Palokan aluekirjasto

Palokan aluekirjasto on alueen asukkaiden yhteinen olotila. Lehtilukutila Rauha on avoinna vuoden jokaisena päivänä.

Ajankohtaista

Monitori ry esittäytyy 16.11. klo 12-15, Rento-tila

Monitori ry esittelee ja opastaa mm. 360 VR -kameroiden ja -lasien  käyttöä ja yhdistyksen toimintaa yhteistyökumppanimme Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston (POKE) kanssa. Tule tutustumaan video- ja valokuvauksen uusimpiin tuuliin.

Nightcap 16.11. klo 13

Irlantilaista kansanmusiikkia soittava jyväskyläläinen bändi esiintyy Palokan kulttuuripäivillä kirjastossa. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Jouluaskartelua 20.11. klo 14-16, Rento-tila

Tule askartelemaan jouluisia koristeita poistokirjoja hyödyntäen sekä tekemään joulupinssi vaikka lahjaksi. Pienimmille osallistujille tarjolla värityskuvia. Kirjasto tarjoaa materiaalit. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Asianajajapäivystys 20.11. klo 16-18, Hilja-tila

Asianajajaliiton Keski-Suomen osasto järjestää asianajajapäivystyksiä, joihin voi tulla kysymään neuvoa oikeudellisiin asioihin. Asiointiaikaa n. 15 min/asiakas. Ei ennakkoajanvarausta. Vuoronumeroita jaetaan päivystyspäivänä palvelupisteellä klo 15.30 alkaen. Syksyn päivystysajat Palokassa: 18.9., 23.10., 20.11. ja 18.12. sekä pääkirjastossa (kokoushuone, 2 krs.): 4.9., 2.10., 6.11. ja 4.12. klo 17-19 (vuoronumeroiden jako alkaa aikuistenosaston palvelupisteellä klo 16).

Perhekompassi-palveluohjaus lapsiperheille - apua kaikkiin elämän suuntiin 4.12. klo 9-12

Tule juttelemaan perhekeskustyöntekijän kanssa ja etsimään yhdessä ratkaisuja ja palveluita mieltä askarruttaviin lapsiperheen arjen asioihin. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Palveluohjaus jatkuu myös keväällä 2020.

Elävä joulukalenteri: jouluinen laulu- ja leikkituokio 12.12. klo 18

Elävän joulukalenterin toteuttaa JAMKin musiikkipedagogiopiskelijat. Nouda ennakkoliput palvelupisteeltä. Esitykseen on rajattu paikkamäärä. Ei ryhmiä.

Opastusta tietokoneen ja mobiililaitteiden käytössä keskiviikkoisin 20.11. alkaen klo 10-12, Rento-tila

Ikääntyvien yliopiston vertaisohjaajat antavat henkilökohtaista opastusta tietokoneen ja mobiililaitteen käytössä keskiviikkoisin  4.12. saakka. Palvelu on maksutonta.

Datataiturit auttaa keskiviikkoisin klo 16-18, Rento-tila

Pattitilanne mobiililaitteen kanssa? Ota oma puhelin, tabletti tai vaikkapa kannettava tietokone mukaan ja tule kirjastoon. Sinua opastavat datataiturit, jotka ovat Gradian datanomiopiskelijoita. Ei ajanvarausta. Ruuhkatilanteissa varaudu odottamaan. Opastus on maksutonta.

Palokan kirjapiiri

Seuraava kirjapiirin kokoontuminen on Hilja-tilassa 9.12. klo 14-16. Aiheena Paula Havasteen Pronssitähti. Kirjapiirin kokoontumisissa päätetään seuraavan kerran aihe.

Satutuokiot

Syksyn satutuokiot joka toinen keskiviikko klo 9.30. Tervetuloa vuoden viimeiselle satutuokiolle 20.11. Ryhmiltä toivomme ennakkoilmoittautumisen.


Tervetuloa kirjastoon!

Palokan aluekirjasto on alueen asukkaiden yhteinen olotila. Avarat, valoisat tilat tarjoavat mahdollisuuksia monenlaisen toimintaan: kirjastossa voi järjestää tapahtumia, työskennellä, käydä satutunnilla, surffailla netissä, lukea lehtiä, pelata pelejä. Lehtilukutila Rauha on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Lue lisää Rauhan omatoimisesta käytöstä täältä.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Koivutie 5, 40270 Jyväskylä
  • xvewnfgb.cnybxxn#wxy.sv
  • 014 266 4151, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 25, 27, 36

Pysäköinti

Pysäköintitilaa löytyy kirjaston pääoven edustan kiekkopaikkojen (1 tunti) lisäksi lähistöltä runsaasti

Rakennuksen tiedot

Rakennus
Palokan koulukeskus
Rakennettu
2012
Arkkitehti
Arkkitehtitoimisto Perko Oy
Sisustus
Arkkitehtuuritoimisto Meskanen & Pursiainen