Keuruun pääkirjasto

Keidas Tarhiajärven rannalla

Keuruun kirjasto sijaitsee vuonna 1999 rakennetuissa valoisissa ja avarissa tiloissa. Ikkunoista avautuu näkymä Tarhiajärvelle. Kirjaston viereen ranta-alueelle on rakentumassa pihakatu sekä kaikkien käytössä oleva tapahtuma- ja ajanviettopaikka. Tästä syystä katu- ja piharemontti häiritsee toistaiseksi kulkua ja pysäköintiä.

Kirjastossa on runsas valikoima lainattavia kirjoja, lehtiä, elokuvia ja musiikkia. Lisäksi siellä voi esimerkiksi käyttää omaa tai kirjaston tietokonetta, tutustua näyttelyihin, digitoida c-kasetteja ja vhs-nauhoja tai soittaa pianoa. Tilat ja palvelut ovat avoimia kaikille, sekä keuruulaisille että ulkopaikkakuntalaisille, eivätkä lukeminen ja oleskelu vaadi kirjastokorttia. 

Lisätietoja kirjaston näyttelyistä ja näyttelytiloista.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Pitäjäntuvantie 5, 42700 Keuruu, Keuruu
  • xvewnfgb#xrhehh.sv
  • 040 016 8415, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Pysäköinti

Kirjaston piha-alueen keskeneräisen remontin vuoksi pysäköntipaikkojen tilanne on huono. Toistaiseksi auton voi jättää kirjaston eteen Pitäjäntuvantien varteen tai toiselle puolelle tietä ns. Kuvanäyttämön parkkipaikalle, mutta tilanne muuttuu remontin edetessä. Ethän kuitenkaan tuki ajotietä kirjastorakennuksen sivulle: virheellinen pysäköinti voi estää kirjastoauton ja muun huoltoajon pääsyn takaoven luokse!

Rakennuksen tiedot

Rakennus
Keuruun pääkirjasto
Rakennettu
1999
Arkkitehti
Eero Hyvämäki