Vaajakosken aluekirjasto

Vaajakosken aluekirjasto tarjoaa monenlaista luettavaa aikuisille ja lapsille, elokuvia, musiikkia ja sanoma- ja aikakauslehtiä.

Tervetuloa kirjastoon!

Vaajakosken aluekirjastosta löydät monenlaista lainattavaa kaikenikäisille, kirjoja, elokuvia, pelejä, musiikkia ja aikakauslehtiä. Voit tulla kirjastoon viettämään aikaa, tekemään töitä ja lukemaan päivän lehdet. Tervetuloa!

Ajankohtaista

Remontoitu Vaajakosken kirjasto aukeaa maanantaina 14.8. ja palautusluukku ja omatoimikirjasto ovat jälleen käytössä. Tervetuloa!

Kirjaston aukioloajat:
 

Omatoimiaika ma-su 8–21

Palveluaika ma-to 12–19 ja pe 12–17

Vaajakosken aluekirjastossa on toteutettu vuonna 2023 tilan peruskorjaus. Kirjasto on suljettuna remontin vuoksi tehtävien kalustesiirtojen ja aineiston hyllytysten vuoksi 24.7.–13.8.2023. Sulun aikana kirjastosta ei voi lainata eikä sinne voi palauttaa aineistoa. Sulkuajalta ei kerry myöhästymismaksuja. Lainattujen aineistojen laina-aikaa on automaattisesti pidennetty. Sulun aikana aineistoa voi palauttaa kaupunginkirjaston muihin toimipisteisiin.

Elokuun 14. Vaajakosken kirjasto avautuu taas asiakkaille normaalien aukioloaikojen mukaan. Omatoimen avaamisaika kannatta tarkastaa verkkokirjastosta osoitteesta keski.finna.fi.

 

Kirjastohistoriaa Vaajakoskella

Vaajakosken kirjaston historiikki

 

 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Urheilutie 36 B, 40800 Vaajakoski, Jyväskylä
  • xvewnfgb.innwnxbfxv#wlinfxlyn.sv
  • 014 569 4144, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Bussit 1, 2, 3, 38, 42 ja 43

Pysäköinti

-Viistotien pysäköintialue: Parkkikiekolla 4h. -Vapaa-aikakeskuksen pysäköintialue: Vapaa pysäköinti. Henkilökunta-paikoilla pysäköinti kielletty pysäköintivirhemaksun uhalla. -Sampoharjun pysäköintialue: Parkkikiekolla 2h paikalla ilmoitetuilla ehdoilla. -K-Kaupan pysäköintialue: Parkkikiekolla 1 h Kirjaston pääsisäänkäynnin yhteydessä on yksi invapaikka ja liikuntakeskuksen puoleisella seinustalla kaksi invapaikkaa.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1954
Rakennus
Vaajakosken vapaa-aikakeskus
Rakennettu
1987
Arkkitehti
Arkkitehtitoimisto Olavi Noronen Ky