Kyyjärven kunnankirjasto

Kyyjärven kirjasto ei ole pelkkä perinteinen kirjasto, vaan paremminkin palvelu- ja kulttuurikeskus ja monelle asiakkaalle henkireikä arkeen.

Kyyjärven kirjasto muutti peruskorjattuihin tiloihin vuonna 2017. Se sijaitsee koulukeskuksen ja nuorisotalon välittömässä läheisyydessä. Henkilökohtainen palvelu, monipuolinen aineisto ja nykyaikaiset tilat tarjoavat apua työhön ja opiskeluun sekä virikkeitä vapaa-aikaan.

Kirjastossa on erillinen lehtilukusali, jossa luettavanasi on laaja valikoima sanoma- ja aikakauslehtiä. Lehtilukusalin lisäksi käytössäsi on 12 hengelle kalustettu kokoustila, joka toimii myös näyttelytilana. Asiakkaiden käytössä on tutkijanhuone, jonka varustukseen kuuluu tietokone, tulostin ja Office-ohjelmistopaketti. Lainaussalista löytyy toinen asiakaspääte. Avoin, langaton internet-yhteys toimii koko kirjastossa ja kiinteät työasemat on kytketty huippunopeaan valokuituverkkoon. Valoisassa lainaussalissa on viihtyisiä paikkoja lueskeluun ja järvimaisemasta nauttimiseen.

Kirjastoelämää rikastuttaa monipuolinen tapahtumatoiminta: esimerkiksi satutunnit, runo- ja musiikkiesitykset, luennot, dokumentti-illat ja kirjailijavierailut. Tapahtumia järjestetään yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Aineistoa ja toimintaa tehdään tutuksi kirjastonkäytönopetuksilla ja kirjavinkkauksilla. Kirjastossa voit nauttia myös vaihtuvista näyttelyistä.

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Tuliharjuntie 43, 43700 Kyyjärvi
  • xllxvewn#xllwneiv.sv
  • 044 459 7060, kaikki numerot

Rakennuksen tiedot

Perustamisvuosi
1946