta tapahtumista nettisivulta, Instagramista tai Facebookista.

Tutustu kirjanäyttelyihin ja tee löytöjä kirjaston poistomyyntihyllystä. Tai entäpä jos jäisitkin pelaamaan lautapelejä tai kokoamaan palapeliä?

Tutustu Kortepohjan lähikirjaston historiaan (pdf)

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Isännäntie 3, 40740 Jyväskylä
  • xvewnfgb.xbegrcbuwn#wlinfxlyn.sv
  • 014 266 4136, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 18, 25

Pysäköinti

Kirjasto sijaitsee Kortepohjan ostoskeskuksen vieressä, seurakuntakeskusta vastapäätä. Pysäköinti on ostoskeskuksen parkkipaikalla, josta on lyhyt kävelymatka kirjastoon. Kirjaston asiakkaat voivat käyttää pysäköintialueen keskiosassa sekä ostoskeskuksen etureunassa olevia liikekeskukselle varattuja (merkitty kyltein) 2 tunnin kiekkopysäköintipaikkoja.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1972
Rakennettu
1972
Arkkitehti
Erkki Kantonen
Sisustus
Hannu Asunta