Kortepohjan lähikirjasto

Kirjasto vaihtaa maisemaa Isännäntieltä Kortetaloon kesällä 2022

Ajankohtaista

Kortepohjan  kirjasto muuttaa uusiin tiloihin Kortetaloon Kartanonkujalle (koulu-päiväkoti-kirjasto) kesällä 2022. Kirjasto on suljettu koko kesän ajan. Myöskään omatoimikirjasto ei ole käytössä ja palautusluukku on suljettu. 

Kortepohjan kirjastosta lainatun aineiston eräpäiviä on siirretty niin, että lainat erääntyvät vasta syyskuun lopussa.  Kirjastomme ollessa suljettuna kesällä, voit käyttää muita Jyväskylän kaupunginkirjaston ja Keski-kirjastojen toimipisteitä. Löydät ne kirjaston verkkosivuilta Kirjastot | Keski-Finna 

HUOM! Jos haluat noutaa varauksiasi kesän aikana, tulee sinun muuttaa verkkokirjastossa varaustesi noutopisteeksi jokin muu Keski-kirjastojen toimipiste. Huomaa noutopaikkaa vaihtaessasi vaihtaa myös varauksen alkamispäivämääräksi esim. tämä päivä. 21.4. jälkeen kaikki Kortepohjan asiakkaiden varausjonossa olevat varaukset siirtyivät automaattisesti noudettavaksi vasta syksyllä kirjaston avautuessa.  

Uuden kirjaston tarkka avaamispäivä ei ole vielä tiedossa, mutta pidämme teidät kyllä ajan tasalla aiheesta. Voit seurata muuton edistymistä Facebookissa ja Instagramissa @Kortepohjankirjasto.

Mikäli sinulle herää jotain kysyttävää muutosta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella: kirjasto.kortepohja@jyvaskyla.fi 

Hyvää loppukevättä ja tulevaa kesää! Tapaamisiin syksyllä uudessa kirjastossa!

 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Isännäntie 3, 40740 Jyväskylä
  • xvewnfgb.xbegrcbuwn#wlinfxlyn.sv
  • 014 266 4136, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 18, 25

Pysäköinti

Kirjasto sijaitsee Kortepohjan ostoskeskuksen vieressä, seurakuntakeskusta vastapäätä. Pysäköinti on ostoskeskuksen parkkipaikalla, josta on lyhyt kävelymatka kirjastoon. Kirjaston asiakkaat voivat käyttää pysäköintialueen keskiosassa sekä ostoskeskuksen etureunassa olevia liikekeskukselle varattuja (merkitty kyltein) 2 tunnin kiekkopysäköintipaikkoja.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1972
Rakennettu
1972
Arkkitehti
Erkki Kantonen
Sisustus
Hannu Asunta