Kuokkalan lähikirjasto

Tervetuloa Kuokkalan uuteen lähikirjastoon!

Tervetuloa kirjastoon!

Kuokkalan lähikirjasto avattiin maanantaina 27.8.2018. Kirjasto sijaitsee Kuokkalan yhtenäiskoulun yhteydessä osoitteessa Liitukuja 4, rakennuksen L-osassa yhdessä nuorisotila Kuokkarin kanssa.

Kirjaston pääsisäänkäynti on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta. Kirjastoon pääsee myös sisäpihan/Koivulan/Graniitin puoleisen ulko-oven kautta. 

Kuokkalan kirjasto on yksi Jyväskylän omatoimikirjastoista. Sisään omatoimikirjastoon pääsee toimivalla kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Jos sinulla ei ole PIN-koodia, saat sen mistä tahansa Keski-kirjastojen toimipisteestä normaalina aukioloaikana.  Kuokkalan lähikirjasto sijaitsee koulun sisällä, joten omatoimiaikana täytyy kirjautua sekä ulko-ovella että kirjaston oven luona. Tarkistathan, että ulko-ovi sulkeutuu jälkeesi. Sisään kirjautuva asiakas on vastuussa kaikista, jotka tulevat hänen mukanaan.

Aukioloajat

Henkilökunta palvelee ma–ti klo 13–19, ke–pe klo 11–16.

Kirjastoon pääsee kirjastokortilla ja PIN-koodilla joka päivä klo 8–21. Lue lisää omatoimikirjastoista.

Ajankohtaista

Kevään satutuokiot

Kevään satutuokiot pidetään kirjaston lastenosastolla torstaiaamuisin klo 9.45. Satuilupäivät ovat 23.1., 6.2., 20.2., 5.3., 26.3., 16.4. ja 7.5. Satutuokioon on vapaa pääsy, mutta ryhmiltä toivomme ennakkoilmoittautumista. Satutuokion kesto noin 30 min. Tervetuloa kuuntelemaan satuja!

Kevään kirjaillat ti 18.2. ja 21.4. klo 18.00

Kirjaston henkilökunta esittelee mielenkiintoisia ja ajankohtaisia kirjoja. Vapaa pääsy. Tervetuloa kuuntelemaan!

Kulttuuriluotsien lukuvinkit ti 10.3. klo 17.00

Kulttuuriluotsit esittelevät mielenkiintoisia kirjoja. Vapaa pääsy. Tervetuloa kuuntelemaan!

Kirjasto Keikaus: Rytmejä ja tarinoita Afrikasta pe 13.3. klo 9.30

Pape Cissen kirjastoesityksessä on mukana senegalilainen tarina apinasta ja krokotiilistä, runsaasti vauhdikasta rummutusta, lauluja ja huumoria. Lapset pääsevät osallistumaan tiiviisti esitykseen. Esitys sopii n. 3-12-vuotiaille. Esityksen kesto on noin 30 minuuttia. Vapaa pääsy, mutta ryhmiltä toivomme ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Kirjailijavieraana Markku Ropponen ti 17.3. klo 17.30

Markku Ropponen on jyväskyläläinen kirjailija, joka tunnetaan parhaiten dekkareistaan. Hänet tunnetaan erityisesti yksityisetsivä Otto Kuhalasta kertovasta rikosromaanisarjasta. Kirjastovierailunsa aikana Markku Ropponen kertoo tuotannostaan, työpäivästään, suhteestaan kirjallisuuteen ja harrastuksistaan. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tietokonetaitojen opastus

Ikääntyvien yliopiston tuutorit opastavat tietokoneiden ja älylaitteiden käytössä 8.1. alkaen keskiviikkoaamuisin klo 10.00–11.30. 

 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Liitukuja 4, 40520 Jyväskylä
  • xvewnfgb.xhbxxnyn#wxy.sv
  • 014 266 2303, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 5K, 15, 18, 18K, 19, 4, 20, 22
Kirjasto sijaitsee Kuokkalan yhtenäiskoulun yhteydessä osoitteessa Liitukuja 4, rakennuksen L-osassa yhdessä nuorisotilan kanssa. Kirjaston pääsisäänkäynti on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta. Kuokkalan omatoimikirjastoon pääsee myös sisäpihan/Koivulan/Graniitin puoleisen ulko-oven kautta. Oven edustalla on samanlainen kirjautumisyksikkö kuin Liitukujan puolellakin.

Pysäköinti

Omia parkkipaikkoja kirjastolla ei ole, mutta ilta-aikaan, kun koulu on päättynyt, auton voi jättää Liitukujan päässä sijaitsevalle henkilökunnan parkkipaikalle, Liitukujalta katsottuna koulurakennuksen vasemmalle puolelle. Aamupäivisin autolle voi etsiä paikkaa esim. Graniitin pysäköintialueelta.

Rakennuksen tiedot

Rakennus
Kuokkalan yhtenäiskoulu
Rakennettu
2018
Arkkitehti
Linja Arkkitehdit Oy