Kuokkalan lähikirjasto

Tervetuloa Kuokkalan lähikirjastoon!

Asiointi Kuokkalan lähikirjastossa

Tule kirjastoon vain terveenä, älä hengitystieoireisena ja muista hyvä käsihygienia. Kirjastossa asioidessa suositellaan maskin käyttöä.

Kirjasto sijaitsee Kuokkalan yhtenäiskoulun yhteydessä osoitteessa Liitukuja 4, rakennuksen L-osassa yhdessä nuorisotila Kuokkarin kanssa.

Kirjaston pääsisäänkäynti (ovi L1) on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta. Kirjastoon pääsee myös sisäpihan puoleisen ulko-oven (L2) kautta.

Omatoimiaika

Omatoimiaikana kirjastoon pääsee kirjautumalla kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Jos sinulla ei ole PIN-koodia, saat sen mistä tahansa Keski-kirjastojen toimipisteestä asiakaspalveluaikana.  

Kirjasto sijaitsee koulurakennuksen sisällä, joten omatoimiaikana täytyy kirjautua sekä ulko-ovella että kirjaston oven luona. Asiakkaan tulee varmistaa, ettei samalla ovenavauksella tule sisään ylimääräisiä henkilöitä. Huolehdithan myös, että ovet menevät sekä sisään tullessasi että poistuessasi lukkoon. Sisään kirjautuva asiakas on vastuussa kaikista, jotka tulevat hänen mukanaan. 

Lisätietoa Jyväskylän omatoimikirjastoista löydät täältä.

Satutuokiot 

Sukella satujen maailmaan, rentoudu tarinoiden äärellä. Kirjaston satutuokio on suunnattu pääsääntöisesti alle kouluikäisille lapsille, mutta satujen siivillä viihtyvät kaikenikäiset tarinoiden ystävät. Satutunnin kesto on n. 30 min.

Syksyn satutuokiot pidetään: 30.9., 14.10., 28.10., 11.11., 25.11., 9.12. 

Toivomme, että ryhmät ilmoittautuisivat satutuokioon etukäteen joko sähköpostitse kirjasto.kuokkala@jyvaskyla.fi tai puhelimitse 014 266 2303.

Kirjailta 2.11.2021 klo 18

Jyväskylän kaupungin Kulttuuriluotsit vinkkaavat luettavaa tiistaina 2.11.2021 klo 18 alkaen. Tervetuloa viettämään tunnelmallista syysiltaa kuunnellen lukuvinkkejä ja keskustellen kirjallisuudesta!

Kirjastovierailut

Koulut, päiväkodit ja kerhot: Ryhmäkäynneistä sovitaan etukäteen puhelimitse p. 014 266 2303 tai sähköpostitse kirjasto.kuokkala@jyvaskyla.fi.

 

 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Liitukuja 4, 40520 Jyväskylä

    (Kirjaston pääsisäänkäynti on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta.)

  • xvewnfgb.xhbxxnyn#wlinfxlyn.sv
  • 014 266 2303, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 5K, 15, 18, 18K, 19, 4, 20, 22
Kirjasto sijaitsee Kuokkalan yhtenäiskoulun yhteydessä osoitteessa Liitukuja 4, rakennuksen L-osassa yhdessä nuorisotilan kanssa. Kirjaston pääsisäänkäynti (ovi L1) on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta. Kirjastoon pääsee myös sisäpihan puoleisen ulko-oven (L2) kautta.

Pysäköinti

Omia parkkipaikkoja kirjastolla ei ole, mutta Liitukujalla Ensi- ja turvakotia vastapäätä on yleinen parkkipaikka. Kouluajan ulkopuolella auton voi jättää myös Liitukujan päässä sijaitsevalle henkilökunnan parkkipaikalle, Liitukujalta katsottuna koulurakennuksen vasemmalle puolelle. Autolle voi etsiä paikkaa lisäksi esim. Graniitin pysäköintialueelta.

Rakennuksen tiedot

Rakennus
Kuokkalan yhtenäiskoulu
Rakennettu
2018
Arkkitehti
Linja Arkkitehdit Oy