Kuusamon pääkirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Kokoelma 1 palvelu

 • Celian asiakkaaksi rekisteröinti sekä Daisy-levyjen lainaus

  Celia-kirjaston käyttöoikeuden voi saada kun on jokin lukemisen este. Kirjastossa voi lainata Daisy-äänikirjoja ja tilata tunnukset verkkopalveluun.

Laitteisto 7 palvelua

Tila 2 palvelua

 • Kokoustila Kivakassa on langaton verkko, diginäyttö ja dokumenttikamera

  Kokoustilaa voi käyttää kirjaston palveluaikoina. Tilaan mahtuu n. 30 henkeä ja siellä on langaton verkko, diginäyttö ja dokumenttikamera.

  Ajanvaraus palvelutiskissä. Kokouskäytöstä peritään kaupungin taksaluettelon mukainen maksu.  

  kirjasto@kuusamo.fi

  13 €/ 1-4 h

 • Sisääntuloaulan näyttelytila varattavissa kirjastotoimenjohtajalta

  Sisääntuloaulan (n. 50 m2) näyttelytila varattavissa kirjastotoimenjohtajalta. Käytettävissä on viisi lukittavaa vitriiniä, sermejä ja lukittava tasovitriini.

  ritva.niemelainen@kuusamo.fi

Palvelu 6 palvelua

 • Vapaaehtoisten digikummien vastaanotto

  Vapaaehtoiset digikummit opastavat tietokoneiden, älylaitteiden, ohjelmien ja verkkopalveluiden käytössä, arkisessa digiasioinnissa.

  Opastus on henkilökohtaista. Tunnin mittaisia opastusaikoja on varattavissa viikoittain tiistaista torstaihin klo 12-14 välille. Ajanvaraus viimeistään edeltävän viikon perjantaina.

  kirjasto@kuusamo.fi

 • Aulan kahviautomaatista voi ostaa kahvijuomia, kaakaota ja teetä. Juoman voi maksaa pankkikortilla.

 • Ala-aulassa olevaan kierrätyspisteeseen voi tuoda ja ottaa ilmaiseksi kirjoja, lehtiä ja äänitteitä.

  Ala-aulassa olevaan kierrätyspisteeseen voi tuoda ja siitä voi ottaa ilmaiseksi kirjoja, lehtiä ja äänitteitä.

  kirjasto@kuusamo.fi

 • Asiakkaalle toimitetaan kirjastoaineistoa kotiin tai palvelulaitokseen hänen toivomustensa mukaan yhteistyössä asiakkaan nimeämän tukihenkilön kanssa. Kuusamolaisille, jotka eivät vamman, iän tai sairauden takia pääse kirjastoon. Sopimus tehdään kirjastossa. Kirjasto kokoaa aineistoa valmiiksi ja tukihenkilö kuljettaa kassin asiakkaalle ja hoitaa myös palautuksen.

  kirjasto@kuusamo.fi

 • Kuusamon kotiseutuarkistoon talletetaan kuusamolaisten yhdistysten ja seurojen, osuuskuntien, liikelaitosten, perheiden, sukujen ja yksityishenkilöiden arkistoja.

 • Kehystettyjen luonnonvalokuvien lainaus, laina-aika 3 kk

  Asiakkaiden lainattavissa on n. 20 ripustusvalmista luontokuvataulua. Kokoelma koostuu mm. Metsähallituksen luovuttamista Nature Photo  -kilpailuun osallistuneista valokuvista sekä Hannu Hautalan luontokuvista.

  Taulut lainataan kirjastokortilla kolmen kuukauden laina-ajalla. Kerrallaan voi lainata kaksi taulua yksityiskäyttöön. Kuvia ei voi lainata näyttely- tai yrityskäyttöön.

  kirjasto@kuusamo.fi

Verkkopalvelu 1 palvelu