Tikkakosken lähikirjasto

Tikkakosken kirjasto on myös omatoimikirjasto.

Ajankohtaista

 

Kasvomaalausta Tohinoiden aikaan

Torstaina 15.8. kirjastolla tehdään kasvomaalauksia klo 12-15. Tapahtuma on osa Tikkakosken tohinoita. Tervetuloa!

 

Satutuokiot jatkuvat syyskuussa

Sukella satujen maailmaan ja rentoudu tarinan äärellä. Satutuokio on suunnattu pääsääntöisesti alle kouluikäisille lapsille ja sinne on vapaa pääsy. Satutuokioita pidetään Monipalvelupisteen alakerroksessa, nuorisotoimen tiloissa (kulku alapihalta) joka toinen torstai klo 9.30. Kestoltaan tuokiot ovat noin 30 min. Satutuokio pidetään: 12.9., 26.9., 10.10., 24.10., 7.11. ja 21.11. Tervetuloa!

 

Tietokoneen vertaisopastus ikääntyville jatkuu syksyllä

 

Omatoimiajat lisääntyneet
 

Kirjastoomme on nyt mahdollista päästä joka päivä klo 8-19. Uusi lukijalaite kirjaston sisäovella mahdollistaa lisääntyneet aukioloajat. Omatoimiajalla kirjautuminen tapahtuu tuttuun tapaan talon ulko-ovella kirjastokortilla ja pin-koodilla. Kirjaston sisäovella näytetään oman kirjastokortin viivakoodia lukijalaitteelle. Tervetuloa kirjastoasioille sinulle parhaana aikana!
 

Tervetuloa kirjastoon!

Tikkakosken lähikirjaston löydät entisen terveysaseman tiloista. Monipalvelupisteessä sijaitsevat kirjaston lisäksi myös Tikkakosken Asiointipiste, neuvola, terveyspalvelut, laboratorio, fysioterapia sekä nuorisotila NuoTikka.

Koululaisryhmät, päiväkodit ja perhepäivähoitajat ovat tervetulleita Tikkakosken lähikirjastoon lainaamaan aineistoa aamupäivisin omatoimiajalla tai kirjaston aukioloaikoina.

Järjestämme myös kirjastonkäytön opetusta ja kirjavinkkausta, joihin aika varataan vähintään kaksi viikkoa etukäteen, mielellään sähköpostitse. 
Yhteystiedot: kirjasto.tikkakoski@jyvaskyla.fi tai puh. 014 266 4152.

 

Omatoimikirjasto Tikkakoskella

Tikkakosken kirjasto on myös omatoimikirjasto, lisätietoja ja ohjeita omatoimikirjastoihin liittyen löydät omatoimikirjastojen sivulta.

 

Tikkakosken kirjaston historiaa
 

 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Kirkkokatu 3, 41160 Tikkakoski, Jyväskylä
  • xvewnfgb.gvxxnxbfxv#wxy.sv
  • 014 266 4152, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 22, 22M, 36

Pysäköinti

Maksuton asiakaspysäköinti (pysäköintikiekolla) monipalvelupisteen edustalla.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1942