Haapamäen kirjasto

Kyläkirjasto kaikkien käytössä joka päivä

Haapamäen kirjasto sijaitsee yhtenäiskoulun, kylän monitoimitalon sisällä, mutta on avoinna kaikille. Viihtyisät tilat on perjuskorjattu vanhaan koulukiinteistöön vuonna 2014. Kirjastoa voi käyttää omatoimisesti joka päivä klo 8-21 kirjautumalla Keski-kirjastojen kirjastokortilla ja pin-koodilla. Asiakaspalveluaikaa on kesällä maanantaista torstaihin ja talviaikana arkipäivisin.

Haapamäen kirjastoon tilatut lehdet.

 

 

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Riihontie 15, 42800 Haapamäki, Keuruu
  • xvewnfgb.unncnznxv#xrhehh.sv
  • 040 022 7090, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Kirjasto sijaitseen Haapamäen yhteiskoulun sisällä. Pääovista kuljetaan tuulikaapin läpi ja käännytään oikealle, jonka jälkeen kirjaston ovi näkyy edessä. Omatoimikirjaston kirjautumisyksikkö on pääovien oikealla puolella. Mikäli ulko-ovi on auki, kirjastoon pääsee näyttämällä kirjastokorttia kirjaston sisäoven oikealla puolella seinässä olevalle kortinlukijalle.

Pysäköinti

Asiakaspysäköintiä varten on viisi paikkaa koulun etupihalla portaiden alaosassa. Auton voi jättää myös toiselle puolelle Riihontietä joko kirkon alapuolelle tai sitä ennen olevalle isolle parkkipaikalle. Pysäköinti pääoven eteen, koulun takapihalle tai bussien ja taksien kääntöpaikalle on ehdottomasti kielletty!

Rakennuksen tiedot

Rakennus
Haapamäen yhteiskoulu
Rakennettu
2014