Karstulan kunnankirjasto

Tervetuloa Karstulan kirjastoon!

Karstulan kirjaston valikoimaan kuuluu kirjojen lisäksi äänikirjoja, lehtiä, elokuvia, dokumentteja, musiikkia, karaokea, kielikursseja, lauta- ja pulmapelejä sekä frisbeekiekkoja. Muiden Keski-kirjastojen aineistoa saa lainaan varaamalla. Keski-kirjastojen ulkopuolisista kirjastoista aineistoa voi pyytää lainaan maksullisella kaukopalvelulla.

Kirjastossa on asiakastietokoneita, joille kirjautumiseen ei tarvita tunnuksia tai salasanoja. Tiskin takana oleva monitoimitulostin on myös asiakkaiden käytettävissä. Kirjastossa on avoin langaton verkko, jonka kautta voi esimerkiksi lukea Keski-kirjastojen e-lehtiä.

Henkilökunta on paikalla palveluaikoina. Omatoimikirjasto palvelee asiakassopimuksen allekirjoittaneita joka päivä klo 7-21.

 

Kirjastossa tapahtuu syksyllä 2021

Kirjaston lukupiirissä on tarjolla torstaisin 23.9., 28.10., 18.11. ja 16.12. klo 17.30 kirjallisia keskusteluja kahvin ja teen kera. Lapsille järjestetään 10.9.-17.12. (paitsi 22.10.) joka toinen perjantai satutunti klo 9.45. Lehtilukusalin vitriinissä on vaihtuvia taide- ja käsityönäyttelyitä. Syyskuun ajan on esillä Marleena Ruuskan tekemiä nukkeja.

 

Kirjasto viestittää

Keski-kirjastojen verkkokirjastossa esitellään lyhyesti Karstulan kirjaston palveluja. Tietoa kirjastosta ja kirjaston tapahtumista löytyy myös Karstulan kunnan kotisivulta. Ajankohtaisista asioista kirjasto viestittää myös Facebookissa ja blogissaan.

 

Koronaviruksen vaikutus

Kirjasto ja omatoimikirjasto ovat avoinna normaalein aukioloajoin. 

Koronatilanteen takia on syytä olla jatkuvasti varovainen. Kirjastossa tilanne on otettu huomioon mm. tekemällä väljyyttä istumapaikkoja vähentämällä. Asioidessa kannattaa välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja, pitää riittävää turvaväliä henkilökuntaan ja muihin asiakkaisiin sekä huolehtia käsi- ja yskimishygieniasta. Kirjastossa ei kannata asioida flunssaisena. Kirjastossa asioivien toivotaan käyttävän aina kasvomaskia. 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Koulutie 15, 43500 Karstula
  • xvewnfgb#xnefghyn.sv
  • 044 459 6635, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Pysäköinti

PARKKIPAIKKA on kirjaston vieressä oikealla puolella. Palautusluukku on parkkipaikan ja sisäänkäynnin välisellä seinällä.

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1861
Rakennettu
1986
Arkkitehti
Saara Juola
Sisustus
Saara Juola