Kuokkalan lähikirjasto

Tervetuloa Kuokkalan lähikirjastoon!

Ajankohtaista

Kirjasto on avoinna pikaista asiointia varten. Lainaaminen koko kokoelmasta, palautus, varausten nouto sekä asiakaskoneiden lyhytaikainen käyttö on mahdollista. Omatoimikirjasto ei ole käytössä.

 

Asiointi Kuokkalan lähikirjastossa

Asioidessasi kirjastossamme otathan huomioon nämä asiat:

  • tule kirjastoon vain terveenä
  • pidä huoli turvaetäisyydestä (2 m) ja muista yskimis- ja käsihygienia
  • asiointi on hyvä pitää mahdollisimman lyhyenä
  • lainaus ja palautus on hyvä tehdä omatoimisesti lainausautomaateilla
  • asiakaskoneista vain osa on käytettävissä pika-asiointia varten
  • istumapaikkoja on rajoitettu turvavälit huomioiden

Kuokkalan lähikirjasto avattiin maanantaina 27.8.2018. Kirjasto sijaitsee Kuokkalan yhtenäiskoulun yhteydessä osoitteessa Liitukuja 4, rakennuksen L-osassa yhdessä nuorisotila Kuokkarin kanssa. Kirjastomme on yksi Jyväskylän omatoimikirjastoista.

Kirjaston pääsisäänkäynti on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta. Kirjastoon pääsee myös sisäpihan/Koivulan/Graniitin puoleisen ulko-oven kautta. 

Kuokkalan lähikirjasto palvelee ma-ti klo 13-19 ja ke-pe klo 11-16

Kirjaston omatoimiajat ovat ma-ti klo 8-13 ja 19-21, ke-pe klo 8-11 ja klo 16-21 sekä viikonloppuisin klo 8-21. Käytännössä kirjastoon voi tulla siis joka päivä klo 8-21.

Omatoimiaikana kirjastoon pääsee kirjautumalla kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Jos sinulla ei ole PIN-koodia, saat sen mistä tahansa Keski-kirjastojen toimipisteestä normaalina aukioloaikana.  Kuokkalan lähikirjasto sijaitsee koulun sisällä, joten omatoimiaikana täytyy kirjautua sekä ulko-ovella että kirjaston oven luona. Asiakkaan tulee varmistaa, ettei samalla ovenavauksella tule sisään muita henkilöitä ja että ovet menevät sekä sisään tullessa että poistuttaessa aina lukkoon. Sisään kirjautuva asiakas on vastuussa kaikista, jotka tulevat hänen mukanaan.

 

Kirjastovierailut 2021

Koulut, päiväkodit ja kerhot: Ryhmäkäynneistä on sovittava etukäteen kirjaston kanssa puhelimitse p. 014 266 2303 tai sähköpostitse kirjasto.kuokkala@jyvaskyla.fi. 

 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Liitukuja 4, 40520 Jyväskylä
  • xvewnfgb.xhbxxnyn#wlinfxlyn.sv
  • 014 266 2303, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 5K, 15, 18, 18K, 19, 4, 20, 22
Kirjasto sijaitsee Kuokkalan yhtenäiskoulun yhteydessä osoitteessa Liitukuja 4, rakennuksen L-osassa yhdessä nuorisotilan kanssa. Kirjaston pääsisäänkäynti on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta. Kuokkalan omatoimikirjastoon pääsee myös sisäpihan/Koivulan/Graniitin puoleisen ulko-oven kautta. Oven edustalla on samanlainen kirjautumisyksikkö kuin Liitukujan puolellakin.

Pysäköinti

Omia parkkipaikkoja kirjastolla ei ole, mutta Liitukujalla Ensi- ja turvakotia vastapäätä on yleinen parkkipaikka. Kouluajan ulkopuolella auton voi jättää myös Liitukujan päässä sijaitsevalle henkilökunnan parkkipaikalle, Liitukujalta katsottuna koulurakennuksen vasemmalle puolelle. Autolle voi etsiä paikkaa lisäksi esim. Graniitin pysäköintialueelta.

Rakennuksen tiedot

Rakennus
Kuokkalan yhtenäiskoulu
Rakennettu
2018
Arkkitehti
Linja Arkkitehdit Oy