Kuokkalan lähikirjasto

Tervetuloa Kuokkalan lähikirjastoon!

Ajankohtaista

Kuokkalan lähikirjasto palvelee ma-ti klo 13-19 ja ke-pe klo 11-16. Kirjaston omatoimiajat ovat maanantaista tiistaihin klo 8-13 ja 19-21, keskiviikosta perjantaihin klo 8-11 ja klo 16-21 sekä viikonloppuisin klo 8-21. Omatoimiaikana kirjastoon pääsee kirjautumalla kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Asiakkaan tulee varmistaa, ettei samalla ovenavauksella tule sisään muita henkilöitä ja että ovet menevät sekä sisään tullessa että poistuttaessa aina lukkoon. 

Pyydämme tapahtumiin osallistuvia huolehtimaan käsihygieniasta ja välttämään kirjaston tapahtumiin saapumista sairaana tai hengitystieoireisena. Kaikkiin kirjaston tapahtumiin on vapaa pääsy. Tapahtumien järjestelyissä noudatetaan voimassa olevia viranomaisten suosituksia ja osallistujamääriä saatetaan rajoittaa tarpeen mukaan. Ryhmiltä pyydämme aina ennakkoilmoittautumisen puhelimitse p. 014 266 2303 tai sähköpostitse kirjasto.kuokkala@jyvaskyla.fi. Tervetuloa!

Koulut, päiväkodit ja kerhot: Ryhmäkäynneistä on sovittava etukäteen kirjaston kanssa puhelimitse p. 014 266 2303 tai sähköpostitse kirjasto.kuokkala@jyvaskyla.fi.

Kirjastossa tapahtuu

Satutuokiot torstaisin klo 9.30 

Sukella satujen maailmaan, rentoudu tarinan äärellä. Kirjaston satutuokio on suunnattu pääsääntöisesti alle kouluikäisille lapsille, mutta satujen siivillä kyllä viihtyvät kaikenikäiset tarinoiden ystävät. Satutuokion kesto noin 30 min. Syksyn satutuokiot pidetään 24.9., 8.10., 22.10., 5.11., 19.11. ja 3.12. Ryhmiltä ennakkoilmoittautuminen.

Ikääntyvien yliopiston nettiopastus keskiviikkoisin klo 10.00 - 11.30 ajanvarauksella 16.9. alkaen

Syksyn ikääntyvien yliopiston pitämät vertaisopastukset järjestetään ajanvarauksella max. 4 asiakasta/päivystyskerta. Voit varata ajan opastukseen soittamalla kirjaston puhelimeen 014 266 2303.

Runokaraoke ti 22.9. klo 18.00 PERUTTU

Runokaraokessa oman lausuntavuoronsa saa jokainen halukas ja samalla pääsee kuulemaan muiden osallistujien tulkintoja. Kaikenikäiset ovat tervetulleita!

Kulttuuriluotsien lukuvinkit ti 20.10. klo 18.00

Kulttuuriluotsit vinkkaavat mielenkiintoisia kirjoja. Tervetuloa kuuntelemaan lukuvinkkejä!

Kirjailijavieraana Markku Ropponen ti 17.11. klo 17.30.

Markku Ropponen on jyväskyläläinen kirjailija, joka tunnetaan parhaiten dekkareistaan. Hänet tunnetaan erityisesti yksityisetsivä Otto Kuhalasta kertovasta rikosromaanisarjasta. Kirjastovierailunsa aikana Markku Ropponen kertoo tuotannostaan, työpäivästään, suhteestaan kirjallisuuteen ja harrastuksistaan. Tervetuloa!

Tervetuloa Kuokkalan lähikirjastoon!

Kuokkalan lähikirjasto avattiin maanantaina 27.8.2018. Kirjasto sijaitsee Kuokkalan yhtenäiskoulun yhteydessä osoitteessa Liitukuja 4, rakennuksen L-osassa yhdessä nuorisotila Kuokkarin kanssa.

Kirjaston pääsisäänkäynti on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta. Kirjastoon pääsee myös sisäpihan/Koivulan/Graniitin puoleisen ulko-oven kautta. 

Kuokkalan kirjasto on yksi Jyväskylän omatoimikirjastoista. Sisään omatoimikirjastoon pääsee toimivalla kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Jos sinulla ei ole PIN-koodia, saat sen mistä tahansa Keski-kirjastojen toimipisteestä normaalina aukioloaikana.  Kuokkalan lähikirjasto sijaitsee koulun sisällä, joten omatoimiaikana täytyy kirjautua sekä ulko-ovella että kirjaston oven luona. Tarkistathan, että ulko-ovi sulkeutuu jälkeesi. Sisään kirjautuva asiakas on vastuussa kaikista, jotka tulevat hänen mukanaan.

 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Liitukuja 4, 40520 Jyväskylä
  • xvewnfgb.xhbxxnyn#wlinfxlyn.sv
  • 014 266 2303, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 5K, 15, 18, 18K, 19, 4, 20, 22
Kirjasto sijaitsee Kuokkalan yhtenäiskoulun yhteydessä osoitteessa Liitukuja 4, rakennuksen L-osassa yhdessä nuorisotilan kanssa. Kirjaston pääsisäänkäynti on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta. Kuokkalan omatoimikirjastoon pääsee myös sisäpihan/Koivulan/Graniitin puoleisen ulko-oven kautta. Oven edustalla on samanlainen kirjautumisyksikkö kuin Liitukujan puolellakin.

Pysäköinti

Omia parkkipaikkoja kirjastolla ei ole, mutta ilta-aikaan, kun koulu on päättynyt, auton voi jättää Liitukujan päässä sijaitsevalle henkilökunnan parkkipaikalle, Liitukujalta katsottuna koulurakennuksen vasemmalle puolelle. Aamupäivisin autolle voi etsiä paikkaa esim. Graniitin pysäköintialueelta.

Rakennuksen tiedot

Rakennus
Kuokkalan yhtenäiskoulu
Rakennettu
2018
Arkkitehti
Linja Arkkitehdit Oy