Pääkirjasto (Porvoo)

Palvelun lisätiedot avautuvat linkkiä klikkaamalla.

Laitteisto 5 palvelua

Palvelu 1 palvelu

Verkkopalvelu 7 palvelua

 • Elib on e-kirjapalvelu, jossa on sekä e-kirjoja että äänikirjoja.

  Elib on e-kirjapalvelu, jossa on aineistoa enimmäkseen ruotsiksi, mutta myös suomeksi, englanniksi ja muilla kielillä. Palvelussa on sekä e-kirjoja että äänikirjoja. Käyttäjätunnuksen luomiseen tarvitaan kirjastokortinnumero ja sähköpostiosoite.

  Ilmainen

 • Ellibs E-kirjapalvelu sisältää kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

  Ellibs E-kirjapalvelu sisältää kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kirjaudu sisään kirjastokortillasi ja tunnusluvullasi. Voit myös käyttää ellibs sovellus.

  Ilmainen

 • e-Press on kotimainen elektronisten sanomalehtien palvelu.

  e-Press on kotimainen elektronisten sanomalehtien palvelu, jossa on n. 180 sanomalehteä. Lehdet ovat luettavissa 12 kuukauden ajan julkaisupäivästä lukien. Palvelua voi käyttää ainoastaan kirjaston tietokoneilla.

  Ilmainen

 • Naxos Music Library on e-musiikkipalvelu, jonka kautta voi kuunnella musiikkia.

  Naxos Music Library on e-musiikkipalvelu, jonka kautta voi kuunnella musiikkia. Kirjaudu sisään kirjoittamalla kirjastokortinnumero kohtaan Enter Passcode (vasemmassa yläkulmassa) ja klikkaa Login-painiketta. Kun haluat lopettaa kuuntelun, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Log-out-painiketta. Rajoitettu määrä samanaikaisia käyttäjiä. Musiikkia voi kuunnella korkeintaan kaksi tuntia kerrallaan, sen jälkeen pitää kirjautua uudelleen.

  Ilmainen

 • Naxos Music Library Jazz on e-musiikkipalvelu, jonka kautta voi kuunnella musiikkia

  Naxos Music Library Jazz on e-musiikkipalvelu, jonka kautta voi kuunnella musiikkia. Kirjaudu sisään kirjoittamalla kirjastokortinnumero kohtaan Enter Passcode (vasemmassa yläkulmassa) ja klikkaa Login-painiketta. Kun haluat lopettaa kuuntelun, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Log-out-painiketta. Rajoitettu määrä samanaikaisia käyttäjiä. Musiikkia voi kuunnella korkeintaan kaksi tuntia kerrallaan, sen jälkeen pitää kirjautua uudelleen.

  Ilmainen

 • Naxos Music Library World on e-musiikkipalvelu, jonka kautta voi kuunnella musiikkia

  Naxos Music Library World on e-musiikkipalvelu, jonka kautta voi kuunnella musiikkia. Kirjaudu sisään kirjoittamalla kirjastokortinnumero kohtaan Enter Passcode (vasemmassa yläkulmassa) ja klikkaa Login-painiketta. Kun haluat lopettaa kuuntelun, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Log-out-painiketta. Rajoitettu määrä samanaikaisia käyttäjiä. Musiikkia voi kuunnella korkeintaan kaksi tuntia kerrallaan, sen jälkeen pitää kirjautua uudelleen.

  Ilmainen

 • elokuva-palvelu

  Valitse ensin elokuva, jonka aiot katsoa. Kirjaudu tämän jälkeen palveluun Katso elokuva -linkistä. Valitse kirjastoksi Helle-kirjastot ja lisää kirjastokorttisi numero ja tunnusluku. Elokuvan laina-aika on 48 tuntia, jonka aikana voit katsoa elokuvan niin monta kertaa kuin haluat.
  Samalla kortilla voi lainata enintään 4 lainaa kalenterikuukauden aikana.

  Huom. Helle-kirjastojen kuukausittainen yhteislainamäärä on rajallinen.