Kuokkalan lähikirjasto

Tervetuloa Kuokkalan lähikirjastoon!

Ajankohtaista

Omatoimikirjasto ei käytössä 14.12.2020-28.02.2021

Kirjaston palvelut ovat käytössä rajoitetusti palveluaikoina ma-ti klo 13-19 ja ke-pe klo 11-16. 

Voit lainata esille laitetusta kokoelmasta, palauttaa aineistoa ja hakea varauksia, mutta kirjastoon ei voi jäädä lukemaan tai viettämään aikaa. Asiakastietokone ja tulostin ovat käytössä nopeaa asioiden hoitamista varten.

Omatoimikirjasto EI siis ole käytössä varotoimena koronaviruksen vuoksi 14.12.2020-28.02.2021, mutta voit asioida kirjastossa palveluaikana.  

 

Ikääntyvien yliopiston nettiopastus jatkuu tammikuussa

Kevään ikääntyvien yliopiston pitämät vertaisopastukset järjestetään ajanvarauksella max. 4 asiakasta/päivystyskerta. Opastusta on keskiviikkoisin klo 10-11.30. Voit varata ajan opastukseen soittamalla kirjaston puhelimeen 014 266 2303.

 

Kirjastovierailut 2021

Koulut, päiväkodit ja kerhot: Ryhmäkäynneistä on sovittava etukäteen kirjaston kanssa puhelimitse p. 014 266 2303 tai sähköpostitse kirjasto.kuokkala@jyvaskyla.fi.

 

Asiointi Kuokkalan kirjastossa

Asioidessasi kirjastossamme otathan huomioon nämä asiat:

  • tule kirjastoon vain terveenä
  • pidä huoli turvaetäisyydestä (2 m) ja muista yskimis- ja käsihygienia
  • asiointi on hyvä pitää mahdollisimman lyhyenä
  • lainaus ja palautus on hyvä tehdä omatoimisesti lainausautomaateilla
  • asiakaskoneista vain osa on käytettävissä pika-asiointia varten
  • istumapaikkoja on rajoitettu turvavälit huomioiden

Kuokkalan lähikirjasto avattiin maanantaina 27.8.2018. Kirjasto sijaitsee Kuokkalan yhtenäiskoulun yhteydessä osoitteessa Liitukuja 4, rakennuksen L-osassa yhdessä nuorisotila Kuokkarin kanssa. Kirjastomme on yksi Jyväskylän omatoimikirjastoista.

Kirjaston pääsisäänkäynti on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta. Kirjastoon pääsee myös sisäpihan/Koivulan/Graniitin puoleisen ulko-oven kautta. 

Kuokkalan lähikirjasto palvelee ma-ti klo 13-19 ja ke-pe klo 11-16

Kirjaston omatoimiajat ovat ma-ti klo 8-13 ja 19-21, ke-pe klo 8-11 ja klo 16-21 sekä viikonloppuisin klo 8-21. Käytännössä kirjastoon voi tulla siis joka päivä klo 8-21.

Omatoimiaikana kirjastoon pääsee kirjautumalla kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Jos sinulla ei ole PIN-koodia, saat sen mistä tahansa Keski-kirjastojen toimipisteestä normaalina aukioloaikana.  Kuokkalan lähikirjasto sijaitsee koulun sisällä, joten omatoimiaikana täytyy kirjautua sekä ulko-ovella että kirjaston oven luona. Asiakkaan tulee varmistaa, ettei samalla ovenavauksella tule sisään muita henkilöitä ja että ovet menevät sekä sisään tullessa että poistuttaessa aina lukkoon. Sisään kirjautuva asiakas on vastuussa kaikista, jotka tulevat hänen mukanaan.

 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Liitukuja 4, 40520 Jyväskylä
  • xvewnfgb.xhbxxnyn#wlinfxlyn.sv
  • 014 266 2303, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 5K, 15, 18, 18K, 19, 4, 20, 22
Kirjasto sijaitsee Kuokkalan yhtenäiskoulun yhteydessä osoitteessa Liitukuja 4, rakennuksen L-osassa yhdessä nuorisotilan kanssa. Kirjaston pääsisäänkäynti on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta. Kuokkalan omatoimikirjastoon pääsee myös sisäpihan/Koivulan/Graniitin puoleisen ulko-oven kautta. Oven edustalla on samanlainen kirjautumisyksikkö kuin Liitukujan puolellakin.

Pysäköinti

Omia parkkipaikkoja kirjastolla ei ole, mutta Liitukujalla Ensi- ja turvakotia vastapäätä on yleinen parkkipaikka. Kouluajan ulkopuolella auton voi jättää myös Liitukujan päässä sijaitsevalle henkilökunnan parkkipaikalle, Liitukujalta katsottuna koulurakennuksen vasemmalle puolelle. Autolle voi etsiä paikkaa lisäksi esim. Graniitin pysäköintialueelta.

Rakennuksen tiedot

Rakennus
Kuokkalan yhtenäiskoulu
Rakennettu
2018
Arkkitehti
Linja Arkkitehdit Oy