Kuokkalan lähikirjasto

Tervetuloa Kuokkalan uuteen lähikirjastoon!

Ajankohtaista

UUTTA! Kuokkalan omatoimikirjastoon pääsee nyt myös sisäpihan/Koivulan/Graniitin puoleisen ulko-oven kautta. Oven edustalla on samanlainen kirjautumisyksikkö kuin Liitukujan puolellakin.

 

Uusi Kuokkalan lähikirjasto avattiin maanantaina 27.8. Kirjasto sijaitsee Kuokkalan yhtenäiskoulun yhteydessä osoitteessa Liitukuja 4, rakennuksen L-osassa yhdessä nuorisotilan kanssa. Kirjaston pääsisäänkäynti on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta.

Alakoulun remontti on vielä kesken, mikä voi toisinaan vaikeuttaa myös kulkua kirjastoon. Liitukujan puolelta (yläkoulun sisäänkäynnin ohitse L-rakennuksen eteen, missä kirjaston pääovi on) reitti on kuitenkin vapaa.

Kuokkalan kirjasto on yksi Jyväskylän omatoimikirjastoista, joten täysi-ikäiset pääsevät nyt sisään kirjastokortilla ja PIN-koodilla myös palveluaikojen ulkopuolella jokaisena viikonpäivänä klo 8–21.

Kesän aukioloajat

Kesä ei tuo muutoksia Kuokkalan kirjaston palvelu- tai omatoimiaikoihin.

Henkilökunta palvelee ma–ti klo 13–19, ke–pe klo 11–16.

Kirjastoon pääsee myös kirjastokortilla ja PIN-koodilla joka päivä klo 8–21. Lue lisää omatoimikirjastoista.

Tulossa

Satutunnit

Syksyn satutunnit pidetään kirjaston lastenosastolla joka toisena torstaiaamuna klo 9.30. Satuilupäivät ovat 12.9., 26.9., 10.10., 24.10., 7.11. ja 21.11.

Tietokonetaitojen opastus

Ikääntyvien yliopiston tuutorit opastavat tietokoneiden ja älylaitteiden käytössä taas 4.9. alkaen keskiviikkoaamuisin klo 10.00–11.30.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Liitukuja 4, 40520 Jyväskylä
  • xvewnfgb.xhbxxnyn#wxy.sv
  • 014 266 2303, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 5K, 15, 18, 18K, 19, 4, 20, 22
Alakoulun remontti on vielä kesken, mikä voi toisinaan vaikeuttaa myös kulkua kirjastoon. Liitukujan puolelta (yläkoulun sisäänkäynnin ohitse L-rakennuksen eteen, missä kirjaston pääovi on) reitti on kuitenkin vapaa.

Pysäköinti

Omia parkkipaikkoja kirjastolla ei ole, mutta ilta-aikaan, kun koulu on päättynyt, auton voi jättää Liitukujan päässä sijaitsevalle henkilökunnan parkkipaikalle, Liitukujalta katsottuna koulurakennuksen vasemmalle puolelle. Aamupäivisin autolle voi etsiä paikkaa esim. Graniitin pysäköintialueelta.

Rakennuksen tiedot

Rakennus
Kuokkalan yhtenäiskoulu
Rakennettu
2018
Arkkitehti
Linja Arkkitehdit Oy