Karstulan kunnankirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Kokoelma 3 palvelua

 • Karstulan vanhan kirjaston kirjoja on säilynyt yli 300.

  Karstulaan perustettiin ensimmäinen kirjasto 1861.  Vanhan kirjaston säilyneet 1835-1928 julkaistut kirjat ovat lukitussa kaapissa. Virkailija voi avata kaapin, jos haluat katsoa vanhaa aineistoa.

 • Karstulan kirjastossa on lainattavia kirjoja yli 40 000, nuotteja yli 800 ja monenlaista muuta aineistoa.

  Musiikki-CD-levyjä on lähes 3 000  ja CD-äänikirjoja reilu 900. Elokuvia ja tietoaineistoa on DVD- ja blu-ray-levyinä 1.900. Pulma- ja digitaalisia pelejä on yli 100 ja frisbeegolf-kiekkoja 20. – Viikottainen kuljetus tuo asiakkaiden käyttöön ilmaiseksi muiden Keski-kirjastojen aineistoa. Lisäksi netin kautta voi käyttää monenlaista e-aineistoa.

   

   

 • Karstula-huoneessa on Karstulaa ja lähialueita koskevia sekä karstusten ja naapurikunnissa asuvien kirjoittamia kirjoja ym. Huoneen aineistoa voi lainata tai käyttää kirjastossa.

Laitteisto 6 palvelua

Tila 2 palvelua

 • Kirjasto on yhtenäiskoulun, liikuntahallin ja urheilukentän läheisyydessä.

  Valkotiilinen kirjasto on Saara Juolan suunnittelema. Sisäänkäynnin oikealla puolella on lehtilukusali, lasten ja nuorten aineistot ja kulmahuoneessa Karstulaa koskeva aineisto. Vasemmalla on aikuisten aineistoa. Parvella on aikuisten luokan 7 kirjat ja suuri osa luokan 8 kirjoista - alakerrassa on runot ja suomenkielinen kertomakirjallisuus. Parvella on kaikenikäisten sarjakuvat, vitsikirjat, nuotit sekä lauta- ja pulmapelit.

 • Tutkijanhuone on kirjaston rauhallisin työskentelytila.

  Siellä on tietokone, tulostin ja skanneri. Tilaa voi käyttää kirjaston palveluaikoina.

Palvelu 11 palvelua