Karstulan pääkirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Kokoelma 2 palvelua

  • Karstulan kirjastossa on lainattavia kirjoja yli 40.000, nuotteja yli 800 ja monenlaista muuta aineistoa.

    Kirjastossa on lähes 3.000 musiikki-CD-levyä ja reilu 800 CD-äänikirjaa. Elokuvia ja tietoaineistoa on DVD- ja blu-ray-levyinä 1.900. Pulma- ja digitaalisia pelejä on yli 100 ja frisbeegolf-kiekkoja 20. – Keski-kimppa ja sen viikottainen kuljetus moninkertaistaa asiakkaiden käytettävissä olevan aineiston. Voit käyttää myös monenlaista verkkoaineistoa, ks. https://www.keskikirjastot.fi/web/arena/e-kirjasto.

     

  • Karstula-huoneessa on Karstulaa ja lähialueita koskevia sekä karstusten ja naapurikunnissa asuvien kirjoittamia kirjoja ym. Huoneen aineistoa voi lainata tai käyttää kirjastossa.

Laitteisto 6 palvelua

Tila 1 palvelu

  • Kirjasto on lukion, Laaksolan yläkoulun, liikuntahallin ja urheilukentän läheisyydessä.

    Valkotiilinen kirjasto on Saara Juolan suunnittelema. Sisäänkäynnin oikealla puolella on lehtilukusali, lasten ja nuorten aineistot ja kulmahuoneessa Karstulaa koskeva aineisto. Vasemmalla on aikuisten aineistoa. Parvella on aikuisten luokan 7 kirjat ja suuri osa luokan 8 kirjoista - alakerrassa on runot ja suomenkielinen kertomakirjallisuus. Parvella on kaikenikäisten sarjakuvat, vitsikirjat sekä lauta- ja pulmapelit.

Palvelu 8 palvelua