Ylämyllyn kirjasto

Ylämyllyn kirjasto

Kirjasto sijaitsee samassa rakennuksessa Ylämyllyn koulun Patteriston yksikön kanssa. Kirjaston sisäänkäynti on koulun pääoven vieressä sisäpihalla. Kirjasto on koulun tapaan kengätön tila eli siellä voi liikkua joko sukkasillaan tai laittaa kenkien päälle kirjastolta saatavat kenkäpussit. Ovet avautuivat tällä paikalla elokuussa 2021. Kirjasto muuttuu omatoimikirjastoksi, 2.12.2021 alkaen, jolloin voit käydä kirjastossa palveluajan lisäksi myös joka päivä klo 7-21 tehtyäsi omatoimisopimuksen.

Kirjastossa on uusina palveluina kannettava tietokone sekä kaksi tablettia, joita voi käyttää kirjaston tiloissa aukioloaikoina. Mukavat ja valoisat luku- ja työskentelypaikat kirjaston isojen ikkunoiden vieressä houkuttelevat lehtien lukemiseen tai työskentelyyn vaikka omalla laitteella. Kirjastokäynnillä voit käyttää lainattavia lastenrattaita. Kirjastossa on inva-WC, jossa on myös hoitopöytä  sekä esteetön kulku mm. pyörätuolia käyttäville. Tervetuloa!

Verkkosivut

Tule käymään!

  • Laavupolku 2, 80400 Ylämylly, Liperi
  • lynzlyylaxvewnfgb#wbrafhh.sv
  • 050 330 4156, kaikki numerot

Liikenneyhteydet

Ylämyllyn kirjasto on valoisa, viihtyisä ja vilkas lähikirjasto Ylämyllyn koulun Patteriston yksikön (yläkoulun) yhteydessä.

Pysäköinti

Asiakasparkkipaikat tulevat vastaan heti ensimmäisinä Laavupolulta koulun pihalle käännyttäessä. Invapaikat ovat erikseen paikoitusalueen koulun puoleisessa reunassa.

Rakennuksen tiedot