Tikkakosken lähikirjasto

Tikkakosken kirjasto on myös omatoimikirjasto.

Ajankohtaista

 

Harry Potter QR-koodisuunnistus on päättynyt ja arvonta suoritettu. 
 

Leffalippupaketin voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kiitos aktiivisesta osallistumisesta!

 

Satutuokio joka toinen torstai

Sukella satujen maailmaan ja rentoudu tarinan äärellä. Satutuokio on suunnattu pääsääntöisesti alle kouluikäisille lapsille ja sinne on vapaa pääsy. Satutuokioita pidetään Monipalvelupisteen alakerroksessa, nuorisotoimen tiloissa (kulku alapihalta) joka toinen torstai klo 9.30. Kestoltaan tuokiot ovat noin 30 min. Satutuokio pidetään vielä 7.11. ja 21.11. Tervetuloa!

 

Pohjoismaisen kirjallisuusviikon ääneen lukuhetki aikuisille 12.11.2019 klo 17:30-18:30

Tervetuloa kirjaston järjestämään lukuhetkeen Nuoristotila NuoTikkaan Monipalvelupisteen alakerrokseen – kulku alapihan kautta. Lukuhetkessä kirjaston työntekijä lukee ääneen pätkän Karen Blixenin kirjasta Babetten pidot. Lukuhetki on osa Pohjoismaista kirjallisuusviikkoa, jonka teema tänä vuonna on Juhlat Pohjolassa. Tarjolla on kahvia ja teetä. Tule viettämään rento lukuhetki kanssamme! 

Lisätietoa Pohjoismaisesta kirjallisuusviikosta löytyy osoitteesta: https://www.nordisklitteratur.org/fi

Kuva, joka sisältää kohteen merkki, ulko

Kuvaus luotu automaattisesti


 

 

Kirjavinkkausta 9.12.2019 klo 17:30-18:30

Tervetuloa Lukupiirien helmet -teemaiseen kirjavinkkaukseen Nuorisotila NuoTikkaan Monipalvelupisteen alakerrokseen – kulku alapihan kautta. Kirjavinkkauksen lisäksi keskustellaan osallistujien kanssa mahdollisesta lukupiirin aloittamisesta, jos kiinnostusta sellaiseen löytyy. Tarjolla kahvia ja teetä. 

 

Elävä joulukalenteri Tikkakoskella torstaina 19.12. klo 9.30.


Aivan joulun kynnyksellä on luvassa jouluinen laulu- ja leikkituokio, jonka toteuttavat JAMKin musiikkipedagogiopiskelijat. Tuokion kesto on noin 30 minuuttia. Tapahtuma on maksuton, mutta paikat on varattava etukäteen kirjastolta soittamalla tai käymällä. Yleisömäärää on selkeästi rajoitettu, jotta paikallaolijoilla riittää tilaa leikkiin. Tervetuloa!

 

Omatoimiajat lisääntyneet


Kirjastoomme on nyt mahdollista päästä joka päivä klo 8-19. Uusi lukijalaite kirjaston sisäovella mahdollistaa lisääntyneet aukioloajat. Omatoimiajalla kirjautuminen tapahtuu tuttuun tapaan talon ulko-ovella kirjastokortilla ja pin-koodilla. Kirjaston sisäovella näytetään oman kirjastokortin viivakoodia lukijalaitteelle. Tervetuloa kirjastoasioille sinulle parhaana aikana!
 

Tervetuloa kirjastoon!

Tikkakosken lähikirjaston löydät entisen terveysaseman tiloista. Monipalvelupisteessä sijaitsevat kirjaston lisäksi myös Tikkakosken Asiointipiste, neuvola, terveyspalvelut, laboratorio, fysioterapia sekä nuorisotila NuoTikka.

Koululaisryhmät, päiväkodit ja perhepäivähoitajat ovat tervetulleita Tikkakosken lähikirjastoon lainaamaan aineistoa aamupäivisin omatoimiajalla tai kirjaston aukioloaikoina.

Järjestämme myös kirjastonkäytön opetusta ja kirjavinkkausta, joihin aika varataan vähintään kaksi viikkoa etukäteen, mielellään sähköpostitse. 
Yhteystiedot: kirjasto.tikkakoski@jyvaskyla.fi tai puh. 014 266 4152.

 

Omatoimikirjasto Tikkakoskella

Tikkakosken kirjasto on myös omatoimikirjasto, lisätietoja ja ohjeita omatoimikirjastoihin liittyen löydät omatoimikirjastojen sivulta.

 

Tikkakosken kirjaston historiaa
 

 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Kirkkokatu 3, 41160 Tikkakoski, Jyväskylä
  • xvewnfgb.gvxxnxbfxv#wxy.sv
  • 014 266 4152, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 22, 22M, 36

Pysäköinti

Maksuton asiakaspysäköinti (pysäköintikiekolla) monipalvelupisteen edustalla.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1942