Kauniaisten kirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 9 palvelua

Tila 6 palvelua

 • Lukusali on hiljainen opiskelutila. Salissa on rajoitettu määrä istumapaikkoja koronatoimenpiteenä.

 • Kaupungin näyttelytila. Perushinta 100€ /viikko. Alennettu hinta 1: 50€/viikko (kauniaislaiset yhdistykset ja yhteisöt). Alennettu hinta 2: 15€/viikko (kauniaislaiset nuorisojärjestöt, kauniaislaiset yhdistykset ja yhteisöt, joiden toiminta kohdistuu lapsiin ja nuoriin, kauniaislaisten työttömien ja eläkeläisten yhdistysten toiminta). Yhteyshenkilö: kulttuurituottaja Cecilia McMullen, puh. 050 5599580.

  cecillia.mcmullen@kauniainen.fi

 • Näyttelyseinä: voit koota kirjastoon oman taidenäyttelyn. Näyttelyseinä varataan kolmeksi viikoksi kerrallaan ja näyttelyseinän käytöstä peritään 30 euron varausmaksu / näyttely.

  maija.almen@kauniainen.fi

 • Näyttelyvitriini: otamme mielellään vastaan asiakkaiden omia käsityö-, keräily-, valokuva,- ja taideaiheisia näyttelyitä. Näyttelyn voi järjestää kirjaston lukollisessa vitriinissä. Myyntinäyttelyistä peritään 10€/näyttely.

  maija.almen@kauniainen.fi

 • Kirjastossa on varattava kokoushuone pienryhmille. Huoneeseen mahtuu n. 10-12 henkilöä istumaan. Esim. yhdistykset sekä yleishyödylliset toimijat voivat varata huoneen käyttöönsä. Varaa tilaa numerosta 050 411 6504 tai sähköpostitse: kirjasto@kauniainen.fi. HUOM! Kokoushuone ei ole käytettävissä toistaiseksi koronapandemian takia.

 • Satuhuoneen löydät kirjaston lastenosastolta. Huoneessa voi leikkiä ja lukea yhdessä sekä osallistua kirjaston järjestämille satutunneille, jotka pidetään suomen - ja ruotsinkielillä kerran kuukaudessa. HUOM! Satuhuone on toistaiseksi pois käytöstä koronapandemian takia.

Palvelu 12 palvelua