Vaajakosken aluekirjasto

Vaajakosken aluekirjasto tarjoaa monenlaista luettavaa aikuisille ja lapsille, elokuvia, musiikkia ja sanoma- ja aikakauslehtiä.

Tervetuloa kirjastoon!

Vaajakosken aluekirjastosta löydät monenlaista lainattavaa kaikenikäisille, kirjoja, elokuvia, pelejä, musiikkia ja aikakauslehtiä. Voit tulla kirjastoon viettämään aikaa, tekemään töitä ja lukemaan päivän lehdet. Tervetuloa!

Ajankohtaista

VAAJAKOSKEN KIRJASTO REMONTTIIN 1.6.2022 ALKAEN

Peruskorjaus valmistuu arvion mukaan kevääksi 2023. Kirjasto palvelee asiakkaita peruskorjauksen ajan rajatusti.

Vaajakosken kirjastolla alkaa 24.10. peruskorjauksen toinen vaihe, jonka aikana kirjastosali uusitaan. 

Kirjasto palvelee asiakkaita peruskorjauksen ajan rajatusti. Koko peruskorjauksen ajan omatoimikirjasto ja palautusluukku ovat poissa käytöstä. 

HUOM! Vaajakosken kirjasto on suljettuna kalustesiirtojen ja sähkötöiden vuoksi 24.10–1.11. Sulun aikana aineistoa voi palauttaa kaupunginkirjaston muihin toimipisteisiin. 

Marraskuusta 2.11. alkaen kirjasto avataan rajatuissa tiloissa. Kirjaston sisäänkäynti palaa tuttuun paikkaan kirjaston pääovelle. 

Vaajakosken kirjastossa voi edelleen palauttaa aineistoa normaaliin tapaan ja noutaa varauksia. Lainattavissa on viikkolainoja, uutuuskirjoja ja pieni kokoelma aikuisten- nuorten- ja lastenkirjallisuutta. Lehtitilassa voi lukea sanomalehtiä ja aikakauslehtiä. Myös nettikone ja tulostus ovat käytössä. Kirjasto järjestää lukuvuoden aikana kouluille kirjavinkkauksia peruskorjauksen sallimissa rajoissa.

Kirjasto on avoinna 2.11. alkaen ma, ke klo 10–19 ja ti, to ja pe klo 10–16, itsepalveluaika ma-pe klo 10–12.  

 


Kirjastohistoriaa Vaajakoskella

Vaajakosken kirjaston historiikki

 

 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Urheilutie 36 B, 40800 Vaajakoski, Jyväskylä
  • xvewnfgb.innwnxbfxv#wlinfxlyn.sv
  • 014 266 4144, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 1, 2, 3, 38, 42 ja 43

Pysäköinti

-Viistotien pysäköintialue: Parkkikiekolla 4h. -Vapaa-aikakeskuksen pysäköintialue: Vapaa pysäköinti. Henkilökunta-paikoilla pysäköinti kielletty pysäköintivirhemaksun uhalla. -Sampoharjun pysäköintialue: Parkkikiekolla 2h paikalla ilmoitetuilla ehdoilla. -K-Kaupan pysäköintialue: Parkkikiekolla 1 h Kirjaston pääsisäänkäynnin yhteydessä on yksi invapaikka ja liikuntakeskuksen puoleisella seinustalla kaksi invapaikkaa.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1954
Rakennus
Vaajakosken vapaa-aikakeskus
Rakennettu
1987
Arkkitehti
Arkkitehtitoimisto Olavi Noronen Ky