Karstulan pääkirjasto

Tervetuloa Karstulan kirjastoon!

Karstulan kirjaston valikoimaan kuuluu kirjojen lisäksi äänikirjoja, lehtiä, elokuvia, dokumentteja, musiikkia, karaokea, kielikursseja, lauta- ja pulmapelejä sekä frisbeekiekkoja. Muiden Keski-kirjastojen aineistoa saa lainaan varaamalla. Keski-kirjastojen ulkopuolisista kirjastoista aineistoa voi pyytää lainaan maksullisella kaukopalvelulla.

Kirjastossa on asiakastietokoneita, joille kirjautumiseen ei tarvita tunnuksia tai salasanoja. Tiskin takana oleva monitoimitulostin on myös asiakkaiden käytettävissä. Kirjastossa on avoin langaton verkko, jonka kautta voi esimerkiksi lukea Keski-kirjastojen e-lehtiä.

Omatoimikirjasto palvelee asiakassopimuksen allekirjoittaneita joka päivä klo 7-21.

 

Kirjastossa tapahtuu

Kirjaston lukupiirissä on kerran kuussa tarjolla kirjallisia keskusteluja kahvin ja teen kera. Lapsille järjestetään satutunti kahdesti kuussa lastenosaston satunurkassa. Lehtilukusalin perällä sijaitsevassa vitriinissä on vaihtuvia taide- ja käsityönäyttelyitä.

 

Kirjasto viestittää

Keski-kirjastojen verkkokirjastossa esitellään lyhyesti Karstulan kirjaston palveluja. Paljon tietoa kirjastosta ja kirjaston tapahtumista löytyy Karstulan kunnan kotisivulta. Ajankohtaisista asioista kirjasto viestittää myös Facebookissa ja blogissaan.

 

Koronaviruksen vaikutus

Kirjasto ja omatoimikirjasto ovat avoinna 3.8. alkaen entisin aukioloajoin. 

Normaaleihin aukioloaikoihin palaamisesta huolimatta on edelleen syytä olla varovainen koronatilanteen takia. Kirjasto ottaa tilanteen huomioon mm. niin että kirjastotiloihin on tehty väljyyttä istumapaikkoja vähentämällä. Myös asiakkaiden on syytä ottaa tilanne yhä huomioon: Asioidessa kannattaa välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja, pitää riittävää turvaväliä henkilökuntaan ja muihin asiakkaisiin sekä huolehtia käsi- ja yskimishygieniasta. Kirjastossa ei kannata asioida flunssaisena.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Koulutie 15, 43500 Karstula
  • xvewnfgb#xnefghyn.sv
  • 044 459 6635, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Pysäköinti

PARKKIPAIKKA on kirjaston vieressä oikealla puolella. Palautusluukku on parkkipaikan ja sisäänkäynnin välisellä seinällä.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1861
Rakennettu
1986
Arkkitehti
Saara Juola
Sisustus
Saara Juola