Kortepohjan lähikirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Kokoelma 2 palvelua

Laitteisto 5 palvelua

Palvelu 9 palvelua

 • Asiakas, jolle sairauden, vamman tai muun toimintaesteen vuoksi lukeminen on vaikeaa tai mahdotonta voidaan rekisteröidä Celia-verkkoasiakkaaksi.

  Varaathan rekisteröintiin ajan kirjastosta: kirjasto.kortepohja@jyvaskyla.fi, p. 014 569 4136

 • Invapysäköinti, esteetön sisäänpääsy, esteetön wc

  Kirjastoon pääsee portaiden kautta tai vaihtoehtoisesti pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa pitkähköä luiskaa pitkin. Ulko-ovi on sähköinen ja toimii inva-painikkeella.

  Kirjastotilat ovat yhdessä tasossa ja tilassa mahtuu liikkumaan hyvin pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa. Kirjastosta löytyy lastenrattaat, lastenhoitopöytä ja inva-wc asiakaskäyttöön. Lainausautomaatit ja asiakastietokoneiden pöydät ovat säädettävissä.

  Lisätietoja saavutettavuudesta saa soittamalla p. 014 569 4136 tai sähköpostilla kirjasto.kortepohja@jyvaskyla.fi.

  Koiria ei saa tuoda kirjaston tiloihin, lukuun ottamatta tehtäväänsä suorittavia avustajakoiria.

   

 • Kortepohjan kirjastossa on kaksi lainausautomaattia. Tarvitset automaatin käyttöön kirjastokortin ja PIN-koodin. Uuden PIN-koodin unohtuneen tilalle saat palveluaikana kirjastosta.

 • HUOM! Vain palveluaikoina

 • HUOM! Vain palveluaikoina

 • JyvaskylaGuest-verkko vapaasti käytettävissä ilman kirjautumista

 • Omatoimikirjastoon pääsee sisään kirjastokortilla ja PIN-koodilla aikaisemmin aamulla, iltaisin ja viikonloppuisin tai vaikka juhlapyhinä, vaikka henkilökuntaa ei olisi paikalla. Kirjastossa voi omatoimiaikana lainata ja palauttaa aineistoa sekä lukea lehtiä, käyttää internetiä tai oleskella ja opiskella. 

 • Palautusluukku sijaitsee kirjaston sisäänkäynnin oikealla puolella

  Palautusluukkuun voi palauttaa aineistoa kirjaston palveluaikojen ulkopuolella.

  Henkilökunnan palveluajan jälkeen palautusluukkuun jätetty aineisto käsitellään seuraavana aukiolopäivänä.

 • Noudettavat varaukset ovat palautusautomaattien läheisyydessä. Noutoilmoituksessa on varausnumero, jonka mukaan varaus löytyy hyllystä. Varaus on aina lainattava. Omatoimiaikana voit lainata varauksesi automaatilla kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Henkilökunnan ollessa paikalla varauksia voi lainata myös kirjaston palvelupisteeltä.