Karstulan kunnankirjasto

Tervetuloa Karstulan kirjastoon!

Karstulan kirjaston valikoimaan kuuluu kirjojen lisäksi äänikirjoja, lehtiä, elokuvia, dokumentteja, musiikkia, karaokea, kielikursseja, lauta- ja pulmapelejä sekä frisbeekiekkoja. Muiden Keski-kirjastojen aineistoa saa lainaan varaamalla. Keski-kirjastojen ulkopuolisista kirjastoista aineistoa voi pyytää lainaan maksullisella kaukopalvelulla.

Kirjastossa on asiakastietokoneita, joille kirjautumiseen ei tarvita tunnuksia tai salasanoja. Tiskin takana oleva monitoimitulostin on myös asiakkaiden käytettävissä. Kirjastossa on avoin langaton verkko, jonka kautta voi esimerkiksi lukea Keski-kirjastojen e-lehtiä.

Henkilökunta on paikalla palveluaikoina. Omatoimikirjasto palvelee asiakassopimuksen allekirjoittaneita joka päivä klo 7-21.

 

Kirjastossa tapahtuu

Syyskuusta toukokuuhun digitutorit antavat maksutonta digiopastusta kuun ensimmäinen torstai klo 13-15. Varaa aika maanantaihin klo 16 mennessä. Kirjaston lukupiiri kokoontuu kuun toinen torstai klo 17.30. Lasten satutuokiot järjestetään kuun ensimmäinen tiistai klo 9.45. 

Lehtilukusalin vitriinissä on vaihtuvia taide- ja käsityönäyttelyitä. 

Tapahtumista ilmoitetaan kirjastolla ja kirjaston käyttämillä viestintäkanavilla.

 

Kirjasto viestittää

Keski-kirjastojen verkkokirjastossa esitellään lyhyesti Karstulan kirjaston palveluja. Tietoa kirjastosta ja kirjaston tapahtumista löytyy myös Karstulan kunnan kotisivulta. Ajankohtaisista asioista kirjasto viestittää myös Facebookissa, Instagramissa ja blogissaan.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Koulutie 15, 43500 Karstula
  • xvewnfgb#xnefghyn.sv
  • 044 459 6635, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Pysäköinti

PARKKIPAIKKA on kirjaston vieressä oikealla puolella. Palautusluukku on parkkipaikan ja sisäänkäynnin välisellä seinällä.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1861
Rakennettu
1986
Arkkitehti
Saara Juola
Sisustus
Saara Juola