Kärsämäen kirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Kokoelma 9 palvelua

Laitteisto 11 palvelua

 • Digitointilaite lainattavissa Haapajärven kirjastolta.

 • Itsepalvelulainaus
 • Käytettävissä kirjaston tiloissa.

 • Kännykän / tabletin latausjohtoja

 • Laina-aika 2 viikkoa

  Harjoitusrulla Harjoitusrullan avulla voi kehittää vatsan, käsivarsien, hartioiden ja selän lihaksia. Voimapyörän kaksi ergonomista kahvaa ja helposti pyörivä pyörä tekevät harjoittelusta tehokasta.  

  Jalkapallomaali Helppokäyttöinen jalkapallomaali on heti käyttövalmis, kun otat sen esiin säilytyspussista. Maali on myös helppo koota kasaan ja säilyttää pienessä tilassa kätevän mekanismin avulla. Mukana neljä metallista koukkua kiinnitystä varten.  

  Hulavanne

  1,2 kg Hulavanne keskivartalon ja lantion hallinnan kehittämiseen. Halkaisija: 100 cm, materiaali: PP, vaahtomuovi, paino: 1,2 kg, väri: pinkki/harmaa.  
  1,5 kg Hulavanne keskivartalon ja lantionseudun lihasten harjoitukseen. Vanteen muotoiltu sisäpinta aktivoi aineenvaihduntaa, kuluttaa runsaasti kaloreita, polttaa vaarallista sisäelinrasvaa, kehittää tasapainoa ja koordinaatiota sekä parantaa ryhtiä. Renkaan 1,5 kg:n lisäpainot tuovat lisätehoa pyöritykseen ja vanteen aaltomainen kohokuvio hieroo hellästi lihaksia harjoituksen aikana.  

  Vastuskuminauha Kuminauhalla voi harjoittaa koko kropan lihakset monipuolisilla ja ergonomisilla harjoitteilla.  

  Kahvakuula

  5 kg Ergonomisesti muotoiltu kahvakuula kotikuntoiluun. Mukana kirjalliset harjoitteluohjeet.  
  8 kg Ergonominen ja turvallinen käyttää. Kahvakuulalla voi tehdä monipuolisen harjoituksen koko keholle: erilaisia heilautuksia, tempauksia ja punnerruksia yhdellä tai kahdella kädellä. Mukana kirjalliset harjoitusohjeet.  

  Aerobic jumppakumianauha Kahvallinen vastuskuminauha on monipuolinen treeniväline koko kropan treenaukseen.  

  Gymstick jumppakeppi Strong Gymstick original jumppakeppi on kaikille sopiva yksinkertaisen tehokas kuntoiluväline.  Gymstick on suomalainen keksintö ja sitä käytetään laajasti kotikuntoilussa, ryhmäliikunnassa, urheiluvalmennuksessa ja fysioterapiassa. Sopii ryhmäliikuntaan, kuntoilijoille ja nuorille urheilijoille/ Vastus: 120 kg, väri: musta.  
    
  Tasapainotyyny Gymstick tasapainotyyny on erittäin monipuolinen kuntoiluväline tasapainoharjoitteluun ja keskivartalon lihasten vahvistamiseen. Tyynyn avulla voit tehdä myös liikkuvuusharjoittelua ja kehon hallintaa parantavia harjoitteita. Tyynyllä voi harjoitella seisten, istuen tai makuultaan ja sillä voi kuntouttaa esimerkiksi nilkan alueen vammoja. Erityisen suositeltavaa on käyttää tyynyä tuolilla istuen, sillä se aktivoi keskivartalon lihaksia, parantaa lihasten aineenvaihduntaa ja ojentaa ryhtiä huomaamatta.  

  Twister-lauta Tehokas apuväline selän venytykseen ja lihasten vahvistamiseen. Parantaa koordinaatiokykyä ja auttaa kehonhallinnassa sekä vahvistaa pakara-, jalka- ja  keskivartalon lihaksia. Laudassa olevat "nystyrät" stimuloivat jalkapohjia. Waist trimmerillä treenaminen sopii kaikille ja auttaa painonhallinnassa. Selkää vahvistavat kiertoliikkeet voidaan tehdä joko maaten tai istuma-asennossa. Halkaisija 40 cm. Painoraja 110 kg  

  Puinen tasapainolauta Tasapainolauta on erittäin tehokas apuväline tasapainon ja keskivartalon lihasten harjoittamiseen. Halkaisija: 39,5 cm. Mukana harjoitteluohjeet.  

  Frisbeegolf -kiekkosetti Aloittelijoille soveltuva Polar Disc Starter frisbeegolfkiekkosetti. Sisältää kolme kiekkoa: draiverin, midarin ja putterin.  

   

 • Vuokrattavissa kirjastolta Kärsämäen kunnan liikuntatoimen lumikenkiä.

 • Mahdollisuus skannata sekä ottaa A4- kokoisia kopioita

 • Kaksi Ipadia asiakaskäyttöön kirjaston tiloissa

 • Asiakastietokone, tulostin ja skanneri

 • Tulostimet (väri)
 • Viivakoodinlukija laskujen maksua varten

Tila 2 palvelua

Palvelu 9 palvelua