Oulaisten kaupunginkirjasto

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Tila 1 palvelu

 • Auki kun kirjasto on auki.

  Kolme yhdenaikaista pelipaikkaa, joissa käytettävät pelikonsolit ovat Playsation 3 ja 4, Nintendo Wii ja Switch sekä XBOX360. Kussakin neljä ohjainta. Tilassa on pelejä ja muita tapahtumia varten laajakuvatelevisio, kaksi laajaa valkokangasta ja dataprojektorit. Pelien äänimaailma tulee huippu äänentoistolaitteista. Tilaa voi käyttää myös musiikin kuunteluun. Käytössäsi on myös piano ja vinyylilevysoitin sekä tietokoneet. Varaa aika kirjaston tiskillä tai soita 044-4793 245. Huomaa, että pelihuoneella on myös tapahtumia ja erilaisia kerhoja. Pelihuoneessa on valvontakamera. HOX Pelihuoneessa noudatetaan pelien ikärajoja. 

  Ilmainen harrastustilana

Palvelu 1 palvelu

 • Valokuvien, diojen ja negatiivien skannaus; editointiohjelmat; vhs-kasettien digitointilaite; mikrofilmiskanneri

  Valokuvaskannerilla voit digitoida valokuvia, dioja ja negatiiveja. Voit digitoida VHS-tallenteitasi levykkeelle. Videoita voi editoida Pinnacle Studio -ohjelmalla ja valokuvia Photoshop CS6 ja Elements 10 -ohjelmilla. Mikrofilmien lukulaitteella voit digitoida muistitikulle paikallislehtien artikkeleita tai tulostaa ne. 

  Kirjastomme Digitointipisteen laitteiden ja editointiohjelmien käyttö on asiakkaille ilmaisia. Henkilökunta opastaa. Kursseja järjestetään.

  kirjasto@oulainen.fi

  Ilmainen itsepalvelu opastuksella