Kaustisen kunnankirjasto

-

Anders-kirjastoihin kuuluva Kaustisen kunnankirjasto ylpeänä kertoo, että kaustislaiset ovat ahkeria kirjastonkäyttäjiä, sillä Kaustisella kannetaan lainoja kotiin Kokkolan kaupunginkirjaston jälkeen toiseksi eniten Anders-kirjastoista. Eikä ole pakko lainatakaan, sillä kirjastossa voi viipyä lueskelemassa ja se myös on loistopaikka myös opiskeluun ja oleskeluun. Lehtisali puolestaan on mukava erillinen tila, jossa voi syventyä päivän uutisiin tai uusimpiin aikakauslehtiin.

Kaustisen kirjasto on ajan hermolla tarjotessaan perinteikkäämmän aineiston lisäksi sekä lainattavia e-kirjoja, että e-lehtiä, jotka ovat luettavissa kirjaston tarjoamassa langattomassa verkossa ja asiakaskoneilla. Aineistomuotoja on nykyään useita, CD-, DVD- ja Blu-ray-levyistä lauta- ja konsolipeleihin. Koska Kaustinen on musiikkipitäjä, kirjaston musiikkikokoelma on tietenkin kattava.

Perinteisimmistä toimintamuodoista mainittakoon jo vuosikymmenten ajan toimineet suositut satutunnit, loistavana lukemaanhoukutuskeinona tunnettu kirjavinkkaus sekä erilaiset taidenäyttelyt, jotka taukoavat vain muiden tapahtumien ajaksi muutaman kerran vuodessa. Kaustisen kirjasto toimii monien mielenkiintoisten tapahtumien järjestäjänä.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Kappelintie 13, 69600 Kaustinen, Kaustinen
  • xnhfgvara.xvewnfgb#xnhfgvara.sv
  • 050 443 6885, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Pysäköinti

Pihalla on pysäköintipaikkoja.

Rakennuksen tiedot

Rakennus
Kunnantalo, jonka yhteydessä kirjasto