Palokan aluekirjasto

Palokan aluekirjasto on alueen asukkaiden yhteinen olotila. Lehtilukutila Rauha on avoinna vuoden jokaisena päivänä.

Ajankohtaista

Väritysmunaus 11.-18.4.

Väritetään yhdessä kirjaston suosikkiasukille Myyrälle valtava pääsiäismuna. Värityspiste on lastenosastolla. Värittämään voi tulla milloin vain kirjaston aukioloaikoina.

Asianajajapäivystys 17.4. klo 16-18, Hilja-tila

Asianajajaliiton Keski-Suomen osasto järjestää asianajajapäivystyksiä, joihin voi tulla kysymään neuvoa oikeudellisiin asioihin. Asiointiaikaa n. 15 min/asiakas. Ei ennakkoajanvarausta. Vuoronumeroita jaetaan päivystyspäivänä palvelupisteellä klo 15.30 alkaen. Päivystyksiä kevätkaudella Palokassa vielä myös: 15.5. ja 12.6. sekä pääkirjastossa (kokoushuone, 2 krs.): 4.4., 2.5. ja 28.5. klo 17-19 (vuoronumeroiden jako alkaa aikuistenosaston palvelupisteellä klo 16).

Ikäihmisten älylaitekerho maanantaisin klo 10-11.30

Monikko ry:n järjestämässä kerhossa opastetaan mm. älypuhelimen ja tietokoneen käyttöön, verkkoasioinnissa ja sosiaalisen median käyttöön. Palvelu on maksutonta. Opastusta 13.5. saakka (ei 22.4.)

Opastusta tietokoneen ja mobiililaitteiden käytössä tiistaisin

Ikääntyvien yliopiston vertaisohjaaja antaa mm. tietokoneen ja netin käytön opastusta Rento-tilassa tiistaisin klo 10-12. Tervetuloa neuvontaan!

Datataiturit auttaa keskiviikkoisin klo 16-18

Tarvitsetko apua oman mobiililaitteesi kanssa? Ota oma puhelin, tabletti tai kannettava tietokone mukaan ja tule kirjastoon - datataiturit auttavat. Datataiturit ovat Gradian datanomiopiskelijoita.

Palvelu on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Ruuhkatilantilanteissa varaudu odottamaan.

Palokan kirjapiiri

Seuraava kirjapiirin kokoontuminen on Hilja-tilassa 8.4. klo 14-16. Aiheena Viikilän Jukan Akvarelleja Engelin kaupungista.

Satutunnit

Kevään satutunnit joka toinen keskiviikko: 6.2., 20.2., 6.3., 20.3., 3.4., 17.4. klo 9.30. Satutunnit ovat tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Ryhmiltä toivomme ennakkoilmoittautumisen.


Tervetuloa kirjastoon!

Palokan aluekirjasto on alueen asukkaiden yhteinen olotila. Avarat, valoisat tilat tarjoavat mahdollisuuksia monenlaisen toimintaan: kirjastossa voi järjestää tapahtumia, työskennellä, käydä satutunnilla, surffailla netissä, lukea lehtiä, pelata pelejä. Lehtilukutila Rauha on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Lue lisää Rauhan omatoimisesta käytöstä täältä.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Koivutie 5, 40270 Jyväskylä
  • xvewnfgb.cnybxxn#wxy.sv
  • 014 266 4151, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 25, 27, 36

Pysäköinti

Pysäköintitilaa löytyy kirjaston pääoven edustan kiekkopaikkojen (1 tunti) lisäksi lähistöltä runsaasti

Rakennuksen tiedot

Rakennus
Palokan koulukeskus
Rakennettu
2012
Arkkitehti
Arkkitehtitoimisto Perko Oy
Sisustus
Arkkitehtuuritoimisto Meskanen & Pursiainen