Kuusamon pääkirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Kokoelma 1 palvelu

Laitteisto 7 palvelua

Tila 2 palvelua

 • Kokoustila Kivakassa on langaton verkko, diginäyttö ja dokumenttikamera

  Kokoustilaa voi käyttää kirjaston palveluaikoina. Tilaan mahtuu n. 30 henkeä ja siellä on langaton verkko, diginäyttö ja dokumenttikamera.

  Varaukset kirjaston neuvonnasta.

  kirjasto@kuusamo.fi

  13 €/ 1-4 h

 • Sisääntuloaulan näyttelytila varattavissa kirjastotoimenjohtajalta

  Sisääntuloaulan näyttelytila varattavissa kirjastotoimenjohtajalta. Aulatila n. 50 m2, jossa  on viisi lukittavaa vitriiniä ja mahdollisuus ripustaa seinälle (korkeus 2,10 m ja leveys 5 n). Lisäksi on sermejä ja lukittava tasovitriini.

  ritva.niemelainen@kuusamo.fi

Palvelu 6 palvelua

 • Vapaaehtoisten digikummien vastaanotto

  Vapaaehtoiset digikummit opastavat tietokoneiden, älylaitteiden, ohjelmien ja verkkopalveluiden käytössä, arkisessa digiasioinnissa.

  Opastus on ilmaista ja tapahtuu kirjastossa pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 13-15. Juhlapyhien ym. yhteydessä voi olla poikkeuksia, tarkista kirjaston neuvonnasta. Tarvittaessa voi varata yksityisen opastusajan kirjaston neuvonnasta.

  kirjasto@kuusamo.fi

 • Aulan kahviautomaatista voi ostaa kahvijuomia, kaakaota ja teetä. Automaatti toimii itsepalveluna pankkikortilla, ei kolikkomaksua.

 • Ala-aulassa olevaan kierrätyspisteeseen voi tuoda ja ottaa ilmaiseksi kirjoja, lehtiä ja äänitteitä.

  Ala-aulassa olevaan kierrätyspisteeseen voi tuoda ja siitä voi ottaa ilmaiseksi kirjoja, lehtiä ja äänitteitä.

  kirjasto@kuusamo.fi

 • Asiakkaalle toimitetaan kirjastoaineistoa kotiin tai palvelulaitokseen hänen toivomustensa mukaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kuusamolaisille, jotka eivät vamman, iän tai sairauden takia pääse kirjastoon. Sopimus tehdään kirjastossa. Kirjasto kokoaa aineistoa valmiiksi ja tukihenkilö kuljettaa kassin asiakkaalle ja hoitaa myös palautuksen.

  kirjasto@kuusamo.fi

 • Kuusamon kotiseutuarkistoon taltioidaan kuusamolaisten yhdistysten ja seurojen, osuuskuntien, liikelaitosten, perheiden, sukujen ja yksityishenkilöiden arkistoja.
 • Kehystettyjen luonnonvalokuvien lainaus, laina-aika 3 kk

  Asiakkaiden lainattavissa on n. 20 ripustusvalmista luontokuvataulua. Kokoelma koostuu mm. Metsähallituksen luovuttamista Nature Photo  -kilpailuun osallistuneista  valokuvista sekä Hannu Hautalan luontokuvista.

  Taulut lainataan kirjastokortilla kolmen kuukauden laina-ajalla. Kerrallaan voi lainata kaksi taulua yksityiskäyttöön. Näyttely- tai yrityskäyttöön kuvia ei lainata.

  kirjasto@kuusamo.fi

Verkkopalvelu 1 palvelu