Kuokkalan lähikirjasto

Tervetuloa Kuokkalan lähikirjastoon!

Ajankohtaista: kirjailijavieras 18.10.

Reppuretki kansallispuistoon -kirjan kirjoittaja Olli Järvenkylä saapuu Kuokkalan lähikirjaston vieraaksi kertomaan kirjan teosta sekä kansallispuistoista valokuvin ja videoin tiistaina 18.10.2022 klo 17.15. Tilaisuus pidetään Kuokkalan yhtenäiskoulun auditoriossa (K-rakennus, kulku samoista ulko-ovista kuin kirjastoon). Tervetuloa!

Syksyn satutuokiot ja kirjaillat

Satutuokiot joka toisena torstaina 15.9., 29.9., 13.10., 27.10., 10.11., 24.11. ja 8.12. klo 9.30 kirjaston lastenosastolla.

Kirjaillat kerran kuussa tiistaisin 27.9., 25.10. ja 22.11. klo 17.30 lehtilukusalissa. 

Asiointi Kuokkalan lähikirjastossa

Kirjasto sijaitsee Kuokkalan yhtenäiskoulun yhteydessä osoitteessa Liitukuja 4, rakennuksen L-osassa yhdessä nuorisotila Kuokkarin kanssa.

Kirjaston pääsisäänkäynti (ovi L1) on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta. Kirjastoon pääsee myös sisäpihan puoleisen ulko-oven (L2) kautta.

Kirjaston ulkopalautusluukku on asiakkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden. Mikäli jätät luukkuun aineistoa kirjaston palveluajan päätyttyä, palautukset käsitellään seuraavana aukiolopäivänä.

Omatoimiaika

Omatoimiaikana kirjastoon pääsee kirjautumalla kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Jos sinulla ei ole PIN-koodia, saat sen mistä tahansa Keski-kirjastojen toimipisteestä asiakaspalveluaikana.  

Kirjasto sijaitsee koulurakennuksen sisällä, joten omatoimiaikana täytyy kirjautua sekä ulko-ovella että kirjaston oven luona. Asiakkaan tulee varmistaa, ettei samalla ovenavauksella tule sisään ylimääräisiä henkilöitä. Huolehdithan myös, että ovet menevät sekä sisään tullessasi että poistuessasi lukkoon. Sisään kirjautuva asiakas on vastuussa kaikista, jotka tulevat hänen mukanaan. 

Lisätietoa Jyväskylän omatoimikirjastoista löydät täältä.

Ryhmien kirjastovierailut

Koulut, päiväkodit ja kerhot: Ryhmäkäynneistä sovitaan etukäteen puhelimitse p. 014 266 2303 tai sähköpostitse kirjasto.kuokkala@jyvaskyla.fi.

 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Liitukuja 4, 40520 Jyväskylä

    (Kirjaston pääsisäänkäynti on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta.)

  • xvewnfgb.xhbxxnyn#wlinfxlyn.sv
  • 014 266 2303, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 5K, 15, 18, 18K, 19, 4, 20, 22
Kirjasto sijaitsee Kuokkalan yhtenäiskoulun yhteydessä osoitteessa Liitukuja 4, rakennuksen L-osassa yhdessä nuorisotilan kanssa. Kirjaston pääsisäänkäynti (ovi L1) on Pohjanlahdentien/Liitukujan puolella rakennusta. Kirjastoon pääsee myös sisäpihan puoleisen ulko-oven (L2) kautta.

Pysäköinti

Omia parkkipaikkoja kirjastolla ei ole, mutta Liitukujalla Ensi- ja turvakotia vastapäätä on yleinen parkkipaikka. Kouluajan ulkopuolella auton voi jättää myös Liitukujan päässä sijaitsevalle henkilökunnan parkkipaikalle, Liitukujalta katsottuna koulurakennuksen vasemmalle puolelle. Autolle voi etsiä paikkaa lisäksi esim. Graniitin pysäköintialueelta.

Rakennuksen tiedot

Rakennus
Kuokkalan yhtenäiskoulu
Rakennettu
2018
Arkkitehti
Linja Arkkitehdit Oy